Apa Blogging Isih Relevan? Utawa Teknologi lan Strategi sing Kuna?

Apa Blogging Isih Relevan?

Aku kerep mriksa kinerja panelusuran situs iki lan artikel lawas sing ora narik lalu lintas. Salah sawijining artikelku yaiku babagan jeneng blog sampeyan. Ayo lali yen aku wis nulis publikasi iki suwene ... nalika maca postingan lawas aku mikir yen istilah kasebut blog malah pancen penting maneh. Sawise kabeh, wis 16 taun wiwit aku nulis postingan babagan jeneng blog sampeyan lan 12 taun wiwit aku nulis tulisanku. buku babagan blogging perusahaan.

Lan situsku wis ngalami sawetara iterasi ... saka skrip sing digawe ing omah, nganti hosting ing Blogger, dadi tuan rumah dhewe, lan sawetara owah-owahan merek. Saben wektu, owah-owahan digawe nalika aku ndeleng masa depan. Martech Zone ana strategis. Istilah kasebut Martech wis berkembang dadi panriman umum lan dadi fokus utamaku… dadi aku pengin menang telusuran sing ana gandhengane karo istilah kasebut Blog Martech bebarengan karo kanca-kancaku.

Nanging nalika aku nerangake Martech Zone dina iki, aku ora nggunakake istilah kirim or blog maneh. Aku nyebut iki minangka artikel lan situs minangka publikasi. Kosok baline - nalika aku mbantu perusahaan - aku isih nindakake riset kanggo nglakokake strategi konten sing apik lan meh kabeh bisnis sing dibantu isih nggunakake blog kanggo nerbitake warta sing migunani, artikel, riset, lan informasi liyane kanggo mbantu pelanggan potensial lan sing wis ana. riset kaputusan tuku sabanjuré.

Apa Blog minangka Istilah sing Ketinggalan?

Yen sampeyan ndeleng Google Trends sajrone pirang-pirang taun, sampeyan bisa uga mikir yen kita wis mlumpat ing blog istilah, sing paling dhuwur ing taun 2009 kanggo nggoleki:

Google Trends: Kata Kunci "Blog"

Yen sampeyan wis ngubengi blog sajrone pirang-pirang taun iki, sampeyan bisa nyimpulake yen ngeblog ora penting saiki kaya luwih saka sepuluh taun kepungkur. Sampeyan bisa uga digodha kanggo ngindhari istilah kasebut blog nalika sampeyan nggunakake strategi isi perusahaan dhewe.

Nanging… iki bisa dadi kesalahan gedhe ing pihak sampeyan lan aku bakal nerangake apa sebabe.

Nalika telusuran blog munggah ing 2009, 13 taun sabanjure lan isih akeh telusuran. Kanggo kita ing industri sing rumangsa minangka strategi sing luwih lawas, apa sing wis kedadeyan yaiku istilah sing ditrapake ing leksikon saben dinane.

Panelusuran kanggo Blog-Related Keywords

Yen sampeyan wis tau digunakake Semrush's Keyword Magic Tool, sampeyan wis kaget karo volume data sing disedhiyakake sing ana gandhengane karo tembung kunci lan frase sing ana gandhengane. Nalika aku nliti istilah blog, aku kaget ndeleng manawa isih ana luwih saka 9.5 yuta panelusur ing 1.7 yuta telusuran sing gegandhengan karo blog saben wulan ing Amerika Serikat.

Semrush Keyword Magic Tool kanggo Blog

Ing ngisor iki sawetara istilah sing paling gegandhengan:

  • Travel blog-related telusuran ngasilake luwih saka 299,000 telusuran saben wulan.
  • Gegandhengan karo blog gaya urip telusuran ngasilake luwih saka 186,000 telusuran saben wulan.
  • Food blog-related telusuran ngasilake luwih saka 167,000 telusuran saben wulan.
  • Dog blog-related telusuran ngasilake luwih saka 143,000 telusuran saben wulan.
  • Fashion blog-related telusuran ngasilake luwih saka 133,000 telusuran saben wulan. Cathetan sisih… pramila kita ngrancang lan ngembangake a blog fashion kanggo klien kita sing duwe situs ngendi sampeyan bisa tuku klambi online.

Malah volume sing ana gandhengane karo miwiti blog isih penting, ngasilake luwih saka 137,000 telusuran saben wulan. Apa sing diarani blog? isih duwe luwih saka 18,000 telusuran saben wulan. Ora kanggo sebutno saben e-commerce utama utawa sistem manajemen konten (CMS) saiki nggabungake blog.

Ya, Blog Isih Penting

Sampeyan bisa uga pengin nindakake riset kanggo niche sampeyan dhewe kanggo ngerti apa mbangun strategi blog perusahaan bakal ngasilake investasi kanggo perusahaan sampeyan. Aku pracaya para panuku sing nliti merek, produk, utawa layanan ngarepake perusahaan duwe blog. Dheweke pengin ngerti apa sampeyan cocog karo dheweke, apa sampeyan ngerti industri, lan apa sampeyan nggawe investasi kanggo ndhukung klien sampeyan.

Lan aku pracaya iku pancen oke kanggo nelpon iku a blog!

Minangka cathetan sisih, aku yakin pangembangan konten wis owah sacara signifikan sajrone taun. Tinimbang Welasan artikel cendhak, Aku saiki kasurung klien kanggo berkembang a perpustakaan isi lan kerja keras kanggo ngembangake artikel sing jero sing ora tumpang tindih lan menehi ton regane kanggo pengunjung.

Perlu bantuan kanggo ngembangake blog lan strategi konten kanggo merek sampeyan? Aja ragu-ragu hubungi perusahaanku, Highbridge. Kita wis nulungi puluhan perusahaan nggunakake strategi blogging perusahaan sing ngasilake revenue. Aku bakal seneng malah mbukak laporan kanggo sampeyan ing industri tanpa biaya.

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo Semrush (lan klien sing seneng) lan aku nggunakake pranala afiliasi kanggo Keyword Magic Tool ing kirim iki.

9 Komentar

  1. 1

    Apa spike kasebut ora cocog karo Seth Godin kasebut? (Sugeng ing BTW). Aku ngerti dheweke ora nyambung menyang situs kasebut, nanging aku bakal nganggep sawetara wong bakal nggoleki jeneng sampeyan. Apa Analytics nuduhake iki kabeh? Mung penasaran….

  2. 2

    Aku entuk 27 telusuran kanggo doug+karr ing dina iku, nanging ora ana maneh. Aku nggunakake Google Analytics. Aku banget nyaranake ndhaptar, luwih migunani yen sampeyan nyoba nglacak lan nambah pembaca blog. Uga, yen sampeyan duwe WordPress, mung nyalin skrip menyang footer tema sampeyan. Gampang banget kanggo tangi lan mlaku!

  3. 3

    Hi Doug,
    Aku tansah kasengsem ing sawetara riset dhasar saka owah-owahan marketing. Iki saiki kira-kira sewulan. Apa efek jangka menengah saka re-branding blog sampeyan?
    Aku bakal kasengsem ing bagan GoogleAnalytics sing dianyari (bisa uga loro kanthi jangkoan udakara enem minggu), mung kanggo ndeleng manawa efek kasebut ilang sawise sawetara wektu lan uga, apa wong liya ngubungake jeneng anyar sampeyan kanthi teks link sing padha ( allinurl:…).
    Muga-muga sampeyan bakal nerbitake tindak lanjut.
    K

  4. 4

    Hi Kaj,

    Aku mesthi bakal tetep sampeyan dikirim lan bakal nerbitake tindak lanjut. Aku wis nggawe sawetara owah-owahan ing situs kanthi rutin. Aku ora nganggep popularitas entri blog tartamtu iki, sanadyan. Wong apik saka Pacelathon Wuda njupuk kapentingan uga. Aku wedi sing bakal drive nomer sandi nganti titik ngendi efek liyane bisa uga ora katon kanggo nggawe prabédan. Iku masalah becik kanggo duwe, sanadyan!

    Doug

  5. 5

    Aku bakal kasengsem ing bagan GoogleAnalytics sing dianyari (bisa uga loro kanthi jangkoan kira-kira enem minggu), mung kanggo ndeleng yen efek kasebut ilang sawise sawetara wektu lan uga, apa wong liya nyambung menyang jeneng anyar sampeyan kanthi teks link sing padha ( allinurl:?).
    Muga-muga sampeyan bakal nerbitake tindak lanjut.

    • 6

      Hi sobbet,

      Matur nuwun kanggo komentar! Aku wis nerbitake sawetara statistik liyane wiwit kirim iki. Aku wis sustained wutah - kanggo titik sing saiki blog tenan dwarfs lalu lintas bali. Angka kasebut ora tau dicelupake ing ngisor iki ing tampilan sing sampeyan deleng, mula aku isih percaya yen ngganti jeneng kasebut nduwe peran gedhe.

      Regards,
      Doug

  6. 7

    matur nuwun kanggo ide sampeyan. Nanging ing Google Analytics ana wektu telat (3 jam..bisa 4 jam) kadang 1 dina bisa uga..
    Apa aku bisa nindakake apa wae? iku babagan zona wektu? utawa iku masalah umum karo Google analytics?

    • 8

      Aku alesan masalah iki antarmuka anyar. Saiki sampeyan bisa nggunakake antarmuka anyar google analytics .. katon apik. lan ana mung 3-4 jam telat.

  7. 9

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.