Exchange Blur Marketing: Pitch, Golek, Eksekusi

marketing blur

Nalika pemasaran mulut wis ngembangake bisnis kanthi signifikan, sejatine kita begja duwe klien sing luar biasa sing bakal nyoba nuduhake sukses. Nanging, ing sadawane dalan, kita wis berjuang golek sumber sing bisa digunakake saben wektu kanthi strategi tartamtu. Iku angel kanggo kerja sama karo perusahaan liya supaya dheweke gagal, mula kita bakal entuk potongan kanggo klien.

Blur Group wis nggawe ijol-ijolan pemasaran online kanggo nyambungake sumber daya lan perusahaan. Liwat antarmuka, sampeyan bisa ngirim kesempatan yen sampeyan perusahaan… utawa nanggapi lan menehi kesempatan yen sampeyan klien.

Iki dudu kontes: iki cara anyar kanggo nyopir bisnis anyar lan mung ngidini para ahli sing duwe pengalaman sing wis kabukten bisa gabung, Ora ana karya spesial: sampeyan padha karo sing padha karo kesempatan bisnis sing anyar.

Aku seneng program kaya iki, Elance, 99 Desain lan layanan liyane sing nyedhiyakake kesempatan kanggo firma trampil lan freelancer bisa ditemokake. Ora kabeh perusahaan duwe anggaran pemasaran utawa sumber daya supaya bisa dingerteni. Tukaran online kaya iki bisa dadi sing sampeyan butuhake yen sampeyan duwe bakat kaya ngono.

Sistem iki duwe luwih saka 20,000 profesional sing nunggu sampeyan pasang ringkesmu!