#BlogIndiana: Jason Falls, Blogger lan dewa Google

blog indiana

Minangka wiwitan sing apik dina iki Blog Indiana, Lan Jason Falls miwiti jus sing ditrapake kanthi penting babagan optimisasi mesin telusuran, nyedhiyakake sawetara keraguan babagan ghostblogging, lan ngomong karo blogger yen ora nuruti aturan. Keynote Jason luwih jero lan jero banget ... nanging iki minangka prekara sing saya nggegirisi.

Paling ora ana siji kanca sing bisa ngrasakake reaksiku ... lan aku wis ngerti loro ghostbloggers lungguh ing mburiku dadi aku yakin aku ngerti apa sing dipikirake!
xemion-tweet.png

Apa aku mikir manawa blogger kudu netepi aturan?

Aku setuju 100% karo Jason! Ora ana aturan apa wae. Kaya Alexander Graham Bell ngetokake buku babagan cara nggunakake telpon sawetara taun sawise digawe. Blogosfer isih enom lan sing cocog kanggo sampeyan bisa uga ora bisa digunakake kanggo wong liya. Para pamiarsa wis ngerti apa sing dirasakake media sosial ngapusi lan aturan iku ngapusi.

Kita ora duwe aturan… apa sing ana, yaiku sawetara pengalaman karo medium lan ngenali apa sing bisa digunakake lan apa sing ora bisa digunakake supaya kita bisa menehi ilmu kasebut kanggo dites wong liya.

Apa Blogger kudu Ngabaikan Panelusuran?

Chris Baggott meh metu saka kursine nalika Jason menehi saran supaya ora kuwatir nggoleki. Dheweke takon pitakon kanthi jus, "Apa sampeyan ora ngganggu wong liya amarga ora nduweni konten… isi gedhe… ditemokake ing telusuran?". Mesthi wae Jason ora mikir kaya ngono.

BTW: Iki dudu debat kabeh - mung diskusi strategi blogging sing sehat. Jason nindakake tugas sing hebat lan transparan banget kenapa dheweke ora perlu kuwatir nggoleki. Pitakon Chris minangka salah sawijining pertanyaan sing bener-bener nuwuhake titikan sing bener. Yen ana panelusur sing nggoleki sampeyan ... lan ora bisa ditemokake, apa ora masalah?

Apa ana masalah kanggo mesin telusuran? Utawa masalah sampeyan?

Wangsulane aku yaiku masalah sampeyan. Google wis loma banget nyedhiyakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo wong ngerti cara ngoptimalake situs lan konten kasebut. Google malah nyedhiyakake peringkat kanthi tembung kunci utawa frase, lan volume telusuran kanggo tembung kunci kasebut - amarga ngerti manawa sapa sing pengin saingan ing balapan iki kudu nggawe sawetara pangaturan.

Aku sengit muter dewa Google kaya wong liya. Muga-muga bisa nulis konten sing apik banget lan ora prelu nyebutake tembung kunci, istilah sinonim, lan kombinasi tembung kunci ing kontenku. Nanging, pancen aku supaya wong sing golek wangsulan kasebut bakal ditemokake ing blogku! Lan temokake dheweke!

sosial-media-explorer.png Kabeh babagan potensial! Apa Social Media Explorer apik? Ya, mesthi wae. Apa Jason entuk konsultasi lan ngobrol saka blog? Ya bener. Nanging ana kemungkinan Jason kanggo entuk luwih akeh lalu lintas lan pitakon anyar kanthi mung ngoptimalake konten blog. Aku ora nyaranake ngomong kanthi ora wajar - mung nyelehake tembung kunci lan tembung sing kalorone bisa dingerteni lan narik lalu lintas telusuran. Sederhana blogging kanggo SEO.

Priksa kepiye kinerja blog kita lan sampeyan bakal nemokake blogku bisa entuk luwih akeh ... nanging Jason luwih akeh melu budaya ing ruang media sosial. Dheweke dadi presenter luar biasa (aku isih sinau) lan pamicara sing nyenengake. Dheweke pantes manungsa waé liyane. Aku mikir yen ora nggatekake kesempatan kasebut bakal nyebabake potensial blog - lan uga ora entuk manfaat.

CATHETAN: Aku ngongkon Jason ebook anyarku tanpa biaya. Muga-muga dheweke ngowahi pikirane. 🙂

Ghostblogging minangka Profesi Mulia

Kapan pungkasane bos sampeyan entuk promosi kanggo kerjane? Apa sampeyan lungguh kanthi santai nalika lagi munggah undhak-undhakan? Utawa apa sampeyan mung repot yen ngrewangi nyelehake? Sing diarani Ghostbloggers do. Ghostblogging dudu tembung sing kotor lan uga dudu profesi sing kotor, iku kalebu tembung sing luar biasa. Ghostblogger sing apik nyelidiki sumber kasebut lan kanthi akurat nulis kiriman kanggo pihak kasebut.

Aku mikir yen aku duwe kepala sing gedhe banget kanggo nindakake. Aku pengin kredit sing kudu dibayar!

Apa palsu? Apa transparan? Aku ora percaya! Yen aku lungguh lan wawancara karo sampeyan lan aku nulis kabeh tanggapan sampeyan - nanging aku nulis kanthi apik lan kanthi nyenengake, apa sampeyan bakal nggawe sampeyan ora sithik wong? Ana sawetara jeneng BESAR ing blogging blog sing ora nulis materi materiale dhewe - aku ora seneng menehi kabar marang kowe!

Anggere premis tulisan blog kasebut pesenmu, kenapa ana wong sing peduli manawa diketik wong liya? Apa sampeyan ngerti Pidato peresmian Obama ditulis dening wong kulit putih umur 27 taun ing Starbucks? Apa sampeyan ngganti pendapat sampeyan babagan Obama? Apa dheweke palsu? Apa ora transparan?

Aku ora mikir ... Kayane pidato sing luar biasa, lan aku ora ragu manawa Obama tegese saben tembung sing diucapake!

7 Komentar

  1. 1

    Ekstensi diskusi lan debat sing apik sing ditindakake dening Jason Falls ing #blogindiana esuk iki. Kesulitan sing saya suwe yaiku aku isih setuju karo sampeyan, Jason lan Chris. Aku yakin bakal bali nglanggar aturan. Yen Jason ora peduli karo telusuran lan apa sing bisa ditindakake, mesthine. Yen dheweke ora peduli karo sapa sing ora nemokake, yen ora apatis, mula mesthi wae. Yen blogger liyane, kalebu sampeyan dhewe, Chris, aku utawa klien pengin nggunakake kekuwatan blogging kanggo SEO, mula ora ana. Diskusi terus, aku seneng sinau saka obrolan lan sing melu.

  2. 2

    Doug, cukup wajar lan ujar apik. Aku yakin Jason bakal weruh kesalahane kanthi mbujuk. Dheweke bisa uga mikir babagan conto paling gedhe nalika blogging kanggo SEO lan ghostblogging. Kita bisa uga setuju karo dheweke. Kayane mbandhingake iklan televisi sing efektif, provokatif utawa nyenengake, karo Peter Francis sing sampeyan kenal utawa "ditrapake langsung ing bathuk." Kita bisa duwe pemasaran kanthi cerdas.

  3. 3

    Rong cathetan sejarah cepet… nalika Bell ora nulis buku babagan cara nggunakake telpon, persetujuan persetujuan antara perusahaan lan Western Union ora bisa digunakake kanggo telegrafi. Iku apik banget nganti Thomas Edison nggawe pemancar tombol karbon (mikropon) sing nggawe wicara jarak adoh bisa dingerteni. Lan nalika ngobrol babagan pidato presiden, Edison sinau babagan manipulasi pers sawise pidato Presiden Andrew Johnson ing tanggal 11 September 1866 kanggo Associated Press. Anggere ghostbloggers nggawe bosine katon luwih apik tinimbang sing sejatine, bos ora bakal sambat.

  4. 4

    Dhiskusi babagan kakehan informasi! lol
    Wis kepincut karo maca babagan Présidhèn Andrew Johnson lan asring ora bisa turu nalika terus mikir babagan kapinteran ngucapake publik. TY Mike, aku ora nate nempuh kemungkinan mikir babagan Thomas Alva sing ana ing mburi fasih oratoris Johnson.
    Mlumpat menyang subyek saiki; apa ora kudu mbayangake sing paling penting kanggo kabeh wong sing menehi outsourcing kanggo pesen umum kanthi cara tartamtu? Saiki kita wis dilaporake babagan nulis ghost nalika jaman Presiden Johnson kaping pisanan, nanging sapa sing ngerti kapan kerajinane lair.
    Aku takon sampeyan karo sampeyan pitakon ... sapa sejatine penulis Alkitab. Kayane aku dudu Gusti Allah utawa Yesus, nanging kita nampa minangka "Sabda Jahwéh." Wong-wong sing GHOSTWRITER sing ngfitnah "S ing LANGIT kasebut isih kerja 2,000 taun kepungkur!
    Aku ora bakal turu kanthi gampang ing wayah wengi iki amarga aku wis miwiti mikir babagan apa Karr mbayar panulis roh kaya dene Gusti Allah mbayar lol.

  5. 5

    Mungkin ghostblogging minangka profesi sing luhur, nanging wong sing nggunakake layanan kaya ngono iku ora luhur. Paling ora, dheweke ora jujur ​​marang sing maca.

  6. 6

    Kiriman apik Doug. Aku wis suwe mikir babagan masalah iki. Nyatane aku nulis postingan dina liyane babagan hubungan antarane kepentingan sosial lan telusuran.

    Aku ora ana ing blog Indiana, dadi aku ora duwe referensi kanggo obrolan tartamtu iki. Aku mikir visibilitas telusuran pancen penting banget. Pikiranku yaiku ana 3 faktor kritis kanggo entuk visibilitas telusuran, amarga ana hubungane karo blogging.

    Kapisan yaiku isi. Nalika blogku entuk luwih saka 100 postingan, aku wiwit menang akeh telusuran kanggo macem-macem istilah. Aku mung bisa nggambarake pirang-pirang telusuran sing bakal menang kanthi luwih saka sewu!

    Sing nomer loro yaiku optimalisasi internal. Aku penting banget kanggo nggawe manawa permalink URL, tag judhul, tag header, lan konten umume ngemot tembung kunci supaya kiriman sampeyan bisa ditemokake ing Google. Aku rumangsa gampang banget yen sampeyan ngerti dhasar dhasar.

    Faktor sing paling penting kaping telu yaiku tautan, lan aku kudu yakin manawa nggawe merek sampeyan ing situs media sosial yaiku kanthi cara sing paling gampang supaya wong liya bisa nyambung karo sampeyan.

    Dadi aku setuju karo Jason? Ya ora.

    Ora ana artine yen aku ora nggatekake optimalisasi internal situs sampeyan. Napa sampeyan pengin Google nemokake sampeyan ?!

    Nanging, dakkira luwih migunani kanggo fokus luwih akeh ing ngarsane sosial, entuk pakurmatan saka kanca blogger, entuk panguwasa liwat tautan, sing bakal mbantu ngoptimalake telusuran ing jangka panjang.

    Sing nggawe saya nesu yaiku nalika wong tumindak kaya siji-sijine alasan sampeyan kudu blog yaiku supaya bisa digoleki. Aku mung kudu yakin yen penting banget kanggo fokus ing strategi sosial sampeyan. Yen sampeyan blog akeh nggunakake tembung kunci, sampeyan bakal menang akeh pencarian.

    Saiki, apa Ghostblogging minangka profesi mulia? Pancen! Apa bisa diukur? Ora, ora kajaba sampeyan ngatur agensi hantublog. Yen sampeyan dadi blogger, sampeyan mung bisa kerja kanthi akeh, mula mung bisa ngasilake dhuwit.

  7. 7

    Kiriman apik Doug. Aku wis suwe mikir babagan masalah iki. Nyatane aku nulis postingan dina liyane babagan hubungan antarane kepentingan sosial lan telusuran.

    Aku ora ana ing blog Indiana, dadi aku ora duwe referensi kanggo obrolan tartamtu iki. Aku mikir visibilitas telusuran pancen penting banget. Pikiranku yaiku ana 3 faktor kritis kanggo entuk visibilitas telusuran, amarga ana hubungane karo blogging.

    Kapisan yaiku isi. Nalika blogku entuk luwih saka 100 postingan, aku wiwit menang akeh telusuran kanggo macem-macem istilah. Aku mung bisa nggambarake pirang-pirang telusuran sing bakal menang kanthi luwih saka sewu!

    Sing nomer loro yaiku optimalisasi internal. Aku penting banget kanggo nggawe manawa permalink URL, tag judhul, tag header, lan konten umume ngemot tembung kunci supaya kiriman sampeyan bisa ditemokake ing Google. Aku rumangsa gampang banget yen sampeyan ngerti dhasar dhasar.

    Faktor sing paling penting kaping telu yaiku tautan, lan aku kudu yakin manawa nggawe merek sampeyan ing situs media sosial yaiku kanthi cara sing paling gampang supaya wong liya bisa nyambung karo sampeyan.

    Dadi aku setuju karo Jason? Ya ora.

    Ora ana artine yen aku ora nggatekake optimalisasi internal situs sampeyan. Napa sampeyan pengin Google nemokake sampeyan ?!

    Nanging, dakkira luwih migunani kanggo fokus luwih akeh ing ngarsane sosial, entuk pakurmatan saka kanca blogger, entuk panguwasa liwat tautan, sing bakal mbantu ngoptimalake telusuran ing jangka panjang.

    Sing nggawe saya nesu yaiku nalika wong tumindak kaya siji-sijine alasan sampeyan kudu blog yaiku supaya bisa digoleki. Aku mung kudu yakin yen penting banget kanggo fokus ing strategi sosial sampeyan. Yen sampeyan blog akeh nggunakake tembung kunci, sampeyan bakal menang akeh pencarian.

    Saiki, apa Ghostblogging minangka profesi mulia? Pancen! Apa bisa diukur? Ora, ora kajaba sampeyan ngatur agensi hantublog. Yen sampeyan dadi blogger, sampeyan mung bisa kerja kanthi akeh, mula mung bisa ngasilake dhuwit.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.