Kertu Blogku Wis Tekan!

blog

Sawise rampung ngomong ing konferensi, aku asring njaluk kertu bisnis dening sawetara wong. Kertu bisnis? Kanggo blogger? Kanthi 3 konferensi bakal teka ing sawetara wulan sabanjure, aku mutusake njupuk risiko lan entuk nggawe kertu bisnis! Aku ora yakin kepiye bisnis sing bisa ilang sawise ana wong sing metu lan ora ngelingi sapa sejatine aku.

Kertu teka saiki lan rumangsaku katon apik:

Martech Zone Business Cards

Kertu digawe dening VistaPrint, iki kaping 5 utawa kaping 6 aku wis nindakake bisnis karo dheweke. Dheweke nawakake kertu bisnis kosong kanthi desain khas - utawa sampeyan bisa ngilangi kabeh. Aku milih ngrancang dhewe saka ndhuwur gambar latar mburi sing ana ing saham. Aku entuk ngarep sing mengkilap lan mburi ireng lan putih. Siji tip format… nggunakake editor online, sampeyan bisa nyelehake siji lapisan liyane. Ing judhul blogku lan URL, Aku nggunakake font putih liwat ireng supaya bisa ditampilake kanthi latar mburi biru.

Kanthi pangiriman, saya entuk udakara $ 50 nganti 500 kertu. Aku ora mikir babar pisan! Dheweke bakal mbayar awake dhewe karo wong pisanan sing ngelingi aku. 🙂

Aku nate duwe kertu digawe kanggo Bapakku lan dheweke ora menehi komentar. Ora suwe aku ngubungi VistaPrint, dheweke duwe pesawat anyar sing dikoreksi lan sewengi kanggo bapakku. Aku pancen kesengsem karo layanane.

Priksa manawa nyekel aku ing Konferensi B2B Profs Pemasaran teka ing Chicago! Aku bakal mlebu panel Blogging. Mampir lan aku mesthi bakal menehi kertu.