Tansah Nggawe Gelut Ngarep

Wis rapat apik karo agensi ing kene ing Indianapolis sing ngupayakake manawa klien duwe padhet strategi blogging perusahaan. Dheweke wiwit wiwitan lan kita akeh ngomong babagan kontroversi lan blogging. Blog tartamtu sing lagi dibahas mbahas babagan subyek sing bisa menehi kritik saka wong-wong sing duwe pandangan sing kontras.

Aku wis ndeleng sawetara perusahaan sing nanggepi kritik negatif kanthi nyoba mbela utawa ngrembug babagan pendirian kasebut nentang blog. Strategi sing ala. Nalika teka ing blogku kanggo mbela jabatan sampeyan, sampeyan ora mung debat babagan aku, nanging sampeyan bakal debat karo tentara pengikut sing padha kaya sing maca blogku kanthi rutin.

300.png

Asring, nalika kontroversi diwiwiti ing blogku, aku mung bakal ngenteni lan ngenteni. Biasane, para pamaca bakal nulungi aku lan nyuwek dheweke. Iki kedadeyan nalika sampeyan kepencut njupuk perang menyang properti tim lawan. Sampeyan ora mung padu karo blogger - sampeyan padu karo jaringan ing mburi blog. Lan nalika sampeyan mbantah, perhatian saya tambah… keterlibatan sosial saya gedhe, telusuran nambah lan sampeyan nemokake postingan iki ing asil Panjenengan perusahaan.

Tindakake gelut mulih. Yen blogger nulis babagan sampeyan utawa bisnis kanthi negatif, gunakake blog sampeyan kanggo nanggapi. Sampeyan ora prelu nyebutake… nanging link bali menyang kiriman biasane bakal narik perhatian supaya bisa ndeleng tanggepan sampeyan. Muga-muga, dheweke bakal bali menyang blog lan menehi komentar. Mbok manawa dheweke luwih ngerti! Sampeyan uga kudu ngerti luwih apik.

Siji-sijine sing luwih ala tinimbang perusahaan sing langsung nanggapi ing blog oposisi yaiku ora nanggapi babar pisan. Ing media anyar, ora ana tanggepan sing disamakan karo hubris lan kekurangan keasliane. Blogger sing ora nanggepi kritik konstruktif asring dipecat minangka palsu ... dheweke ora transparan nanging mung kanggo promosi awake dhewe. Perusahaan lan blog perusahaan ilang kapercayan lan pamaca.

Tindakake gelut mulih!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.