Pengaruh Blogging ing Panelusuran Organik

Akeh individu lan perusahaan sing ora ngakoni kekuwatan blogging minangka outlet Marketing sing bener. Siji kauntungan sing pengin dakwenehake yaiku pentinge telusuran organik (wong sing nyoba nggoleki sampeyan liwat mesin telusuran) lan efek blogging.

Aku duwe rong situs sing bisa dibandhingake, Kalkulator Payraise lan Pengaruh lan Integrasi. Kalkulator Payraise minangka situs statis sing isine ora disetel kanthi rutin. Ana istilah telusuran khusus sing ditemokake Kalkulator Payraise bola-bali. Sampeyan bakal bisa ndeleng iki ing asil telusuran organik liwat Google ing situs kasebut liwat grafik ing ngisor iki. Aku nindakake sawetara Optimisasi Mesin Telusuran lan ngowahi sawetara konten bubar.

Kalkulator Payraise - Konten Statis
Kalkulator Payraise Suwe-suwe

Amarga konten On Pengaruh diganti saben dina, jumlah istilah telusuran terus saya ganti. Konten sing ditambahake nggawe situs kasebut 'bisa ditemokake' kanthi macem-macem istilah telusuran lan tembung kunci. Amarga konten terus diganti, situs iki asring dipriksa dening mesin telusuran lan diindeks maneh adhedhasar temuan kasebut. Elinga pangowahan telusuran organik liwat Google suwe-suwe:

Pengaruh lan Otomatisasi - Konten Dinamis
Pengaruh lan Otomatisasi Suwe-suwe

Yen sampeyan pengin nggawe laporan sing padha nggunakake Google Analytics, sampeyan bisa menyang Source Referring (ing kasus iki, Google), nyetel sawetara tanggal, banjur klik panah dobel banjur pilih 'Data Over Time':

Data Google Analytics Suwe-suwe

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.