Pemanasan Blog

Depositphotos 26743721 s

Minggu iki dadi minggu sing angel. Tugasku apik banget lan aku dihargai karo kanca-kanca lan klienku. Kanggo pisanan, aku yakin blogku ngganggu hubungan profesional. Wis suwe ngobrol karo wong-wong mau, aku ora yakin ana masalah karo majikanku. Pimpinan kula pancen yakin blogging minangka ekspresi sing sehat. Mesthine, dheweke ora bisa tanggung jawab marang komentarku amarga duweke lan dudu wong liya. Asile, sampeyan bakal ngerti manawa aku ora duwe link maneh karo perusahaanku. Iku ala banget - amarga aku seneng promosi dadi pemimpin ing basis data lan industri pemasaran digital.

Masalah digawe dening klien sing uga dadi perusahaan sadurunge. Sanajan aku ora kerja langsung ing salah sawijining perusahaan nalika ngraketake hubungane ... lan aku ora ninggali siji liyane, nanging sawetara pitakon digawe klien babagan kerja lan tanggung jawabku ing hubungane karo majikanku saiki.

Aku yakin masalah kasebut muncul minangka asil saka sawetara entri blog sing dakkritik babagan upaya pemasaran saka perusahaan sadurunge. Pancen apik tenan, karo sawetara wong sing maca blogku ... majikanku sadurunge kalebu salah sawijining. Aku seneng yen aku dadi topik obrolan ing perusahaan ... akeh kanca sing ngebaki aku. Tembungku rame banget, aku percaya yen digawe saka departemen sing aku kerja, liwat perusahaan, liwat juragan saiki lan bali menyang aku! Aku ngerti wis teka lan wis siyap - nanging isih kahanan ora kepenak.

Pitakon status quo mesthi sehat. Nalika kerja karo perusahaan kasebut, bos sing ngrekrut aku ngakoni perusahaan korporat kanggo arah sing dituju. Sanajan departemen cilik, kita kerja kanthi apik dadi tim lan bisa ngirim - bola-bali. Kanca-kanca wis ngandhani karo aku manawa dheweke ora percaya yen tim anyar wis sukses kanthi sukses. Aku ngira sebabe blog lil ol 'Doug nambah bau ora apik.

Aku ora bakal ngidini sapa waé kesempatan nuding blogku minangka sumber rejeki utawa musibah. Aku mbusak entri ing blog sing nyebabake keributan kasebut amarga ora ngajeni majikanku saiki. Aku isih nyekel perusahaan sing wis dakgawe. Uga, para profesional sing aku kerja bareng ora ana sing nomer loro. Aku isih mikir banget karo pimpinan sing nyewa aku lan sukses ing kana. Lan aku malah matur nuwun amarga aku wis dipimpin metu dening manajemen anyar. Apamaneh, nalika budhal aku nggawa aku dadi perusahaan, industri lan jabatan sing hebat saiki!

Aku ora bakal menehi komentar yen ora peduli. Aku isih duwe sawetara saham ing perusahaan sing biyen digunakake. Apa pemegang saham ora bisa ngritik perusahaan sing duwe saham?

Forbes duwe artikel sing apik, Serangan saka Blog, ngomong karo serangan blog sing nyebabake reputasi lan perusahaan sing cilaka. Narik banget kanggo aku yen publikasi bakal duwe sikap ora bisa bebas. Yen tujuane entri blog yaiku nglarani perusahaan sing nggunakake ngapusi utawa ngapusi, mula aku percaya yen fitnah. Nanging yen entri blog minangka kritik sing jujur ​​marang perusahaan sing arah salah ... Apa iki fitnah? Dakkira ora.

Aku yakin ora munafik, muluk, lan megah saka 'Bebas Pers' sing dilindhungi Konstitusi ing perusahaan iki kanggo nglawan blogging. Blogging nggawe swara saya banter kaya sabanjure lan menehi cara kanggo mratelakake panemume. Bayangake kepiye carane blogging bisa mbantu negara kita ngupayakake hak-hak wanita lan minoritas sing padha! Suwarane bisa dirungokake lan dilindhungi tanpa wedi males balesan. Aku wiwit yakin ora ana sing ironis amarga Rosa Parks dumunung ing Negara minggu iki.

Aku seneng wis maca blog Ibu Parks!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.