Blog, Clogs lan Crita

copyblogger

Brian Clark nyentuh babagan pasangane sing pungkasan kiriman ing copyblogger sing dakkira bisa dadi 'link sing ilang' kanggo Blog Perusahaan (Clogging)… Critakake.

Aku wis nulis pasangan kiriman sing kritis kanggo blog perusahaan. Alesané yaiku blog perusahaan bisa uga diarani oxymoron. Akeh perusahaan ndeleng blogging minangka tambahan saka upaya pemasaran, bebarengan karo situs web, pariwara, lan rilis pers. Perusahaan liyane melu ing 'medium pemasaran anyar' iki. Arrgh! IMHO, blog ora mestine kanggo pemasaran, mesthine kanggo nggawe pacelathon karo para pamiarsa - karyawan, pelanggan lan / utawa prospek.

Saran Brian ing sawetara entri pungkasan yaiku efektif banget menehi crita nganggo salinan sampeyan, lan iki bisa ditambah menyang blog sampeyan. Apa ide sing apik! Perusahaan kudu nggunakake strategi iki. Crita bisa jujur, relevan lan tepat wektu. Crita bisa nggambarake kekuwatan perusahaan sampeyan tanpa ana pariwara sing apik utawa siaran pers. Lan… crita bisa dadi wiwitan pacelathon hebat antarane perusahaan sampeyan lan wong sing maca blog sampeyan.

Crita uga strategi sing sampurna kanggo perusahaan sampeyan blog, ngindhari reaksi sing ora tulus lan wis disetujoni clogging.

Crita sampeyan. Critakake pelanggan. Malah critakake prospek sampeyan.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.