Blogging kanggo Bisnis

blogging doug

Yen sampeyan ora ana ing Konferensi Webtrends Engage 2010, sampeyan ora kejawab konferensi intelijen bisnis sing luar biasa. Keterlibatan ora kaya konferensi perusahaan liyane sing wis dakkunjungi. Tujuane yaiku nyedhiyakake pelanggan lan profesional industri kanthi eksposur menyang sawetara ahli sing paling apik lan paling apik ing industri online. Ndhaptar kanggo taun ngarep Melu ing San Francisco - dheweke mesthi adol!

Ing taun iki, aku diundang nindakake sprint, powerpoint 10 menit babagan ana hubungane karo pemasaran online lan aku kepengin banget. Aku mutusake apa sing dakkarepake marketing mlebu (klik yen ora weruh presentasi). Ing New Orleans, aku ngomong khusus babagan bisnis karo pemasaran bisnis, nanging praktik paling apik ditrapake kanggo bisnis uga pemasaran konsumen.

Presentasi asline rada beda amarga animasi lan apik dibentang ing layar 80 sikil ing mburiku ... nanging iki daginge!

Mesthine, yen sampeyan ana ing New Orleans, sampeyan bakal entuk nyata ... Aku wicara lan mbandhingake Media Sosial karo evolusi nari. Aku malah nggawe sawetara langkah lan ngguyu. Iku wektu sing nyenengake!

Mangkene sawetara konten slide ing ngisor iki:

  1. Strategi Pemasaran Inbound
  2. Konten sing menarik yaiku ngasilake konversi. Konten gedhe yaiku kombinasi panggunaan tembung kunci lan konten sing efektif kanggo mangsuli pitakon pengunjung? lan ngajak supaya langkah sabanjure ing proses penjualan. Blog sampeyan dioptimalake kanggo mesin telusuran.
  3. Nalika semana, Sales lan Marketing dadi sumber informasi kanggo prospek. Prospek ngandelake.
  4. Saiki Mesin Telusuran asring nawakake informasi sing digoleki prospek.
  5. Media Sosial saiki nyebabake telusuran lan pengaruhe nggawe keputusan. Prospek saiki entuk informasi saka Mesin Telusuran lan saka Jaringan Sosial.
  6. Yen tim Sales and Marketing sampeyan pengin melu nggawe keputusan prospek, dheweke kudu melu telusuran lan melu jaringan sosial. Apa perusahaan ora bisa ngenteni maneh supaya duwe prospek? Teka menyang dheweke ?.
  7. Sampeyan kudu nang endi wae!
  8. Nggunakake sindikasi lan alat integrasi liyane bisa ngirit wektu lan njaga sampeyan ing ngarep sing kudu ana!
  9. Kajaba iku, ana alat liyane ing pasar kanggo nyederhanakake kebutuhan integrasi sampeyan.
    Saben postingan blog kudu duwe dalan menyang keterlibatan. Biasane, iki minangka ajakan tumindak, menyang kaca kebangkrutan, menyang konversi!
  10. Pelanggan mlebu ing postingan blog sampeyan, lan ndeleng ajakan tumindak sing relevan. Ajakan tumindak kasebut bakal nggawa dheweke menyang kaca landas lan menyang corong konversi.
  11. Umume wong ora maca. Baleni: PALING WONG ORA KANG MACA! Gunakake spasi putih kanthi efektif, simbol nganggo gambar lan tambahake video lan audio. Panganan indra: visual, dirungokake, kinestetik.
  12. Unduhan, Acara, Pitakon lan Wangsulan, Email, Whitepaper, Hadiah ?. Kabeh opsi kasebut kudu mbutuhake formulir data kanggo nglumpukake informasi utama. Blog sampeyan gratis? perdagangan kabeh liya kanggo data!
  13. Mbangun kaca kebangkrutan sing narik kawigaten sing njupuk data paling sithik lan uga wis prakualifikasi. Gawe sederhana. Iki conto sing paling apik saka compendium.
  14. Ukur kepiye pandhuane teka? liwat sindikasi, media sosial, buletin email, acara, lsp. Iki bakal ngidini sampeyan ngerti ing endi sampeyan kudu paling akeh nandur modal!
  15. Tonton domain sing ngrujuk, nyetel target, lan ngawasi corong konversi sampeyan!
  16. Aku? M Douglas Karr (Twitter: @douglaskarr), Yen sampeyan butuh pitulung, hubungi kula ing DK New Media.

Oh… lan bisa uga ditambahake yen aku mbukak nganggo poke fantastis saka Indianapolis menyang New Orleans babagan Super Bowl. Ora prelu prediksi prediksi saya salah ing kuartal kaping 4 lan para penggemar Saints menehi ngerti nalika Minggu wengi!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.