Tanggal 4 Juli: Dhukungan Kebebasan Blogging ing Amerika Serikat

Aja nganggep kebebasan. Malah ing negara paling gedhe ing jagad iki, kebebasan ngomong bisa uga ditantang saben dina ing pengadilan. Kita wis akeh putra lan putri kita sing padha golek perang kanggo kamardikan - uga tugasmu!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.