Blogging Ora Cukup, "Pencet Daging"!

salaman

Iki minangka ukara sing saya bosen - kanthi cepet - sajrone pencalonan presiden iki. Aku ora yakin sapa sing nulis istilah asli nanging aku wis nyumurupi digunakake ing musim iki. Paling anyar, gubernur Virginia Barat nggunakake istilah kasebut kanggo ngrembug kenapa Barack Obama kelangan Virginia Barat nalika longsor menyang Hillary Clinton. Dheweke nyoba mbela pandangan oposisi manawa Virginia Barat isih duwe masalah balapan lan Obama kalah amarga dheweke ora cukup wektu mekso daging, aka salaman.

Sampeyan kudu narik kawigaten para pemasar supaya ngerti sepira pengaruhe mekso daging pancen ana ing pemilihan. Kampanye kaya kampanye pemasaran basis data strategis ing metamfetamin. Kabeh pihak nggawa jenius matematika, nyebarke pemasaran kanthi tepat wektu lan target liwat macem-macem medium, lan kerja keras pencet daging. Pemasar kudu nyathet, ing njaba rereget politik, taktik kasebut bisa digunakake.

Apa sing kudu kita pilih saka kampanye Obama

Akeh wong sing lali yen Hillary dianggep dadi Calon Presiden 2008 setaun kepungkur lan Barack Obama ana ing dhaptar cendhak wong cilik lan pendhudhuk sing durung duwe pengalaman ing Partai Demokrat. Nanging, upaya pemasaran sing wis digawe sukses. Siji ndeleng situs Obama lan sampeyan bakal nemokake pesen kanggo saben target:
obama

Ing kene ing Indianapolis, aku nampa email virus sing bisa dakwenehake, kanggo pihak liya, kanggo kampanye kasebut. Kampanye Obama dibukak (lan banjur ditutup) kantor 1 blok ing sisih kidul Circle ing Indy - real estate utama menyang pencet daging. Aku uga nampa surat langsung saka kampanye Obama. Deleng acara lan sampeyan bakal nemokake manawa Obama minangka mesin salaman, sing wis rampung Acara 16,000 nganti saiki lan ton liyane sing kudu ditindakake.

Aku ora ngandel yen Obama kelangan Virginia Barat amarga dheweke ora salaman. Aku cenderung setuju yen dheweke kalah amarga dheweke pesen ora cocog karo Appalachia.

Bali menyang titik.

Aku ora mromosikake Barack Obama dadi Presiden, aku mung ngerti mesin pemasaran sing hebat sing wis digawe. Kabeh sing ditindakake time bener - lan penting dicathet yen ora nate ilang kesempatan mekso daging.

Pencet Flesh digunakake kanggo kula

Aku wis sukses ing media sosial, utamane ing Indianapolis. Cukup narik kawigaten, ana akeh Blogger Indianapolis bayangane aku meh ora bisa ndeleng saka sudut pandang statistik Internet. Nanging, ing level regional, aku yakin duwe luwih akeh jeneng (lan wajah) sing dieling-eling wong.

Aku duwe utang lokal kanggo mekso daging. Pakaryan karo Indiana sing luwih cilik, Jejak Budaya Indy, Komite Superbowl 2012 lan njupuk kabeh kesempatan kanggo mulang marang para pelaku bisnis lokal babagan Media Sosial wis luwih akeh pengaruh saka blogku. Yaiku pil sing angel ditelan nalika aku nulis ing blog, nanging penting kanggo masarakat sadhar manawa blogging ora cukup!

Metu lan pencet daging! Blogging pancen nyedhiyakake transparansi lan kejujuran sing ora bisa diwenehake situs brosur pemasaran - nanging isih ora menehi pengalaman nggoleki wong liya lan salaman.

Penting, dicathet yen aku duwe blog sing luwih gedhe kanthi ekspos nasional sing luwih gedhe yen bisa entuk acara nasional. Iki pancen angel banget karo kerja full-time, nanging aku isih ngarep-arep bisa entuk sawetara taun iki.

6 Komentar

  1. 1

    Perspektif sing apik lan imbang, Doug. Blog sampeyan ngelingi artikel sing dakwaca minggu kepungkur nerangake babagan salah sawijining pangareping kampanye Senator Clinton sing menehi saran awal kanggo ngoleksi $ 100 saben 1,000,000 wanita Amerika.

    Apa daya tarik blockbuster! Nanging proposal kasebut dikalahake dening penasihat kampanye liyane. (Lan kita ngerti calon sing sukses nggunakake penggalangan dana mikro: Obama.)

    Ing teknik "pencet daging" vs internet: Aku saben ngasilake beda. Sawetara pelanggan (utawa pamilih) mung bakal disentuh dening penjangkauan pribadi. Wong liya sing ora bakal bisa nyambung kajaba sampeyan duwe internet. Asil maksimal mbutuhake kalorone.

    (Utawa, kaya kanca lawas sing umume ujar nalika menehi es krim pilihan utawa vanili coklat: "Ya!")

  2. 2

    Doug: Aku setuju kabeh. Aku wis entuk luwih akeh penghargaan ing kene ing Atlanta Pengusaha Web Atlanta lan pertemuan lan acara liyane sing gegandhengan sing dakkarepake lan dukung tinimbang aku ora bisa entuk blogku. Ditambah maneh, luwih migunani yen bisa adhep-adhepan karo wong liya tinimbang ing mburi keyboard lan layar komputer.

  3. 3

    Ya, kita ing Truffle Media terus duwe acara (World Pork Expo minggu ngarep kanggo sing duwe minat :) plus nggunakake telpon lan email lawas sing biasa kanggo ndemek basis.

    Kita uga nggunakake saluran media anyar supaya tetep bisa ngubungi wong sing kepengin tetanen: Twitter (http://twitter.com/trufflemedia), SwineCast.com (lan situs adhine kanggo daging sapi, susu, unggas, lan panen) blog / podcast, Flickr (http://www.flickr.com/photos/trufflemedia/), lan Blip.tv (http://trufflemedia.blip.tv/).

    Nanging ora ana sing ana ing kono kanggo ngrungokake apa sing dikarepake, ngobrol karo bir ing tangan, lan ndeleng nuansa / basa awak ing sawetara topik sensitif (jagung kanggo panganan utawa jagung kanggo bahan bakar minangka pacelathon populer ing Iowa :)

    Matur suwun maneh Doug.

    John Blue
    TruffleMedia.com

  4. 4
  5. 5

    Doug - Kiriman sing apik, anakku. Aku rumangsa salaman lan eseman dadi luwih akeh pengaruh ing sales, jaringan lan nggawe sesambetan tinimbang apa wae sing bisa daklakoni.

    Bubar iki aku ganti kerja, mung sing nomer loro wiwit nggawe bisnis kanthi full-time. Nalika wawancara karo kabeh wong takon, "Apa sing sampeyan lakoni kanggo nggawe prospek / bisnis?" Tanpa mangu-mangu, jaringan pribadi minangka sumber petunjuk paling gedhe nalika aku entuk referensi. Iki mung bisa ditindakake kanthi nggawa komunikasi nilai lan interpersonal. Aku nggunakake tembung "salaman" nalika ngirim email karo wong. Kaya ing, "Aku ngarep-arep bisa salaman mengko." Aku dudu penggemar ……… ”meksa daging”. Muni kaya ... .. daging.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.