Platform Penentuan Waktu Nyata Bluecore kanggo eTail

ecommerce

Sampeyan pemasar. Apa sing bakal mbok lakoni mengko? Iki minangka pitakon sing ditakokake para pemasar marang awake dhewe kanthi terus-terusan. Data saiki mili menyang organisasi kanthi kacepetan lan volume rekaman, lan proses ngatur lan tumindak data iki bisa lumpuh.

Kanggo pamula, sampeyan tugas ngerti macem-macem prekara pelanggan:

  • Sapa pelanggan sing paling terkenal?
  • Sapa pelanggan sing mung tuku barang diskon?
  • Pelanggan sing aku bakal kalah?

… Lan dhaptar terus.

Yen sampeyan bisa nggabungake data multi-saluran lan ngerti sapa sing dadi basis pelanggan, apa sing sampeyan tindakake karo informasi kasebut? Tegese, kepiye tumindak sampeyan? Iki rencana media sampeyan: Sapa sing target, liwat saluran sing sampeyan komunikasi pesen kasebut lan kapan sampeyan tumindak? Jembaré ilmu, wawasan, lan katrampilan sing durung dingerteni kanggo para pemasar.

Kanggo nanggepi tantangan industri iki, Bluecore, panyedhiya teknologi SaaS umur papat taun, ngumumake Platform Penentuan Anyar kanggo para pengecer supaya bisa mangsuli pitakon babagan "apa sabanjure?" Antarmuka sing tunggal menehi kekuwatan marang para pemasar ritel kanggo ngatur data lan ngasilake pamirsa ing saluran, tanpa keterlibatan TI.

Kita urip ing jagad sing nyenengake kanthi cepet ing ngendi para pemasar ora duwe wektu mewah. Wawasan kacepetan lan wektu nyata minangka kunci kanggo nyopir metrik akuisisi, konversi lan retensi ing lingkungan ritel sing kompetitif saiki. CRM lan Analytics alat nawakake pengecer supaya bisa nglumpukake informasi kanggo tujuan kasebut, nanging mung data sing dikepung ora bisa ngasilake asil.

Pemasar ritel ora butuh luwih akeh data utawa alat anyar kanggo nggabungake data. Dheweke butuh pitulung kanggo nemtokake tren ing data lan butuh alat panentu kanggo nggunakake data kasebut. Kuwasa tim sampeyan tumindak apa sing wis dingerteni babagan pelanggan supaya sampeyan bisa nggawe pengalaman sing sejatine migunani ing wektu sing tepat ing plancongan.

Pemasar ora butuh data luwih akeh. Dheweke butuh pitulung nggunakake - iku komponen sing ilang ing tumpukan pemasaran saiki. Kita ngrancang platform kanggo integrasi kanthi lancar ing tumpukan pemasaran sing ana, tanpa pitulung karo tim TI, lan kanthi antarmuka panganggo sing disederhanakake supaya para pemasar bisa nggawe lan nyelarasake pamirsa ing salawase detik. Fayez Mohamood, salah sawijining pendiri, lan CEO Bluecore

Minangka jaringan ikat ing tumpukan pemasaran sampeyan, Bluecore's Decisioning Platform kanthi gampang nyambung sumber data, kayata CRM, katalog produk lan platform eCommerce, kanthi teknologi saluran sing komunikasi langsung karo pelanggan. Mengkono, platform kasebut ngolah set data gedhe ing sawetara detik, supaya bisa langsung ditindakke para pemasar kanggo nggawe pamirsa, sing bisa kalebu pelanggan sing paling larang, pembeli diskon, pelanggan sing bakal milih. Pemasar banjur bisa masang kampanye ing saluran kaya email, sosial, telusuran lan onsite.

Entuk Demo Platform Keputusan Bluecore

Ayo njupuk conto tartamtu saka toko olahraga atletik global lan ritel:

Masalahe

Minangka salah sawijining desainer, pemasar, lan distributor pakaian, sandhangan lan peralatan fitness, gaya urip lan peralatan ing saindenging jagad, merek global iki wis wiwit misuwur amarga tren digital utama lan nawakake para pamirsa sing pancen narik kawigaten pengalaman - ing toko lan online. Nanging kayadene umume para pengecer online, utamane sing asale saka organisasi gedhe kanthi prasarana rumit, ngakses lan tumindak kanthi cepet ing data pelanggan kabukten nantang perusahaan kasebut.

Kanggo ngatasi tantangan kasebut, pengecer kasebut nuli menyang Bluecore menyang:

  • Nganalisa lan nemtokake level afinitas pelanggan nggunakake data pelanggan wektu nyata
  • Kirim email sing dipicu khusus, konten media sosial, pariwara lan pengalaman ing situs
  • Temokake wawasan pelanggan sing bisa ditrapake lan ngasilake pamirsa khusus ritel sajrone detik adhedhasar data sejarah lan algoritma prediktif
  • Cepet nyelarasake pamirsa ing saluran email, sosial lan onsite kanggo mbukak kampanye pemasaran multi-saluran sejatine tanpa tugas karo departemen IT

Sadurunge Bluecore, kita ora duwe akses sing cukup kanggo data konsumen. Kita ora bisa gampang ngapusi utawa nggawe tindakan. Kita nyadari yen Bluecore ora mung bisa mbantu ngatasi masalah iki, nanging bisa uga ora bisa dirampungake tanpa mbebayani departemen IT global. Iki minangka titik jual sing gedhe banget kanggo kita, amarga antarmuka Bluecore sing fleksibel lan gampang digunakake ngidini kita njaga kampanye pemasaran ing papan sing kudu ana - ing departemen pemasaran, ora ana ing tangan departemen IT. Bisa njupuk kontrol kampanye pemasaran dadi gedhe banget. Kita durung ndeleng platform sing gampang digunakake utawa cepet ditrapake ing alat liyane. Retailer Senior Manager CRM

Pengecer saiki nggunakake Platform Keputusan Bluecore kanggo nganalisa lan nggabungake data kanthi cepet, ngasilake pamirsa sajrone detik lan ngetrapake kampanye lintas-saluran sajrone peluncuran produk anyar. Khusus, merek wis entuk bathi saka telung kasus panggunaan inti:

Nambah Kontrol Pemasaran lan Akses menyang Data

Sadurunge ngetrapake Bluecore, nggawe kampanye email mbutuhake pitulung saka departemen IT perusahaan lan bisa ditindakake wiwit 40 nganti 60 dina. Nanging, kanthi Bluecore, tim pemasaran bisa nyoba lan ngetrapake kampanye email sing dipicu lan siklus urip sing dipicu sawetara dina.

Saliyane mbantu ngindhari integrasi IT sing mbuwang wektu lan rumit, Bluecore uga nggawe ritel supaya gampang nggabungake kampanye kasebut karo mitra teknologi liyane. Contone, tim pemasaran bisa njupuk kampanye sing ditargetake kanggo para pembeli sing regane larang ing kutha-kutha utama (yaiku Boston, New York City, Los Angeles) lan nggabungake data kasebut karo App Fitness Handstand kanggo nawakake para pembeli ing geografi kasebut minangka sesi latihan pribadi gratis .

Asil utama upaya kasebut kalebu:

  • Kemampuan kanggo ngenali luwih akeh pelanggan ing lokasi lan ngluncurake kampanye pemasaran ulang luwih akeh karo Bluecore dibandhingake karo platform sadurunge saka ritel, SaleCycle
  • Tarif mbukak lan klik luwih dhuwur karo Bluecore tinimbang karo SaleCycle, pungkasane ngasilake investasi 10: 1

salecyle bluecore

Ngapikake Promosi Merek Omnichannel

Nalika pengecer ngerti kebutuhan kanggo ngatur komunikasi sing konsisten ing saluran, dheweke njaluk bantuan kanggo Bluecore. Merek iki miwiti upaya promosi omnichannel kanthi ngluncurake sepatu anyar ing garis sepatu olahraga sing populer. Kanggo miwiti, perusahaan nggunakake Platform Keputusan Bluecore kanggo mbangun pamirsa wektu nyata karo afinitas sing dhuwur kanggo tuku produk saka garis alas kaki. Banjur menehi pengalaman pribadi ing situs kanggo pamirsa kanthi nggunakake Bluecore supaya bisa kerja kanthi lancar karo platform personalisasi ing situs lan nyetel kreatif homepage on-the-fly kanggo nuduhake sepatu anyar lan produk liyane saka garis sing padha. Perusahaan uga njupuk upaya kasebut salib-saluran kanthi nyedhiyakake aset kreatif sing padha ing iklan Facebook lan liwat kampanye pemasaran email menyang para pembeli kanthi afinitas sing bisa dituku kaya sing diidentifikasi dening Bluecore.

Kanggo nggedhekake kegiatan ngluncurake kampanye lan njaga konten tetep seger kanggo para konsumen sing regane larang, tim kasebut uga menehi insentif khusus kanggo pengunjung baleni lan konsumen sing nampa pesen sentuhan liya sing nawakake mlebu gratis menyang salah sawijining acara global paling gedhe ing perusahaan kasebut.

Asil utama upaya kasebut kalebu:

  • Angkat 76% kanggo klik kanggo konten sing dipersonalisasi
  • Tambah konversi luwih saka 30% kanggo ninggali keranjang kanggo kampanye sing nyakup insentif tambahan acara gratis

Bluecore Omnichannel

Ngenali Pamirsa Anyar Kanggo Target Target Saluran

Bluecore uga nulungi ritel kasebut kanthi inisiatif kanggo nambah pamirsa ing saluran anyar kanthi nglakokake kampanye sosial sing ana gandhengane karo produk anyar. Nggunakake Platform Penentuan Waktu nyata Bluecore, perusahaan kasebut nggawe pamirsa para pembeli sing ndeleng produk anyar kasebut sajrone 60 dina pungkasan nanging ora tuku lan target liwat iklan Facebook.

Footwear Bluecore

Bluecore ConquerTheClimb

Secara umum, Platform Keputusan Bluecore wis mbantu tim pemasaran ritel iki ngontrol data pelanggan, nggawe data kasebut bisa ditrapake lan digunakake kanthi cara sing cerdas, khusus kanggo nambah kinerja ing salebeting saluran. Wiwit makarya karo Bluecore, pengecer wis ngerti manawa entuk asil kasebut dudu babagan nggawe data pelanggan menyang sak papan. Nanging, babagan nggawe proses keputusan apa sing kudu ditindakake karo kabeh wawasan kasebut dadi siji platform.

Wawasan Pemirsa

Kanthi Wawasan Pemirsa, para pemasar eCommerce entuk akses menyang dashboard industri paling cepet lan paling jero kanggo wawasan adhedhasar prilaku lan produk kanggo segmen pamirsa sing bakal digawe. Sawise pemasar nggawe pamirsa ing Bluecore, saiki dheweke bisa ngakses Wawasan Pemirsa kanggo nggambarake babagan babagan babagan tartamtu sing diprakirake melu lan ngonversi, lan banjur nggawe kampanye lan strategi kanggo nggedhekake asil.

Kanthi Wawasan Pemirsa, pimpinan pemasaran bisa ngerti kinerja segmen pelanggan sing paling penting tinimbang klompok pelanggan liyane, lan kepiye kampanye karo para pamirsa. Pemasar bisa nganalisa data iki seminggu kepungkur lan ngrencanakake strategi pemasaran tumrap segmen tartamtu ing basis pelanggan.

Dasbor Wawasan Pemirsa mangsuli pitakon kaya:

  • Apa regane para pamirsa iki? Deleng persentasi saka total pendapatan, rata-rata nilai order (AOV), rata-rata jumlah produk saben pesenan, rata-rata nilai umur lan rata-rata umur umume sing diprediksi
  • Apa kesehatan para pamirsa? Rusak pelanggan sing ilang, aktif lan berisiko
  • Ing endi bisa ngubungi pamirsa iki? Rincian babagan pirang-pirang pelanggan ing pamirsa tartamtu bisa ditemokake ing saluran tartamtu, kayata email, sosial, tampilan utawa situs
  • Kepiye pamirsa nggawe produk? Nampilake produk "Rockstars", "Sapi Uang Tunai" lan "Permata Tersembunyi"
  • Kepiye pamirsa nggawe situsku? Ngerteni kanthi gampang tren acara, corong konversi situs lan mbandhingake acara situs
  • Kepiye pamirsa nggawe email? Tampilan rinci email sing dikirim, dibukak, lan diklik, uga ora langganan adhedhasar segmen pamirsa
  • Sapa pelanggan sing paling menarik? Tampilan anonim kanggo konsumen individu sing dipecah dening "pangguna paling dhuwur," "browser ndhuwur" lan "potensial paling dhuwur"

Waca liyane babagan Wawasan Pemirsa

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.