ProBlogger: Tuku Salin Bukune Darren!

buku problogger

probloggerWis miwiti bukuku dhewe sawetara wektu kepungkur, aku ngerti yen angel banget kanggo njaga blog lan ngatur kabeh sing wis dakkerteni babagan blogging lan media sosial dadi publikasi sing tunggal lan koheren.

darren 1Iku katon Darren R gallery saka Problogger wis rampung, sanadyan. Aku wis ndeleng blog Darren diwiwiti lan sampeyan bisa ndeleng terus-terusan lan kajelasan sesanti sing wis diasilake Darren dadi sumber daya para blogger. Problogger mesthine ana ing dhaptar feed 'kudu diwaca' lan ora duwe kabeh penggemar lan pamer Shoemoney lan John Chow (tresna banget karo wong lanang, sanadyan… Aku uga maca blog!).

Mangkene ringkesan buku saka Amazon:

Blogging wis dadi hiburan sing populer lan apik kanggo akeh wong, nanging akeh blogger sing nemokake uga bisa dadi sumber penghasilan langsung utawa ora langsung. Sanajan alangan kanggo miwiti blog kurang, tanpa pandhuan ahli, gampang frustasi yen sukses ora cocog karo pangarepan. Ditulis dening pangripta sumber nomer 1 ing donya kanggo ngasilake dhuwit nganggo blog, ProBlogger njupuk pamaca saka pamula mutlak nganti entuk dhuwit saka utawa minangka asil saka blog. Liwat langkah-langkah pamulangan praktis, pamaca bakal milih topik blog, nganalisis pasar, nyiyapake blog, promosi lan entuk bathi.

Sugeng Darren lan Chris babagan iki bab anyar ing sejarah Problogger! Ana ing Daftar Kepinginan!

4 Komentar

  1. 1

    Douglas, matur nuwun sanget kanggo nyebutake buku ProBlogger. Pancen apik tenan kerja sama karo Darren lan Chris, lan saiki buku kasebut lagi ngrasa apike.

    Dadi, buku apa sing sampeyan tulis?

    Chris Webb
    Editor Eksekutif
    John Wiley & Sons

    • 2

      Hi Chris,

      Aku entuk udakara buku 40 - 50 kaca diwiwiti babagan cara ngetrapake blog nggunakake praktik paling apik kanggo panggolekan, gampang maca, lan strategi mesin telusuran. Aku wis suwe ora terus terang yen jujur!

      Doug

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.