Segitiga Blogging: 3 Unsur Sukses

Segitiga Blogging

Aku wis nggarap presentasi ing Blogging Perusahaan minggu iki Ing diskusi buku dina iki babagan Digital Aborigin pancen nggawe semangat lan pikiranku babagan tema apa sejatine. Sanajan arep ngrembug babagan kalemahan lan kekurangan saka Blogging Perusahaan, sing dakarepake yaiku umume masarakat ing kana pengin blog. Aku ora pengin ngomong metu kanthi cara apa wae, mula aku pengin menehi semangat. Aku nampilake Segitiga Blogging: 3 Elemen Blogging Sukses.

Sanajan teknologi kasebut minangka medium, suwe-suwe platform blogging wis distandardisasi karo teknologi sing ndasari. Aku ngira elemen blog sing sukses yaiku:

  1. Content - iki minangka dhasar sing blog sampeyan wis digawe. Diskusi kanthi konsisten, transparan, mbukak lan mikir babagan topik sing pengin dilindhungi.
  2. passion - Aku percaya semangat nular. Yen sampeyan ora semangat ing blog, utawa nulis materi, pembaca bakal ndeleng liwat sampeyan lan lunga… kanthi cepet.
  3. momentum - blog ora tuwuh kanthi siji entri. Sampeyan mbutuhake momentum kanggo ketemu lan ngluwihi pangarepan para pamiarsa lan supaya bisa narik minat para pamaca anyar.

Simbol semangat minangka wakil saka semangat supaya konten, semangat lan momentum sampeyan bakal narik! [Nganyari] Api minangka wakil saka diskusi sing diwiwiti karo para pamiarsa liwat komentar lan trackback - nggawe hubungan karo para pamaca lan nyebarake tembung sampeyan.

Liyane sing bakal teka ing kene ... Aku bakal seneng ngrungokake pikirane Segitiga Blogging. Bebas nggunakake gambar kasebut lan ngrembug uga para sing maca. Aku ngarepake saran sampeyan!

Lan aku kabeh nindakake Ilustrasi karo Illustrator! Ing bittbox tips mbayar!

11 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai Steven! Mesthi wae - desain duwe peran gedhe. Aku wis nulis babagan blog kasebut, nanging sejatine dudu ahli ing wilayah kasebut kayata situs Desain Web Sehat.

      Aku kudune nulis luwih akeh babagan pamirsa ... ing kasus iki minangka manajer level tinggi lan profesional independen ing wilayah kasebut sing bisa mikir babagan blog perusahaan.

  2. 3

    Aku mikir kanthi konten sampeyan kudu duwe kawruh babagan topik lan sumber daya kanggo entuk inspirasi. Yen sampeyan tetep njaga konsistensi sing dibutuhake, sampeyan kudu duwe ide sing gampang.

    Aku nyimpen dhaptar kiriman sing ora dakkarepake nalika iku nalika aku ora bisa nemoni apa-apa. Pancen mbiyantu supaya kabeh bisa obah, sanajan aku ora nulis ulang postingan kasebut dhewe. Mung duwe topik kanggo nulis babagan mbantu.

  3. 5

    Dadi, tujuan blogger nggawe titik keseimbangan ing tengah-tengah segitiga, aku nganggep sampeyan nggawe elemen kasebut ing segitiga sing bener?

    • 6

      Hai Al,

      Ya sejatine ... fokus ing telung bidang yaiku apa sing nyebabake sukses ing blog sampeyan. Salah sawijining elemen kunci sing dakkarepake yaiku supaya nulis blog dudu 2-dimensi. Entuk konten lan semangat ora cukup - ana garis wektu ing ngisor iki sing kudu nambah semangat.

      Matur suwun saran iki (kanggo kabeh wong). Perspektif sampeyan nulungi!

  4. 7
  5. 8

    Aku ngira konten kasebut minangka elemen sing paling penting. Saben detail menit sing diwenehake menyang masarakat bakal nggambarake apa sing bisa ditindakake. Milih topik sing pas ing wektu sing pas bisa uga migunani.

  6. 9

    Aku seneng karo Google Ad-words. Ing segi telu sing dipikirake, saranake:

    paris Hilton > Gambar, Wallpaper, Gosip Video, Blog, Fanfare

    Menarik… (yaiku: lol)

  7. 10
  8. 11

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.