Nggunakake AI Kepemilikan BlueOcean Kanggo Mbukak Kunci Wawasan Brand Fitness sing Disambungake

Analisis BlueOcean AI babagan Wawasan Brand Fitness sing Disambungake

Saben taun, utamane nalika nyedhak ing preinan lan mikirake kampanye sing ora bisa dilalekake taun iki, ana pirang-pirang pertempuran kanggo ndeleng merek endi sing narik kawigaten para pamirsa. Kanthi stres lan kahanan sing durung mesthi sing ditindakake pandemi taun iki, ana perang anyar, lan wektu iki dadi perang kanggo kesehatan kita. 

Nalika adaptasi kanggo nindakake kabeh saka omah, kita nyekseni kepiye pandemi iki nimbulake masa depan kesehatan. Peralatan ing omah sing cerdas kayata Peloton, Mirror, lan Tonal, mbantu mbantu nggawe rasa normal amarga nemokake cara kreatif supaya tetep aktif tanpa mlebu gym. Lan sawetara merek kayata Peloton mundhak popularitas, merek liyane, kayata Echelon, gagal banget. 

Merek Sampeyan Rega Regane

Minangka perusahaan sing misuwur nggawe audit merek sing didhukung data, kita nggunakake mesin strategi sing didhukung AI kanggo mriksa produk-produk fitness sing gegandhengan Peloton, NordicTrack, MIRROR, tonal, FightCamp, Echelon, Lan jangkah kanggo ndeleng kepiye cara kasebut misuwur, lan merek sing pungkasane bisa menang. 

Fitness BlueOcean nyambung

Nggoleki perkara kaya metrik media sosial, iklan, blog, konten / lalu lintas situs web, forum online, lan ulasan, penilaian kita ngasilake a BlueScore kanggo saben perusahaan, sing ngetrapake kinerja umume ing antarane. Iki adhedhasar merek sing akrab, unik, konsisten, relevan, lan dihormati ing antarane para pamirsa. 

Tonal Nduduhake manawa Latihan Kekuwatan Duwe Potensi Ngatasi Spins  

Indeks pasar BlueOcean

Audit merek kita nemokake manawa Tempo lan Echelon pangkat ing sisih ngisor. Eselon iku Sepeda Perdana plummet media nyebabake peringkat paling murah ing antarane para konsumen. Kanggo ndandani merek, dheweke kudu investasi ing kampanye kemitraan gedhe - kayata ngamanake duta besar merek terkenal kayata Chrissy Teign utawa John Legend, kanggo nambah rating pelanggan.

Peloton dadi pandhuan amarga pakaryan / pamrih sosial swarane. Nalika duwe video promo Natal sing ora apik taun kepungkur, mesthine bakal mundur. Saiki dheweke maca kamar lan nutul apa sing dikarepake konsumen. Mitra karo Beyoncé lan nggawa program fitness ing akademi lan universitas Ireng kanthi sejarah minangka langkah ing arah sing bener kanggo merek. 

Mung Siji Titik ing Peloton, Tonal Outpaces pesaing 

Nanging aku bakal milih taruhan ing Tonal. Kanthi skor sing dihormati paling dhuwur nomer loro lan mung ana siji poin ing sangisore Peloton, Tonal ngungkuli para pesaing amarga ngerti carane bisa narik kawigaten basis pelanggan kanthi crita lan crita asli. Kepuasan umum Tonal uga padha karo Peloton, nanging ora duwe skala lan kesadaran. Yen Tonal tetep nandur modal ing media berbayar nalika nggawe komunitas sing luwih akeh, bisa entuk pangsa pasar sing signifikan saka Peloton.

Cukup narik kawigaten, FightCamp duwe rega paling akeh, kasedhiya kanggo konsumen. Nanging, biaya kasebut dudu faktor pendorong sing digunakake konsumen kanggo nemtokake pembelaan merek. Dadi pancen ora masalah. Data uga nuduhake manawa Mirror bisa ditresnani Lululemon, pemasarane suram. Kanggo ngundhakake merek, dheweke kudu investasi ing kampanye pemasaran sing tetep - siji karo bintang TikTok bisa uga trik. 

Nggunakake Wawasan Iki Kanggo Ndhukung Brand Sampeyan

Kanggo para pemasar sing mikir babagan cara supaya bisa terus maju kompetisi, Utamane ing jaman rame, apa tumindak sing bisa ditindakake saiki? Mangkene saran:

  • Komunitas minangka raja: Rungokake konsumen. Merek solid dibangun kanthi nilai, misi sing kuat, lan kekuwatan sing ndhukung pilar kasebut. 
  • Waca ruangane: Sadurunge maju karo kampanye pemasaran, takon dhewe, apa iki cocog karo sentimen saiki? 
  • Aja mandheg sinau: Penting kanggo terus ngukur kepiye merek sampeyan ana ing antarane para pesaing. Ing bidang apa sampeyan unggul? Wilayah apa wae sing kudu dandan? Ngevaluasi kanthi terus-terusan merek sampeyan bakal mbantu sampeyan nambah strategi lan kesehatan merek kanthi sakabehe. 

Pungkasane, merek kanthi olahpesen sing tetep lan komunitas online sing kuwat bakal sukses. Nalika atusan merek seneng fokus ing iklan larang lan liwat iklan teratas, obrolan organik sing kedadeyan online sing nyebabake asil lan merek sing ditresnani. Mikir luwih akeh ing oyot, kurang kemegahan.

2 Komentar

  1. 1

    Riset apik tenan, Liza. Keren banget kanggo ndeleng kepiye algoritma BlueOcean ngetrapake pirang-pirang variabel dadi skor sing diatur kanthi rapi kanggo saben merek.

    Uga keren kanggo mbandhingake skor kuantitatif sampeyan karo riset sing luwih subyektif / fitur sing wis daklakoni ing papan kasebut. Yen sampeyan penasaran, aku duwe artikel sing paling populer sing mbandhingake Tonal, Tempo, lan Mirror ing kene: (https://zenmasterwellness.com/tonal-vs-tempo-vs-mirror/ ). Aja bebas nyakup sawetara riset target pasar ing analisis mbesuk, kanthi kredit sing diwenehake given

  2. 2

    Liza, artikel sing apik lan menurutku pancen bener yen Tonal ngrusak crito, nyatane entuk salah sawijining tikus gym (sing ora precaya karo peralatan fitness sing gegandhengan) kanggo nandur modal.

    Peloton minangka pimpinan, nanging Tempo gunakake (uga MYX). Aku seneng sampeyan nyebutake Fight Camp - manawa diremehake.

    Pungkasan, ora gampang milih salah sawijining wanita. Pungkasane, aku milih Tempo, nanging aku mikir bakal seneng karo Tonal utawa Mirror. Kanggo wanita ing njaba sing butuh sudut pandang bocah wadon, iki ana perbandingan sing mbantu wanita mutusake - https://www.fithealthymomma.com/tempo-vs-tonal-vs-mirror/. Investasi gedhe, nanging teknologi kasebut kanggo sampeyan, lan Tempo bisa uga duwe AI paling apik saiki. Ora bakal kaget yen wong liya kejar.

    Thanks maneh,

    -Tami

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.