Non-MediaWiki: Penggalangan dana berbasis Cloud 3.0 karo Bloomerang

bloomerang

Teknologi manajemen donor nirlaba wis suwe dilebokake ing UI sing drab, UX sing murah lan biaya sing akeh. Bloomerang lagi muter skrip. Didirikan ing 2012 dening sektor nirlaba lan veteran teknologi 30 taun Jay Katresnan, ing Piranti lunak penggalangan dana adhedhasar awan mbantu nirlaba ngatur kumpulan donor.

Where Bloomerang mbedakake dhewe yaiku fokus penylametan donor. Sanajan akeh program piranti lunak nirlaba sing ngidini penggalangan dana kanggo njaluk lan menehi sumbangan, Bloomerang uga ngidini praktik paling apik kanggo njaga para donatur kasebut. Yen sampeyan nggolek data, fokus kasebut bakal bisa dibenerake. Rata-rata tingkat retensi donor kanggo nirlaba udakara 40%, tegese saben 1,000 donor sing dipikolehi ing taun 1, mung 400 sing menehi sumbangan kapindho. Jumlah kasebut akeh penghasilan sing ilang kanggo organisasi amal.

Bloomerang-Dashboard

Nalika pangguna log on dhisik, arus kasebut tingkat retensi donor minangka perkara pertama sing dikandhakake, ngelingake saben penggalangan dana sing nggunakake piranti lunak kasebut. Bloomerang uga nglacak keterlibatan donor individu, nuduhake yen sampeyan ndeleng sepira sejatine donor. Pengumpul dana bisa fokus karo penggemar sing paling kasar utawa melu maneh sing wis gagal. Perusahaan merek lan desain nasional ngrancang antarmuka, sing nuduhake keberangkatan penting lan sambutan saka antarmuka sing jarang dianyari, adhedhasar menu sing umum ana ing antarane sistem penggalangan dana lawas.

Tingkat Keterlibatan

Unik integrasi media sosial ngidini pangguna input akun media sosial donor lan komunikasi karo wong liwat saluran sing dipilih. Versi piranti lunak sing mengko bakal nggawe keterlibatan media sosial dadi level keterlibatan donor. Kanthi tembung liyane, retweet, like lan nuduhake konten nirlaba sampeyan bakal dilebokake ing Bloomerang.

Bloomerang nggoleki nirlaba ukuran cilik nganti medium kanggo nggunakake piranti lunak.

Jadwalake Tur!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.