Apa Wing Strategi Pemasaran Sampeyan?

Wingi, aku miwiti maca bukune Nick Carter Rolas Detik: Angkat Kabutuhan Bisnis Sampeyan. Aku seneng karo analogi bisnis nalika mabur ing buku kasebut lan Nick nerangake kanthi lengkap.

Salah sawijining diskusi pertama yaiku angkat. NASA nemtokake angkat kaya ing ngisor iki:

Angkat minangka kekuwatan sing langsung nentang bobot pesawat lan nahan pesawat ing udara. Angkat digawe dening saben bagean pesawat, nanging umume angkat pesawat sing normal digawe dening swiwine. Angkat minangka gaya aerodinamika mekanik sing diproduksi kanthi gerakan pesawat liwat udara. Amarga angkat minangka kekuwatan, iku jumlah vektor, duwe magnitudo lan arah sing ana gandhengane. Angkat tumindak liwat pusat tekanan obyek lan diarahake jejeg karo arah aliran.

Mau bengi, aku lan pemilik bisnis liyane ngombe lan ngobrol babagan energi lan fokus sing ana ing bisnis. Kaloro bisnis kanthi apik, nanging investasi kasebut pancen luar biasa. Aku ora mikir ana sing sadhar, nganti miwiti bisnis, apa sing dibutuhake. Saka simpen menyang tabungan, nganti nandheske babagan arus kas, masalah karyawan, penjualan, akunting lan pajak… wong ora ngerti yen nalika kerja karo klien pancen butuh tenaga saben ons.

Kita kudu ngirit energi sabisa-bisa supaya mesin tetep ana lan bisnis duwe angkat. Konflik lan masalah ora bisa diseret amarga nggunakake energi luwih akeh tinimbang sing bisa dibayangke. Bayangake penerbangan nalika sampeyan mbuwang akeh bahan bakar supaya bisa tekan tujuan ... sampeyan bakal nabrak. Asile, aku dadi luwih nemtokake lan luwih cepet kanthi nanggepi lan tumindak tinimbang mbiyen.

Angkat minangka ciri dhasar saben piranti mabur lan mabur. Nalika ndeleng bisnis, angkat of Highbridge yaiku, tanpa mangu-mangu, blog iki. Pembentukan blog iki nyebabake para pamirsa, bukuku, keterlibatan ngomong, kerja karo perusahaan ventura lan perusahaan teknologi internasional, lan pegawe karyawan lan gaweyan sing isih ana. Yen ana sayap ing bisnisku, mesthi blog iki.

Dadi, tanpa preduli sepele yen sedina, tenaga sing dakbuwang, apa beban tugasku, sepira dhuwit ing bank lan masalah klien sing ana, aku terus-terusan njamin manawa bisnisku duwe angkat. Aku ngerti ana akeh rincian liyane babagan penerbangan sing kudu dakwaspadai (lan bukune Nick mbantu aku fokus ing perkara kasebut), nanging aku ora bakal lali dhasar kabeh tugas - blog iki. Blog iki wis ngidini kita mabur lan nggawa kita menyang papan sing dikarepake. Aku mung kudu njamin supaya mesin tetep mlaku lan tetep bisa munggah.

Apa sayap bisnis sampeyan?

Komentar siji

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.