#BlogIndiana: Jason Falls, Blogger lan dewa Google

blog india

Minangka wiwitan sing apik dina iki blog Indiana, Lan Jason Falls miwiti jus kanthi nyritakake pentinge optimisasi mesin telusuran, ngetokake sawetara keraguan babagan ghostblogging, lan ngomong karo blogger yen ora nuruti aturane. Keynote Jason luwih jero lan jero banget ... nanging iki minangka prekara sing saya nggegirisi.

Paling ora ana siji kanca sing bisa ngrasakake reaksiku ... lan aku wis ngerti loro ghostbloggers lungguh ing mburiku dadi aku yakin aku ngerti apa sing dipikirake!
xemion-tweet.png

Apa aku mikir manawa blogger kudu netepi aturan?

Aku setuju 100% karo Jason! Ora ana aturan apa wae. Kaya Alexander Graham Bell ngetokake buku babagan cara nggunakake telpon sawetara taun sawise digawe. Blogosfer isih enom lan sing cocog kanggo sampeyan bisa uga ora bisa digunakake kanggo wong liya. Para pamiarsa wis ngerti apa sing dirasakake media sosial ngapusi lan aturan iku ngapusi.

Kita ora duwe aturan… apa sing ana, yaiku sawetara pengalaman karo medium lan ngenali apa sing bisa digunakake lan apa sing ora bisa digunakake supaya kita bisa menehi ilmu kasebut kanggo dites wong liya.

Apa Blogger kudu Ngabaikan Panelusuran?

Chris Baggott meh metu saka kursine nalika Jason menehi saran supaya ora kuwatir golek. Dheweke takon pitakon kanthi jus, "Apa sampeyan ora ngganggu wong liya amarga ora nduweni konten… isi gedhe… ditemokake ing telusuran?". Mesthi wae Jason ora mikir kaya ngono.

BTW: Iki dudu debat kabeh - mung diskusi strategi blogging sing sehat. Jason nindakake tugas sing hebat lan transparan banget kenapa dheweke ora perlu kuwatir nggoleki. Pitakon Chris minangka salah sawijining pertanyaan sing bener-bener nuwuhake titikan sing bener. Yen ana panelusur sing nggoleki sampeyan ... lan ora bisa ditemokake, apa ora masalah?

Apa ana masalah kanggo mesin telusuran? Utawa masalah sampeyan?

Wangsulane aku yaiku masalah sampeyan. Google wis loma banget nyedhiyakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo wong ngerti cara ngoptimalake situs lan konten kasebut. Google malah nyedhiyakake peringkat kanthi tembung kunci utawa tembung, lan volume telusuran kanggo tembung kunci kasebut - amarga ngerti manawa sapa sing pengin saingan ing balapan iki kudu nggawe sawetara pangaturan.

Aku sengit karo dewa Google kaya wong liya. Muga-muga bisa nulis konten sing apik banget lan ora prelu nyebutake tembung kunci, istilah sinonim, lan kombinasi tembung kunci ing kontenku. Nanging, pancen aku supaya wong sing golek wangsulan kasebut bakal ditemokake ing blogku! Lan temokake dheweke!

sosial-media-explorer.png Kabeh babagan potensial! Apa Social Media Explorer apik? Ya, mesthi wae. Apa Jason entuk konsultasi lan ngobrol saka blog? Ya bener. Nanging ana kemungkinan Jason kanggo entuk luwih akeh lalu lintas lan pitakon anyar kanthi mung ngoptimalake konten blog. Aku ora nyaranake ngomong kanthi ora wajar - mung nyelehake tembung kunci lan tembung sing kalorone bisa dingerteni lan narik lalu lintas telusuran. Sederhana blogging kanggo SEO.

Priksa kepiye performa blog kita lan sampeyan bakal nemokake blogku bisa nggayuh luwih akeh ... nanging Jason luwih akeh melu-melu nasional ing ruang media sosial. Dheweke dadi presenter luar biasa (aku isih sinau) lan pamicara sing nyenengake. Dheweke pantes manungsa waé liyane. Aku mikir yen ora nggatekake kesempatan kasebut bakal nyebabake potensi blog - lan uga ora entuk manfaat.

CATHETAN: Aku ngongkon Jason ebook anyarku tanpa biaya. Muga-muga dheweke ngowahi pikirane. 🙂

Ghostblogging minangka Profesi Mulia

Kapan pungkasane bos sampeyan entuk promosi kanggo kerjane? Apa sampeyan lungguh kanthi santai nalika lagi munggah undhak-undhakan? Utawa apa sampeyan mung repot yen ngrewangi nyelehake? Sing diarani Ghostbloggers do. Ghostblogging dudu tembung sing kotor lan uga dudu profesi sing kotor, iku kalebu tembung sing luar biasa. Ghostblogger sing apik nyelidiki sumber kasebut lan kanthi akurat nulis kiriman atas jenenge.

Aku mikir yen aku duwe kepala sing gedhe banget kanggo nindakake. Aku pengin kredit sing kudu dibayar!

Apa palsu? Apa transparan? Aku ora percaya! Yen aku lungguh lan wawancara karo sampeyan lan aku nulis kabeh tanggapan sampeyan - nanging aku nulis kanthi apik lan kanthi nyenengake, apa sampeyan bakal nggawe sampeyan ora sithik wong? Ana sawetara jeneng BESAR ing blogging blog sing ora nulis materi materiale dhewe - aku sengit kanggo menehi kabar marang kowe!

Anggere premis tulisan blog kasebut pesenmu, kenapa ana wong sing peduli manawa diketik wong liya? Apa sampeyan ngerti Pidato peresmian Obama ditulis dening wong kulit putih umur 27 taun ing Starbucks? Apa sampeyan ngganti pendapat sampeyan babagan Obama? Apa dheweke palsu? Apa ora transparan?

Aku ora mikir ... Kayane pidato sing luar biasa, lan aku ora ragu manawa Obama tegese saben tembung sing diucapake!

7 Komentar

  1. 1

    Sambungan apik saka diskusi lan debat sing ramah sing ditindakake dening Jason Falls ing #blogindiana esuk iki. Nanging teka-teki sing terus-terusan yaiku aku isih setuju karo sampeyan, Jason lan Chris. Aku pracaya iku bali menyang nerak aturan. Yen Jason ora peduli babagan telusuran lan sing bisa digunakake kanggo dheweke, mesthi wae. Yen dheweke ora peduli karo sapa sing ora nemokake dheweke, yen dudu apatis sing jahat, mesthi wae. Yen blogger liyane, kalebu sampeyan dhewe, Chris, aku utawa klienku pengin nggunakake kekuwatan blogging kanggo SEO, game on. Tansah diskusi mili, aku seneng sinau saka obrolan lan sing melu.

  2. 2

    Doug, banget cukup lan ngandika apik. Aku yakin Jason bakal weruh kesalahane kanthi persuasi sing wicaksana. Dheweke bisa uga mikirake conto paling reged nalika nerangake blog kanggo SEO lan ghostblogging. Kita mesthi bakal setuju karo dheweke. Iku kaya mbandingaken efektif, provokatif utawa nglipur, iklan televisi karo sing dening Peter Francis sampeyan-ngerti-sapa utawa "aplikasi langsung menyang bathuk." Kita kudu duwe marketing sing cerdas.

  3. 3

    Rong cathetan sejarah cepet…nalika Bell ora nulis buku babagan cara nggunakake telpon, persetujuan persetujuan ditindakake antarane perusahaan lan Western Union yen ora bisa digunakake kanggo telegrafi. Iku kabeh apik kanggo nganti Thomas Edison nemokke tombol karbon pemancar(mikropon) sing nggawe wicara jarak adoh praktis. Lan ngomong babagan pidato presiden, Edison sinau babagan manipulasi pers sawise ngucapake maneh pidato Presiden Andrew Johnson tanggal 11 September 1866 kanggo Associated Press. Anggere ghostblogger nggawe bose katon luwih apik tinimbang sing sejatine, bos ora bakal sambat.

  4. 4

    Dhiskusi babagan Overload Informasi! lol.
    Wis kasengsem karo maca babagan Presiden Andrew Johnson lan asring ora bisa turu nalika terus mikir babagan kemampuan ngomong umum. TY Mike, Aku ora tau kepasang ing kamungkinan mikir Thomas Alva konco Johnson kang dianggep oratorical eloquence.
    Mlumpat maju menyang subyek dina iki; Apa kita ora kudu mbayangno paling kabeh wong terkenal outsourcing jumlah pesen umum sing apik ing sawetara cara? Saiki kita wis dilaporake yen ghostwriting ana ing jaman Presiden Johnson pisanan, nanging sapa sing ngerti persis kapan kerajinan kasebut lair.
    Aku ninggalake pitakonan kasebut kanggo sampeyan karo pitakonanku dhewe… sapa sing dadi penulis Kitab Suci. Ora katon kanggo kula wis Gusti Allah utawa Gusti Yesus durung kita nampa iku minangka "Sabda Allah." GHOSTWRITER'S IN THE SKY sing disalahake malah kerja 2,000 taun kepungkur!
    Aku ora bakal gampang turu bengi iki amarga aku wis mulai mikir apa Karr mbayar ghostwriter uga Gusti Allah mbayar lol.

  5. 5

    Mungkin ghostblogging minangka profesi mulia, nanging wong sing nggunakake layanan kasebut ora mulya. Paling ora dheweke ora jujur ​​marang sing maca.

  6. 6

    Posting gedhe Doug. Aku wis mikir babagan masalah iki kanggo wektu sing suwe. Nyatane aku nulis kirim dina liyane babagan hubungan antarane pentinge sosial lan panelusuran.

    Aku ora ana ing blog Indiana, dadi aku ora duwe pigura referensi kanggo obrolan tartamtu iki. Aku mikir visibilitas panelusuran pancen penting banget. Pikiranku ana 3 faktor kritis kanggo entuk visibilitas panelusuran, amarga ana hubungane karo blogging.

    Kapisan yaiku isi. Nalika blogku entuk luwih saka 100 kiriman, aku wiwit menang akeh telusuran kanggo macem-macem istilah. Aku mung bisa gambar carane akeh searches sampeyan bakal menang karo liwat sewu!

    Kapindho yaiku optimasi internal. Aku mikir penting banget kanggo mesthekake yen permalink URL, tag judhul, tag header, lan isi sakabehe ngemot tembung kunci supaya kiriman sampeyan bisa ditemokake ing Google. Aku nemokake manawa iki gampang ditindakake yen sampeyan ngerti dhasar dhasar.

    Faktor katelu sing paling penting yaiku pranala, lan aku kudu percaya yen mbangun merek sampeyan ing situs media sosial kanthi cara sing paling gampang kanggo njaluk wong nyambung menyang sampeyan.

    Dadi aku setuju karo Jason? Ya lan ora.

    Ora ana gunane kanggo aku nglirwakake optimasi internal situs sampeyan. Napa sampeyan ora pengin Google nemokake sampeyan?!

    Nanging, aku mikir manawa luwih akeh kanggo fokusake energi ing ngarsane sosial sampeyan, entuk rasa hormat saka kanca-kanca blogger, entuk wewenang liwat tautan, sing bakal mbantu optimasi telusuran sampeyan ing jangka panjang.

    Apa sing nggawe aku kesel yaiku nalika wong tumindak kaya siji-sijine alesan sampeyan kudu ngeblog yaiku kanggo menang telusuran. Aku mung kudu percaya yen penting banget kanggo fokus ing strategi sosial sampeyan. Yen sampeyan nulis blog kanthi nggunakake tembung kunci, sampeyan bakal entuk akeh telusuran.

    Saiki, apa Ghostblogging minangka profesi mulia? mesthi! Apa bisa diukur? Ora, kajaba sampeyan ngatur agensi ghostblogging. Yen sampeyan blogger, sampeyan mung bisa nindakake akeh banget lan mulane sampeyan mung bisa entuk dhuwit akeh.

  7. 7

    Posting gedhe Doug. Aku wis mikir babagan masalah iki kanggo wektu sing suwe. Nyatane aku nulis kirim dina liyane babagan hubungan antarane pentinge sosial lan panelusuran.

    Aku ora ana ing blog Indiana, dadi aku ora duwe pigura referensi kanggo obrolan tartamtu iki. Aku mikir visibilitas panelusuran pancen penting banget. Pikiranku ana 3 faktor kritis kanggo entuk visibilitas panelusuran, amarga ana hubungane karo blogging.

    Kapisan yaiku isi. Nalika blogku entuk luwih saka 100 kiriman, aku wiwit menang akeh telusuran kanggo macem-macem istilah. Aku mung bisa gambar carane akeh searches sampeyan bakal menang karo liwat sewu!

    Kapindho yaiku optimasi internal. Aku mikir penting banget kanggo mesthekake yen permalink URL, tag judhul, tag header, lan isi sakabehe ngemot tembung kunci supaya kiriman sampeyan bisa ditemokake ing Google. Aku nemokake manawa iki gampang ditindakake yen sampeyan ngerti dhasar dhasar.

    Faktor katelu sing paling penting yaiku pranala, lan aku kudu percaya yen mbangun merek sampeyan ing situs media sosial kanthi cara sing paling gampang kanggo njaluk wong nyambung menyang sampeyan.

    Dadi aku setuju karo Jason? Ya lan ora.

    Ora ana gunane kanggo aku nglirwakake optimasi internal situs sampeyan. Napa sampeyan ora pengin Google nemokake sampeyan?!

    Nanging, aku mikir manawa luwih akeh kanggo fokusake energi ing ngarsane sosial sampeyan, entuk rasa hormat saka kanca-kanca blogger, entuk wewenang liwat tautan, sing bakal mbantu optimasi telusuran sampeyan ing jangka panjang.

    Apa sing nggawe aku kesel yaiku nalika wong tumindak kaya siji-sijine alesan sampeyan kudu ngeblog yaiku kanggo menang telusuran. Aku mung kudu percaya yen penting banget kanggo fokus ing strategi sosial sampeyan. Yen sampeyan nulis blog kanthi nggunakake tembung kunci, sampeyan bakal entuk akeh telusuran.

    Saiki, apa Ghostblogging minangka profesi mulia? mesthi! Apa bisa diukur? Ora, kajaba sampeyan ngatur agensi ghostblogging. Yen sampeyan blogger, sampeyan mung bisa nindakake akeh banget lan mulane sampeyan mung bisa entuk dhuwit akeh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.