Kamanungsan lan Trust ing Blogging

mbukak lawangAku nonton berita dina iki lan akeh obrolan babagan pandangan politik sing ora adil lan kepiye saben calon diwenehi lan diselidiki. Media massa uga duwe peran gedhe ing pemilihan, amarga kita ndeleng mayuta-yuta dolar dibuwang ing pariwara televisi. Minangka pemilihan sing kotor lan aku bakal seneng ndeleng pungkasane mengko.

Sing paling penting ing kampanye yaiku Internet lan kemampuan pamilih (yen padha repot nggunakake) mriksa kasunyatan manawa saben calon (calon apa wae, ora mung Presiden). Aku percaya blogger duwe diskusi sing luwih jujur, transparan lan mbabarake babagan calon tinimbang stasiun televisi siji-sijine.

Aku wis diskusi diskusi karo kanca-kanca online lan ora aktif babagan kampanye. Sanajan aku ndeleng sawetara komentar sing ala banget, sing nyenyamah katon saya suwe, wong-wong sing dakwaca lan blog kanthi hormat marang aku lan aku ngajeni, preduli saka pilihan sing kita pilih. Pancen apik banget.

Kasunyatane yaiku Internet, lan utamane blogging, nggawe komunikasi manungsa modern kanggo manungsa. Kita bisa uga durung nate ketemu, nanging sampeyan wis ngerti babagan blogku. Sawetara wong wis lunga, nanging sampeyan sing wis tetep bisa ngerteni apa sing dakkandhakake lan aku seneng nyatane yen bisa nuduhake apa sing dakkirim karo sampeyan. Ana kapercayan ing antarane kita!

Media massa wis kerja keras nyipta pandangan sing ora dimangertifikasi karo pemimpin politik, bisnis gedhe, lan mungsuh ing luar negeri. Aku mikir luwih gampang kepeksa dadi sengit yen ora ana manungsa ing sisih liyane. Akeh karikatur sing kita deleng ing televisi (lan aku ngakoni, Youtube) digawe kanthi cara supaya luwih gampang nolak utawa ngremehake wong liya.

Wangsulane yaiku Blogging

Wangsulane, miturut aku, yaiku blog. Muga-muga pamimpin politik kita blog (tanpa arsitek dubbing lan nyaring konten). Muga-muga para pamimpin bisnis kasebut blog. Aku pengin ngerti apa sing dadi pikirane wong-wong kasebut ing Exxon. Aku pengin ngerti sebabe tulisan blog sing ngritik bank ora dijawab luwih saka setaun. Aku pengin ngerti sebabe perusahaan hipotek luwih milih mbatalake tinimbang mbiayai maneh omah idhamane para pelanggan.

Panaliten anyar nyedhiyakake bukti manawa blog minangka sumber sing dipercaya kanggo konsumen. Aku ngerti manawa perusahaan mung duwe tujuan golek dhuwit. Nalika perusahaan ngerti manawa dhuwit kasebut bakal teka nalika nuduhake kamanungsan lan transparan, apa dheweke bakal terus ngindhari blog?

Masa Depan yaiku Blogging

Aku ngarep-arep, ing sawetara taun, mung bisa nggarap bisnis sing blog. Aku ngarep-arep mung milih calon blog kasebut. Aku ngarep-arep ndhukung perusahaan lan politikus sing bisa dipercaya lan tanpa malu-malu nuduhake kamanungsan. Aku ngarep-arep blog sing ngemot bobot luwih akeh tinimbang iklan, utawa dhuwit sing dibuwang, utawa uga media massa.

Muga-muga Google bisa ngupayakake kabeh obrolan!

5 Komentar

  1. 1

    Poin apik, Doug. Taun iki aku nindakake riset online sing apik sadurunge nggawe keputusan babagan sing mlaku kanggo kantor nasional lan lokal. Aku nemokake akeh sumber blog kanthi informasi kanggo mbantu nggawe pendapatku dhewe. Aku utamané pleased dening jumlah informasi kasedhiya ing calon lokal liwat blog; ana sawetara swara lokal banget hasrat sing pengin dirungokake. Kaya sing wis dikandhakake, kita isih durung tekan ing ngendi para calon sing sejatine ngeblog, mula kita kudu marem karo tembung para panyengkuyung lan penghina.

  2. 2

    Doug, iku kiriman sing apik banget.

    Saiki, kanthi negara sing macet ing lendhut saka kampanye Presiden, pancen bener. Aku bosen karo wong-wong sing percaya karo gosip lan innuendo sing "mesin politik" modern gumantung ing jaman saiki. Dadi akeh wong sing dakkandhakake percaya gosip tinimbang riset lan sinau dhewe. Pancen, salahe awake dhewe amarga nganti suwe banget ngandelake media massa. Nanging iki owah-owahan, ta?

    Aku matur nuwun kanggo kekuwatan internet lan pemberdayaan sing menehi penulis blog sing jujur ​​​​lan pinter sing bisa mbukak mripat kita. Mesthine, mesthi ana blogger sing ora jujur ​​sing nyimpangake fakta kanggo agenda dhewe, nanging kita njupuk sing apik karo sing ala. Ora preduli, aku yakin blog bakal terus ngganti cara warta lan fakta lan pendapat dituduhake lan ing antarane masarakat.

    Nalika nerangake politik, aku ngarepake bisa nyebabake AS berkembang saka sistem politik partai 2 sing rada kuno (kiwa tengen lan tengen) menyang partai politik sing luwih akeh sing makili tampilan sing luwih moderat ing tengah-tengah ekstrem. Aku kudu mikir sing ana jumlah gedhe saka Moderate tampilan Amerika sing bisa uga ora tiba rapi menyang hard-inti Demokrat utawa hard-inti kamp Republican. Nganti saiki, partai politik liyane kaya sayuran ijo lan libertarian durung nemu swara sing signifikan, nanging internet bisa nggawe bedane. Piye menurutmu? Apa kita bisa duwe sistem partai nyata 3 utawa 4 rolas taun saka saiki?

  3. 3

    Iku apik tenan carane akeh pimpinan ora blog. Dheweke mesthi wedi yen tumindak salah. Aku percaya yen statistik saiki kira-kira 12% saka rejeki 500 perusahaan duwe blog. Kuwi pathetic.
    Aku ngarepake ndeleng luwih akeh blog saka perusahaan lan pimpinan perusahaan. Aku rumangsa tumindak kaya ngono bakal mbantu dheweke ngembangake kapercayan lan hubungan sing luwih jero karo pelanggan. Aku ora ngerti kenapa dheweke ora entuk iki!

  4. 4

    Kampanye kanggo ?MASSA TRANSPARAN?MEDIA?

    Kanthi cepet-cepet golek bathi sing sensasional lan luwih gedhe, kita bisa nggunakake distorsi kasunyatan.

    Kita menehi sawetara fakta negatif sing ora ana gandhengane karo kita lan kita nglawan!

    1. Presentasi, kanthi rutin ing laporan warta babagan aspek negatif, dikomentari kanthi subyektif, njupuk sisih utawa sententious.
    2. The vitiation saka gambar Romania ing Donya liwat resentation saka panemu ora sah kang label kabèh bangsa sawise prilaku individu saka sawetara Romania, utawa malah paling awon, sawetara Rromi (Gipsy) kang duwe masalah karo hukum.
    3. Mbaleni warta negatif sing padha ing wektu sing luwih gedhe utawa luwih cilik.
    4. Generalisasi periodik saka irregularities, kaya aturan kanggo tindakake utawa fitur karakter nasional.
    5. Njupuk liwat informasi sing ora dicenthang saka wong sing duwe kapentingan lan subordinated saka segitiga korup? wong politik? wong bisnis? wakil media massa, kang detour manungsa waé saka sabab bener saka acara.
    6. Asring, kita waca carane siaran unprofessional minangka protagonists sawetara karakter, warga kang duwe masalah karo hukum, gadhah Vocabulary sepele, ngendi sing dicethakaké informasi related karo urip pribadi utawa trials. Kita ngelingake sampeyan manawa kaadilan ora bisa ditindakake ing televisi lan ora mengaruhi investigasi liwat kabeh jinis maneuver utawa pangalihan sing ngaku minangka penyelidikan jurnalistik. Kita takon dhewe kanthi alesan sing apik, yen media massa ora ngembangake kapitalisme klien.
    7. Kanggo abstain dhéwé ing upaya kanggo sub-appreciate institusi negara, kanggo nyengkuyung anarki lan kelompok kapentingan khusus kang wis minangka tujuan karusakan saka pasukan lan wewenang saka negara nasional Romania minangka negara tengen lan demokratis.
    8. Kaya sing kita ngerteni, hukum dhasar negara, Konstitusi Romania, nyatakake kanthi jelas ing artikel 30, paragraf 6: ?kabebasan wicara ora bisa ngrusak kamulyan, kamulyan, urip pribadi lan uga hak kanggo mbayangake dhewe. ?; paragraf 7: ‗undhang-undhang dilarang kanggo fitnah negara lan bangsa, mbujuk tumindak agresi, sengit ing negara, ras, kelas utawa agama, hasutan kanggo diskriminasi, menyang teritorial.
    separatisme kanggo panganiaya umum, uga manifestasi saru, kang contravene saka prilaku apik? Uga ing artikel 31, paragraf 3, claims sing ?hak kanggo informasi ora bisa prejudice ukuran pangayoman saka enom utawa keamanan nasional?.
    9. Ing konteks iki, kita ngusulake kanggo mbentuk sawijining organisme kanthi wewenang yuridis ?Dewan Nasional Menentang Manipulasi?, minangka sing ana, jenenge ?Dewan Nasional kanggo Disproof of Diskriminasi?, sing bakal duwe tujuan kanggo nyuda media, mbayangno lan ideologis. perang, kanggo pareng mabuk saka pendapat umum liwat disinformasi, nanging uga over-informasi.
    10. Kawulo aturaken dhumateng Presiden Rumania, Pak Traian Basescu, kangge ngetrapaken prerogatif Konstitusional, kanthi nyebutaken pasal 30, paragraf 5, ingkang ngandharaken bilih: ?undhang-undhang punika saged nemtokaken dhateng media massa kuwajiban ndadosaken publik sumberipun. pendanaan?.

    Parlemen bakal duwe tanggung jawab gedhe kanggo ngowahi lan ngrampungake hukum perlindungan informasi, kanthi konsultasi karo "masyarakat sipil lan akademisi?".

    Panemu saka wong sing kasengsem ing kampanye iki bakal diterbitake ing Romania lan ing luar negeri.

    Ketua KOMUNIKASI MASSA
    Mihail Geogevici

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.