BlueConic: Ngumpulake, Nggabungake, lan Ngoptimalake Lelungan Pelanggan

platform blueconic

Kanthi pambiyantu data amba lan teknologi streaming, ana jinis platform otomatisasi pemasaran anyar sing nyedhiyakake gudang pusat, kanthi wektu nyata, ing endi interaksi pangguna dijupuk lan offline banjur olahpesen lan tumindak marketing ditrapake. BlueConic minangka salah sawijining platform. Dilapisi ing platform sing ana, nglumpukake lan nggabungake interaksi pelanggan banjur nulungi sampeyan nggawe olahpesen pemasaran sing migunani.

Kemampuan kanggo nanggepi wektu nyata lan njupuk pirang-pirang poin data mbantu perusahaan kanggo nuntun prospek utawa pelanggan liwat lelungan pelanggan kanthi luwih efisien lan efektif. Kanthi fokus ing lelungan pelanggan tinimbang perusahaan sampeyan, sampeyan luwih bisa pengaruh babagan keputusan tuku lan, pungkasane, nambah nilai seumur hidup para pelanggan.

Kaloro proses BlueConic inti, Continuous Profiling lan Continuous Dialogues, ngidini sampeyan ngirim aliran komunikasi sing njupuk obrolan pelanggan saka saluran menyang saluran. Ing BlueConic platform gegandhengan karo tumpukan teknologi pemasaran; njupuk pendekatan dinamis lan progresif kanggo manajemen data; lan bisa digunakake kanthi nyata, kanthi skala.

Saka Kaca Produk Blueconic

  • Pangumpulan Data Panganggo - Nglumpukake lan nyimpen data sing diotentikasi, kayata jeneng lan nilai urutan rata-rata, lan data prilaku anonim, kayata clickstreams lan input form. Kabeh tumindak kasebut digabungake ing siji profil pangguna lan dianyari karo saben interaksi.
  • Asosiasi Identitas - Gandheng macem-macem profil lan gabung dadi siji. Asosiasi identitas adhedhasar tumindak pangguna lan pengenal unik, lan bisa uga ditemtokake kanthi kemungkinan. Digawe dening para pemasar, aturan langsung nggandhengake profil sing beda.
  • Wawasan sing Bisa Ditindakake - Informasi ngidini para pemasar mriksa maneh interaksi pangguna lan ngowahi wawasan sing bisa ditindakake dadi kesempatan anyar. Pemasar saiki bisa nemokake segmen anyar, mirsani pangowahan prilaku pangguna kanthi suwe lan nggawe dashboard fleksibel kanggo ngawasi dialog lintas-saluran kanthi nyata.
  • Segmen Smart - Ngidini para pemasar mbagi klompok pangguna individu amarga data mlebu dijupuk. Segmen on-the-fly bisa ditindakake kanthi nggunakake kriteria kayata konsumsi konten, skor keterlibatan wektu nyata, tingkat konversi, frekuensi interaksi, lan data demografi utawa psikografi klasik.
  • Optimisasi sing Terus Lanjut - Ngoptimalake terus-terusan interaksi karo individu kanggo konversi, panemuan produk, lan / utawa keterlibatan sing luwih gedhe. Riwayat interaksi lengkap kanggo pangguna kasedhiya kanggo ngoptimalake cepet, menehi saran kanggo klompok pangguna ing bagean sing padha.
  • Konsistensi Kampanye - Jaga konsistensi kampanye lan pesen sajrone lelungan pelanggan. Kesinambungan iki mbutuhake tanggapan kampanye kanthi kumandhang ing macem-macem platform olahpesen, kayata web, email, tampilan, telusuran lan sosial.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.