Gambar Latar Awak Rampung Kanthi Gampang

html

Fitur sing apik sing bakal ditemokake ing pirang-pirang situs yaiku area konten tengah katon nutupi kaca kanthi bayangan gulung ing mburine. Sejatine cara sing cukup gampang kanggo nggawe blog sampeyan katon apik (utawa situs web liyane) kanthi gambar latar mburi.

Kepiye carane?

  1. Goleki sepira ambane konten sampeyan. Tuladha: 750px.
  2. Mbangun gambar ing aplikasi ilustrasi sampeyan (Aku nggunakake Illustrator) luwih jembar tinimbang area konten. Tuladha: 800px.
  3. Setel latar mburi gambar menyang latar mburi sing pengin sampeyan duwe ing saben sisih blog.
  4. Tambah wilayah putih ing latar mburi.
  5. Gunakake bayangan ing wilayah putih sing metu saka sisih endi wae.
  6. Setel wiyar potong kanthi dhuwure 1 piksel. Iki bakal nggawe gambar kanggo didownload sing apik lan kompak kanggo menehi cepet.
  7. Output gambar.

Mangkene carane nggawe nganggo Illustrator (elinga yen aku duwe wiji sing luwih dhuwur ... mung supaya sampeyan bisa ndeleng apa sing daklakoni):
Latar mburi karo Illustrator

Mangkene conto kepiye output kanthi gambar latar mburi:
Tuladha Gambar Latar

Mangkene carane ngetrapake gambar nggunakake tag gaya awak ing CSS ngajukake.

latar mburi: # B2B2B2 url ('gambar / bg.gif') pusat baleni-y;

Mangkene dissection tag gaya latar mburi:

  • # B2B2B2 - nyetel warna latar mburi sakabèhé kaca. Ing conto iki, werno abu-abu kanggo cocog karo abu-abu ing gambar latar mburi.
  • url ('gambar / bg.gif') - nyetel gambar latar mburi sing pengin digunakake.
  • baleni-y - nyetel gambar supaya bisa dibaleni ing sumbu y. Dadi gambar latar mburi bakal dibaleni maneh saka ndhuwur nganti ngisor kaca.
  • tengah - nyetel gambar ing tengah kaca.

Apik lan gampang… siji gambar, siji tag gaya!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.