Statistik Blogging Blogging

statistik blogging blog

Elinga nalika ana wong sing ujar yen blogging mati? Aku saiki wis blog sajrone dasawarsa lan duwe sukses, bukuku, perusahaanku lan karir kanggo blogging. Sajrone pirang-pirang taun blogging, aku ngasilake pengaruh, panguwasa lan cukup kanggo ngetutake supaya kita bisa njaga bisnis sing tuwuh ngewangi klien babagan upaya pemasaran konten. Aku ora mung ngomong babagan mupangate - aku terus entuk bathi!

Iki ringkesan gedhe babagan Blogkonomi by Ignite Spot. Dheweke duwe saran sing kuat babagan postingan - blog saben minggu, nulis konten sing migunani, mesthi duwe ajakan tumindak, lan duwe buletin email kanggo nyekel pelanggan. Kaya media pemasaran liyane, gaweyan sing sampeyan lakoni ngasilake asil relatif. Yen perusahaan sampeyan bisa ngirim saben dina - saka crita klien, nggunakake kasus, berita perusahaan lan saran industri - sampeyan bisa nyedhaki luwih cepet!

The-blogconomy-infographic

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.