Media Sosial lan Produk Kesehatan Feminine

CEO Bodyform Caroline Williams

Duwe kaca produk ing Facebook sing promosi sampeyan produk kebersihan wanita mesthine wis dadi tantangan. Nambah komentar sing lucu lan sarkastik ing kaca sing dadi virus bisa uga rada ngisin-isini. Mangkene a censored komentar saka Richard ing kaca Facebook Bodyform:

Hai, minangka wong lanang, aku kudu takon kenapa sampeyan wis ngapusi kita suwene iki. Nalika isih cilik, aku nonton pariwara sampeyan kanthi kepinteran kepiye nalika wulan sing nyenengake wanita dadi seneng banget, aku rumangsa cemburu. Maksudku nunggang sepeda, rollercoaster, nari, parasut, kenapa aku ora bisa nikmati wektu seneng iki lan 'banyu biru' lan swiwi !! … Banjur aku entuk pacar, seneng banget lan ora sabar ngenteni kedadeyan petualangan sing nyenengake ing wulan iki .. ..kamu ngapusi !! Ora ana kabungahan, ora ana olahraga ekstrem, ora ana banyu biru sing kebak swiwine lan ora ana trek musik sing goyang, ya ora ora. Nanging aku kudu nglawan kabeh desakan lanang, aku kudu nolak njerit wooaaahhhhh bodddyyyyyyfforrorrmmmm digawe kanggo sampeyanuuuuuu amarga wanitaku ganti wanita sing duwe warna kulit sing apik lan alus menyang bocah wadon cilik saka eksorsis kanthi racun lan tambahan sirah 360 derajat. Matur nuwun kanggo nyetel kula kanggo bentuk awak sing tiba, sampeyan minangka bugger sing licik

Daripada menehi respon sing sopan marang Richard lan ngarep-arep episode kasebut cepet, Bodyform mutusake cara liya. Seneng.

Bentuk awak. Kaya bos!

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.