Sampeyan ora bakal blogging ing salawas-lawase

Nalika aku ngomong karo wong babagan blogging, akeh sing takon apa blogging kene kanggo tetep.

Ora.

Takon karo wong liya yen blogging bakal ana ing kene salawas-lawase kaya takon karo wong-wong sing padha nyithak koran karo pers Gutenberg. Kaya pencet gratis, blogging bakal berkembang karo teknologi, blogger sing ngetutake akeh banget bakal dituku, lan blog bakal terintegrasi lan ditempelake karo media komunikasi liyane.

Blogging dadi cepet ing medium lan strategi kanggo perusahaan, nanging ora bakal suwe sadurunge ego abuh dadi 'mung cara komunikasi liyane' sing ana ing kana kanthi signage, lokasi, email, situs web, lan interaksi media sosial.

Blogger berbakat bakal gumantung supaya bisa mbantu perusahaan mindhah jarum. Pirang-pirang taun sabanjure bakal apik kanggo para blogger, sing bakal terus disapu dening organisasi sing luwih gedhe kanthi konsultasi utawa full-time. Pancen apik dirungokake, ya? Iku tegese prekara iki wis migunani - kejujuran lan transparan bisa nggawa sampeyan sukses.

1938 lorenIng cathetan kasebut, selamat Loren Feldman, blogger sukses sing bakal nindakake nulis lan video kanggo c | net.

Cathetan sisih: Nalika aku nggrundel karo Loren, ora sopan, pasuryan East Coast… utawa ora kepenak ndeleng dheweke mlebu ing kasur - aku kagum karo transparansi lan suksese. Dheweke nuduhake manawa sampeyan bisa jujur, mandhiri, duwe pendapat, lan isih sukses.

Menyang endi Blogging?

Bakal ana sing anyar kanggo blogging ing mbesuk, kaya koran ... nanging ora bakal satus sèket taun. Pendapatku babagan blogger ing mbesuk bisa uga ngemot pangenalan swara nganggo teks sing dilampahi filter gramatikal, kanthi algoritma cerdas sing ngatur konten, lan 'tampilan' interaktif sing digawe kanthi otomatis dadi topik sing gegandhengan sing kasedhiya ing web.

Blogging Perusahaan mbesuk bisa uga mlebu ing Pemasaran, sanajan kita berjuang banget supaya ora ana ing jaman saiki. Alesan sing kita gelut saiki amarga penghargaan Marketing biasane diwenehake kanggo kesempurnaan, kaendahan lan kaendahan - dudu asil, kasunyatan lan transparan. Blogger lan blogging ora cocog karo peternakan cubicle Marketing Eksperimen.

Sawise perusahaan ngerti kesuksesane amarga efektif komunikasi lan nuwuhake sesambungan karo klien lan prospek, departemen Pemasaran bakal mulai ngurmati wong sing duwe bal ing blog lan nyritakake kaya sejatine. Yen wis rampung, pemasaran bakal ganti lan perusahaan bakal dadi luwih apik.

Yen dadi faktor utama ing perusahaan, bakal ngowahi urip kanggo blogger independen kaya aku. Perusahaan bakal nggoleki sing duwe pandhuan, sing bisa nulis kanthi apik, lan narik barang kasebut. Yen aku mlaku HP, Dell, IBM or Whitefish, Aku saiki bakal mbukak situs webku karo blogger - sadurunge kabeh sesuk ora ana.

Nalika kabeh wong blogging, kita bakal entuk promosi wong liya utawa dadi ora jelas. Aja kepenak, kita ora bakal suwe ing kene.

2 Komentar

  1. 1

    Oh, Aku pengin blogging bisa terus ing salawas-lawase. Nanging yen aku kudu ngetokake kepinginan sing realistis, aku mung ngarep-arep bakal tetep nganti 5 nganti 10 taun maneh. Aku isih durung nemokake sukses sing dakkarepake dhewe ing lapangan iki, sanajan aku kudu ngakoni yen aku durung entuk wektu sing cukup kanggo nindakake (blogging) amarga ana usaha liyane. Isih, aku pengin mujudake sukses, sanajan moderat, ing blog pribadiku, uga ing blog sing aku pengin entuk akeh.

  2. 2

    Aku mikir owah-owahan bakal kedadeyan nalika teknologi berkembang, kita bakal duwe alat sing beda kanggo nindakake pakaryan lan kanthi cara kasebut bakal entuk arah sing beda. Salah sawijining conto yaiku PC ultra portabel, kita kabeh bisa entuk salah sijine lan luwih kerep melu blogging saka ngendi wae (bisa uga wis kedadeyan.)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.