Kertu Blogku Wis Tekan!

blog

Sawise rampung ngomong ing konferensi, aku asring njaluk kertu bisnis dening sawetara wong. Kertu bisnis? Kanggo blogger? Kanthi 3 konferensi bakal teka ing sawetara wulan sabanjure, aku mutusake njupuk risiko lan nggawe kertu bisnis! Aku ora yakin kepiye bisnis sing bisa ilang sawise ana wong sing metu lan ora ngelingi aku.

Kertu teka saiki lan rumangsaku katon apik:

Martech Zone Business Cards

Kertu digawe dening VistaPrint, iki kaping 5 utawa kaping 6 aku wis nindakake bisnis karo dheweke. Dheweke nawakake kertu bisnis kosong kanthi desain khas - utawa sampeyan bisa ngilangi kabeh. Aku milih ngrancang dhewe saka ndhuwur gambar latar mburi sing ana ing saham. Aku entuk sisih ngarep sing mengkilap lan mburi ireng lan putih. Siji tip format… nggunakake editor online, sampeyan bisa nyelehake lapisan liyane. Ing judhul blogku lan URL, Aku nggunakake font putih liwat ireng supaya bisa ditampilake kanthi latar mburi biru.

Kanthi pangiriman, saya entuk udakara $ 50 nganti 500 kertu. Aku ora mikir babar pisan! Dheweke bakal mbayar awake dhewe karo wong pisanan sing ngelingi aku. 🙂

Aku nate duwe kertu digawe kanggo Bapakku lan dheweke ora menehi komentar. Ora suwe aku ngubungi VistaPrint, dheweke duwe pesawat anyar sing dikoreksi lan sewengi kanggo bapakku. Aku pancen kesengsem karo layanane.

Priksa manawa nyekel aku ing Konferensi B2B Profs Pemasaran teka ing Chicago! Aku bakal mlebu panel Blogging. Mampir banjur dakkarepake menehi kertu.

5 Komentar

  1. 1

    Hai Doug. Aku ngerti manawa sampeyan uga wis nganyari spanduk lan logo. Katon apik banget. Kepiye carane sampeyan nindakake?

    Enak dirungokake sampeyan sibuk nindakake perkara konferensi. Aku wis 10 taun ora ngobrol kanthi umum lan rasane rada gugup karo Blog World. Ana saran?

    Cheers bro!

    … BB

    • 2

      Hai Bloke!

      Thanks re: spanduk. Aku nggunakake Adobe Illustrator lan Photoshop. Photoshop ing headshot, Ilustrator ing Teks. Aku wis ngganggu kaloro aplikasi kasebut sajrone sawetara taun saiki, ana kurva belajar sing tajem (aku pancen ora trampil ing Photoshop!). Yen sampeyan mutusake kanggo mbukak rute kasebut, tliti terus Bittbox - ana tips sing apik, gratis lan tutorial ing kana.

      Konferensi kasebut minangka perkara sing nggawe saya gugup lan bungah. Aku mikir luwih gampang kanggo blogger amarga kita 'praktik' ngomong saben dina ing situs kasebut. Kunci kanggo pidato umum yaiku ngerti materi sampeyan - lan kepiye ngerti blog luwih apik tinimbang blogger?!

      Ngomong kanthi kepenak bakal ana wektu. Pikirake saben jawaban sadurunge sampeyan miwiti ngobrol - sing bisa mbantu sampeyan. Kadhangkala, aku mbaleni pitakon kanggo kabeh wong lan aku menehi wektu kanggo mikir bebarengan. Aku ngerti yen aku luwih seneng lan nggawe masalah yen nyoba langsung njupuk saka pinggul.

      Muga-muga sukses! Iki nyenengake!
      Doug

  2. 3
  3. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.