Blogging Ora Cukup, "Pencet Daging"!

salaman

Iki minangka ukara sing saya bosen - kanthi cepet - sajrone pencalonan presiden iki. Aku ora yakin sapa sing nulis istilah asli nanging aku wis nyumurupi digunakake ing musim iki. Paling anyar, gubernur Virginia Barat nggunakake istilah kasebut kanggo ngrembug kenapa Barack Obama kelangan Virginia Barat ing tanah longsor menyang Hillary Clinton. Dheweke nyoba mbela pandangan oposisi manawa Virginia Barat isih duwe masalah balapan lan Obama kalah amarga dheweke ora cukup wektu mekso daging, aka salaman.

Sampeyan kudu narik kawigaten para pemasar supaya ngerti sepira pengaruhe mekso daging pancen ana ing pemilihan. Kampanye kaya kampanye pemasaran basis data strategis ing metamfetamin. Kabeh pihak nggawa jenius matematika, nyebarke pemasaran kanthi tepat wektu lan target liwat macem-macem medium, lan kerja keras pencet daging. Pemasar kudu nyathet, ing njaba rereget politik, taktik kasebut bisa digunakake.

Apa sing kudu kita pilih saka kampanye Obama

Akeh wong sing lali yen Hillary dianggep dadi Calon Presiden 2008 setaun kepungkur lan Barack Obama ana ing dhaptar cendhak wong cilik lan pendhudhuk sing durung duwe pengalaman ing Partai Demokrat. Nanging, upaya pemasaran sing wis digawe sukses. Siji ndeleng situs Obama lan sampeyan bakal nemokake pesen kanggo saben target:
obama

Ing kene ing Indianapolis, aku nampa email virus sing bisa dakwenehake, kanggo pihak liya, kanggo kampanye kasebut. Kampanye Obama dibukak (lan banjur ditutup) kantor 1 blok kidul Circle ing kene ing Indy - real estate utama menyang pencet daging. Aku uga nampa surat langsung saka kampanye Obama. Deleng acara lan sampeyan bakal nemokake manawa Obama minangka mesin salaman, sing wis rampung Acara 16,000 nganti saiki lan ton liyane sing kudu ditindakake.

Aku ora ngandel yen Obama ilang West Virginia amarga dheweke ora salaman. Aku cenderung setuju yen dheweke kalah amarga dheweke pesen ora cocog karo Appalachia.

Bali menyang titik.

Aku ora mromosikake Barack Obama dadi Presiden, aku mung ngerti mesin pemasaran sing luar biasa sing ditrapake. Kabeh sing ditindakake time bener - lan penting dicathet yen ora nate ilang kesempatan mekso daging.

Pencet Flesh digunakake kanggo kula

Aku wis sukses ing media sosial, utamane ing Indianapolis. Cukup narik kawigaten, ana akeh Blogger Indianapolis bayangane aku meh ora bisa ndeleng saka sudut pandang statistik Internet. Nanging, ing level regional, aku yakin duwe luwih akeh jeneng (lan wajah) sing dieling-eling wong.

Aku duwe utang lokal kanggo mekso daging. Pakaryan karo Indiana sing luwih cilik, Jejak Budaya Indy, Komite Superbowl 2012 lan njupuk kabeh kesempatan kanggo mulang marang para pelaku bisnis lokal babagan Media Sosial wis luwih akeh pengaruh saka blogku. Yaiku pil sing angel ditelan nalika aku nulis ing blog, nanging penting kanggo masarakat sadhar manawa blogging ora cukup!

Metu lan pencet daging! Blogging pancen nyedhiyakake transparansi lan kejujuran sing ora bisa diwenehake situs brosur pemasaran - nanging isih ora menehi pengalaman nggoleki wong liya lan salaman.

Penting, dicathet yen aku duwe blog sing luwih gedhe kanthi ekspos nasional sing luwih gedhe yen bisa mlebu acara nasional. Iki pancen angel banget karo kerja full-time, nanging aku isih ngarep-arep bisa entuk sawetara taun iki.

6 Komentar

  1. 1

    Perspektif sing apik lan seimbang, Doug. Blog sampeyan ngelingake artikel sing dakwaca minggu kepungkur sing nggambarake salah sawijining pimpinan kampanye Senator Clinton sing nyengkuyung awal-awal kanggo ngunggahake $100 saben saka 1,000,000 wanita Amerika.

    Apa daya tarik blockbuster! Nanging proposal kasebut ditolak dening penasehat kampanye liyane. (Lan kita ngerti calon endi sing sukses nggunakake penggalangan dana mikro: Obama.)

    Ing "menekan daging" vs teknik internet: Aku saben ngasilake dividen sing beda. Sawetara pelanggan (utawa pemilih) mung bakal disentuh dening jangkauan pribadi. Wong liya sing ora bakal sampeyan sambungake kajaba sampeyan duwe internet. Ngoptimalake asil njupuk loro.

    (Utawa, kaya sing diomongake kanca lawas nalika menehi pilihan es krim vanilla utawa coklat: "Ya!")

  2. 2
  3. 3

    Ya, kita ing Truffle Media terus ana ing acara (World Pork Expo minggu ngarep kanggo sing kasengsem:) plus nggunakake telpon lawas lan email biasa kanggo tutul basis.

    Kita uga nggunakake saluran media anyar kanggo tetep nyambung karo sing kasengsem ing tetanèn: Twitter (http://twitter.com/trufflemedia), blog/podcast SwineCast.com (lan situs adhine kanggo daging sapi, susu, unggas, lan potong), Flickr (http://www.flickr.com/photos/trufflemedia/), lan Blip.tv (http://trufflemedia.blip.tv/).

    Nanging ora ana sing kaya ana ing kono kanggo ngrungokake apa sing disenengi wong, ngobrol karo ngombe bir, lan ndeleng nuansa / basa awak ing sawetara topik sing sensitif (jagung kanggo panganan utawa jagung kanggo bahan bakar minangka obrolan populer ing Iowa :)

    Thanks maneh Doug.

    John Biru
    TruffleMedia.com

  4. 4
  5. 5

    Doug - Posting apik, wongku. Aku golek salaman apik lan eseman dadi adoh luwih impact ing sales, jaringan lan sesambetan-bangunan saka tindakan liya aku bisa nindakake.

    Bubar aku ketemu aku ing owah-owahan proyek, mung nomer loro wiwit njupuk menyang pangembangan bisnis ing basis full-time. Nalika diwawancarai, kabeh wong takon, "Apa sing sampeyan lakoni kanggo nggawe pimpinan / bisnis?" Tanpa mangu-mangu, jaringan pribadhi minangka sumber sing paling gedhe amarga aku entuk pitunjuk saka dheweke. Iki mung bisa ditindakake kanthi nggawa nilai lan komunikasi interpersonal. Aku nggunakake tembung "shake tangan" akeh nalika ngirim email marang wong liya. Kaya ing, "Aku ngarep-arep bisa salaman karo sampeyan." Aku dudu penggemar………”menekan daging”. Swara kaya…..daging.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.