Blog-Tipping: Wektu Payback Maca!

Depositphotos 8149018 s

Ayo ora mbuang wektu saben wong liya! Aku pengin mbantu blog utawa situs web sampeyan kanthi cepet lan efisien lan sampeyan bakal oleh katresnan ing link ing blogku.

Sebutan kasebut bakal ngasilake lalu lintas lan mbantu peringkat sampeyan ing Technorati lan Mesin Telusuran. Kanggo nindakake, aku kudu nyelehake blog sampeyan, lan tip iku!

Cara Nggawe Blog Sampeyan:

1. Sebutake blogku ing situs sampeyan.
2. Selehake aku baris ing komentar postingan iki kanthi tautan menyang kiriman sampeyan.

Janjiku: Aku bakal nglampahi sawetara menit maneh babagan tata letak, kagunaan, SEO, lan kiriman paling anyar kanggo nemokake apa sing bakal mbantu ngapiki situs web utawa blog sampeyan. Aku bakal ngupayakake nggawe tip kasebut unik kanggo saben blog utawa situs web, tinimbang nyoba kanggo wuss lan sacara kolektif 'menehi tips' pirang-pirang blog.

Iku kabeh! Ayo menyang blog-tipping!

Pilih link iki menyang sapa sing sampeyan karepake.