Peran Blogging ing Pengembangan IE7

Internet Explorer 7
Bubar, aku nulis nesu kirim gegayutan karo push Internet Explorer 7 sing bakal teka.

Blog Internet Explorer duwe kirim wingi sing bisa menehi kabar apik:

IE 7 minangka langkah penting kanggo upaya nambah standar standar (utamane sekitar CSS).

Microsoft nyebutake umpan balik saka sawetara sumber, kalebu IEBlog, mbantu dheweke "menehi prioritas fitur" lan ngenali "kewan omo sing paling abot". Matur nuwun kanggo ngrungokake, Microsoft! Sampeyan wis kuwatir. Saiki aku mung kuwatir. Aku ngarep-arep entuk IE 7 lan lega.

Pancen jelas manawa blogging bisa nggawe prabédan kaya iki karo perusahaan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.