Bloggin 'Ora Gampang! Malah karo Vox

vox blogging

nganyari: Platform Vox mati ing taun 2010.

Minangka pungkasan, aku mikir banget kanggo nyedhiyakake dokumentasi luwih akeh lan uga sawetara pidato umum ing blogging. Ngopo Bloggin ora gampang! Perusahaan nyadari iki… nalika nggawe 'wuda' ing web bisa uga ora dadi strategi sing apik. Ngluwihi strategi lan konten, yaiku teknologi kasebut.

Bloggin 'ora gampang.

Mesthi, para blogger sing hebat nggawe gampang katon. Dheweke nggawe blog lan iklan kanthi ewonan dolar. Wong mbuwang dhuwit. Nanging kepiye Ibu & Pop sing pengin nggawe blog sederhana babagan bisnis utawa kulawarga? Web Analytics, panguwasa, optimalisasi mesin telusuran, rangking, trackback, ping, post slug, komentar, umpan balik sing digawe pengguna, kategori, menehi tag, feed, feed Analytics, lengganan email… cukup kanggo sapa wae mlayu njerit!

Gampang kanggo kula amarga wis setaun nggayuh kabeh komponen blogging. Aku entuk. Aku geek. Iki hobi, tugas, lan tresnaku.

Bocah anyar ing blok kasebut yaiku Vox. Aku ndeleng sawetara gambar layar Vox kanggo meksa nindakake perkara (audio, video utawa gambar) menyang kiriman kasebut lan kesengsem kepiye cara nggawe. Nanging ing kana gampang mandheg.

Mangkene gambar:

Vox

Ora ana kurang saka 30 tautan ing kaca blog sing kudu ditindakake. Aku mung pengin ngunggah gambar kanggo blog lan nambah gambar blog kanggo gambar profil. Yen sampeyan nggunakake alat blog "gampang" sabanjure, sampeyan bakal luwih gampang. Ora ana cara kanggo meksa kanca sampeyan menyang alat iki. Aku luwih seneng ngobrol karo dheweke WordPress or Blogger.

Mungkin salah sawijining masalah karo Vox yaiku dipengaruhi para blogger kanggo blogging. Yen SixApart pancen pengin nggawe platform blogging sing sederhana, mesthine dheweke bakal golek wong sing durung nate blog sadurunge. Aku ora yakin apa tarif adopsi sing bisa munggah menyang Vox, nanging aku ora mangu manawa spektakuler.

2 Komentar

  1. 1

    Sampeyan nggawe titik apik Doug. Masa depan lan wutah ing blogging lan wong sing teka ing blog sampeyan yaiku wong "biasa". Sawetara wong sing ora ngerti apa tegese blogging saiki.

  2. 2

    Aku mriksa Vox nalika pisanan dibukak uga lan ora kesengsem karo. Nduweni tutup frosting sing apik, nanging nalika digali jero, ora nyenengake utawa gampang digunakake. Aku padha bisa nggunakake overhaul ing sistem.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.