Blog dudu Forum - Nggawe Alat Pemasaran Perusahaan sing Apik

Keprigelan sing asring ditindakake nalika ngrembug babagan blogging perusahaan minangka strategi bisnis yaiku rasa wedi yen para pelanggan ngirimake keluhan. Nalika pitakon iki diajokake ing kelas sing dakdeleng minggu kepungkur, aku pancen ora kejawab titik kunci sing biasane dakrembug. Intine yaiku bedane forum lan blog.

Apa sing mbedakake Blog saka Forum?

  1. Wong ngunjungi blog bisnis kanggo mbangun ilmu babagan perusahaan, produk, utawa layanan nalika nggawe hubungan karo blogger.
  2. Wong ngunjungi forum bisnis kanggo njaluk tulung utawa menehi pitulung.
  3. Ing blog, blogger mbukak, ngarahake lan ngarahake obrolan. Ing forum, sapa wae bisa.
  4. Ing forum, umume para pengunjung bisa nulungi siji lan sijine. Ing blog, iku umume ora umum. Maneh, blogger nggawe obrolan.
  5. Forum bisa uga mbukak partisipasi. Blog bisa uga duwe kontrol luwih akeh babagan moderat komentar lan malah bisa menehi komentar babar pisan.
  6. Maca blog asring nggawe hubungan karo blogger lan luwih seneng setuju lan mbela keputusan. Forum luwih akeh tinimbang sing gratis kanggo pengunjung sing bisa uga ngarahake luwih akeh tinimbang perusahaan kasebut.

Iki Forum

Nangis BayiKapan pungkasan sampeyan mlebu situs lan nemokake 'Forum Layanan Pelanggan' sing bisa ngasilake frustasi ing perusahaan? Ora akeh banget ing kana? Ora… sampeyan bakal kepencet kanggo nemokake.

Umume forum kanggo bisnis digunakake kanggo nyuda biaya dhukungan kanthi ngidini pangguna mbantu pangguna liyane. Forum pemrograman pancen apik banget kanggo iki, lan nyaranake supaya wong nggunakake iki minangka strategi kanggo nyuda biaya dhukungan. Yen perusahaan sampeyan duwe API, sampeyan bakal nemokake jagad asosiasi siyap mbantu sampeyan ing forum!

Forum uga bisa digunakake, utamane kanthi peringkat, kanggo njaluk saran babagan sing paling apik / paling apik sing ditawakake perusahaan tanpa ngeculake kabeh kendala lan ngidini wong mbengok lan mbengok. Forum bisa dadi survey karo saran… luwih terkenal tinimbang survey dhewe.

Sampeyan ora bakal nemokake yen digunakake kanggo layanan pelanggan. Terus terang, bakal rada ngisin-isini, ya? Apa sampeyan bisa mbayangake forum sing bisa ngirim kepiye carane perusahaan bola-bali nyebarke sampeyan? Kabeh perusahaan gagal utawa gagal ing siji wektu…. sijine kabeh ing repositori pusat sing bisa dideleng ing donya bisa uga ora dadi strategi sing paling apik!

Kanggo keluhan layanan pelanggan, formulir kontak sing paling apik bisa digunakake. Nalika pelanggan nesu karo kita, dheweke bakal seneng ngeculake lan, kadang-kadang bisa uga nambah keterampilan lan pengaruh ing bisnis. Nggawe forum dudu ide sing apik ... nanging ngidini dalan sing gampang kanggo teknisi dhukungan kanggo menehi respons pribadi marang pelanggan sing nesu iku ora larang regane.

Iki Blog

Baby senengBedane prilaku paling gedhe antarane forum lan blog yaiku obrolan forum (uga dikenal minangka 'utas') diwiwiti dening pengunjung. Forum asring duwe pimpinan informal - iki sejatine minangka wong sing menehi perhatian utawa ngarahake obrolan ing forum, nanging bisa uga ora dadi perwakilan resmi perusahaan. Blog duwe pimpinan resmi, penulis postingan kasebut.

Obrolan forum diwiwiti karo utas sing bisa diwiwiti sapa wae, kayata telpon njaluk tulung utawa keluhan. Iki tegese perusahaan sing mbukak forum kudu reaktif ing obrolan lan ora duwe kesempatan kanggo nuntun obrolan kasebut. Dheweke kanthi otomatis mbela, ora preduli topik kasebut. Arang banget aku ndeleng komentar utas dadi forum keluhan kanggo blog kajaba blogger njaluk komplain kasebut. Luwih asring, aku ndeleng komentar murub kanthi cepet 'dipateni' dening para pamaca blog liyane - amarga dheweke cenderung dadi pendukung bisnis.

Posting blog digawe dening panganggit postingan kasebut. Kanggo blog perusahaan, iki kunci. Sampeyan bisa uga bakal menehi kritik amarga topik kiriman kasebut, nanging kaunggulane yaiku supaya proaktif aktif ngobrol. Wong sing menehi komentar minangka pelanggan sing wis teka ing blog sampeyan kanggo golek ilmu utawa hubungan karo sampeyan.

Penting, supaya kalorone dibedakake kanggo tumindak lan tujuane pengunjung, uga tujuan panggunaan! Wong ora ngunjungi blog sampeyan kanggo sambat, dheweke uga sinau. Lan blog nyedhiyakake cara aman kanggo sampeyan nggawe hubungan karo sing maca - kanthi kauntungan sampeyan nyopir pacelathon.

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Doug,

    Pos sing apik banget. Aku kaget amarga asring calon pengin forum kanggo situs. Nalika aku luwih jero, biasane aku kepengin banget menehi respons masarakat tanpa pengin nulis konten.

    Pengarepane yaiku supaya para pelanggan nindakake kabeh gaweyan. Aku seneng tanggepan sampeyan babagan prabédan kasebut, nanging jawaban kasebut isih kandel. Akeh, akeh blogger sing reaksi negatif marang ide yen blog kudu "ngontrol" obrolan. Secara pribadi, aku ngira intine. Blog luwih bisa diwaca tinimbang forum amarga ora ana sing bisa nguwuh utawa ngilangi obrolan ing blog sampeyan kajaba sampeyan ngidini.

    Lan kanggo perusahaan, ora ana sing luwih penting.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.