Blogging kanggo Kaki? Amal lan Pemasaran

kaki samarit

Salah sawijining kaluwihan blogging sing gedhe, twitter lan media sosial liyane yaiku menehi tampilan manungsa kanggo bisnis sampeyan. Wong tuku saka wong lan wong tuku emosi, mula para manungsa pengaruh penting.

Salah sawijining strategi sing ora dianggep bisnis kalebu ing strategi kasebut strategi media sosial yaiku usahane dermawan ... lan iku salah. Ningkatake amal bisnis lan dhukungan karyawan minangka cara paling apik kanggo nyedhiyakake luwih saka sisih manungsa kanggo bisnis sampeyan, nyedhiyakake sisih peduli. Uga, promosi amal sing sampeyan kerjakake bakal mbantu para amal - sing asring ora duwe sumber daya bisnis sampeyan!

Aku ora ngomong babagan gumunggung babagan apa sing ditindakake bisnis kanggo amal. Nanging, ngrembug babagan acara lan cara para pamiarsa lan pandherekipun bisa nulungi amal kasebut. Ing cathetan kasebut, aku pengin ngenalake Kaki Samaria, amal sing Martech Zone lan perusahaanku, DK New Media, ndhukung:

samaritansfeet

Kaki wong Samaria minangka organisasi nirlaba sing darmabakti kanggo ngowahi urip, sanajan distribusi Shoes of Hope ing saindenging jagad. 300 yuta wong saben esuk tangi tanpa sepasang sepatu kanggo nglindhungi sikil saka ciloko lan penyakit. Tujuane Kaki Samaria yaiku nyedhiyakake sepatu kanggo 10 yuta wong kasebut ing 10 taun sabanjure kanthi mulang crita bab iman, pangarep-arep, lan katresnan ing Injil, nduduhake kasunyatan kasebut kanthi nyentuh sikil, lan nambani sepasang sepatu lan kaos sikil sing anyar.

Kaki wong Samaria wis mlaku - nyedhiyakake sak ngisor 3 yuta pasang sepatu nganti saiki!

Martin Luther King, Jr. ujar, "Pitakon sing paling terus-terusan lan penting yaiku: apa sing sampeyan lakoni kanggo wong liya ?? Wis cedhak tanggal 18 Januari, muga-muga sampeyan tindakake @ tweet4feet lan @samaritans_feet kanggo ndhukung lan nyebar kabar babagan amal sing luar biasa iki. Yen sampeyan pengin Blog kanggo Kaki, aku bakal ngirim sampeyan salinan ebook gratis uga sebutno kiriman blog sampeyan ing dina MLK!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.