Blog-Tipping: Wektu Payback Maca!

Depositphotos 8149018 s

Ayo ora mbuang wektu saben wong liya! Aku pengin mbantu blog utawa situs web sampeyan kanthi cepet lan efisien lan sampeyan bakal oleh katresnan ing link ing blogku.

Sebutan kasebut bakal nyebabake lalu lintas lan mbantu peringkat sampeyan ing Technorati lan Mesin Telusuran. Kanggo nindakake, aku kudu nyelehake blog sampeyan, lan tip iku!

Cara Nggawe Blog Sampeyan:

1. Sebutake blogku ing situs sampeyan.
2. Selehake aku baris ing komentar postingan iki kanthi tautan menyang kiriman sampeyan.

Janjiku: Aku bakal nglampahi sawetara menit maneh babagan tata letak, kagunaan, SEO, lan kiriman paling anyar kanggo nemokake apa sing bakal mbantu ngapiki situs web utawa blog sampeyan. Aku bakal ngupayakake nggawe tip kasebut unik kanggo saben blog utawa situs web, tinimbang nyoba kanggo wuss lan sacara kolektif 'menehi tips' pirang-pirang blog.

Iku kabeh! Ayo menyang blog-tipping!

Aja bebas ngirim link iki menyang sapa sing sampeyan karepake.

40 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Suwene iki tawaran bener? Aku duwe sawetara gaweyan omah (ora, aku ora bakal nyoba nggawe gaweyan anyar kanthi 'blog' ing kono kanggo njlentrehake reresik sing kudu daklakoni ing kontenku :).

    Pat F.

  4. 6
  5. 7
  6. 8
    • 9

      Hai André!

      Aku seneng menehi sawetara tips kanggo blog sing dudu basa Inggris. Muni kaya tantangan sing hebat. Aku ora bakal menehi judhule konten, nanging aku pengin ndeleng tata letak, struktur, SEO, lsp.

      Thanks!

  7. 10
  8. 11
  9. 12
  10. 13
  11. 14
  12. 16
  13. 17
  14. 18

    Apa tawaran apik Douglas. Matur nuwun kanggo nuduhake kawicaksanan. Mangkene postingan blogku. Aku nemokake sampeyan sanajan lengganan ing blog Dawud Miracle. Tentrem.

  15. 19
  16. 21
  17. 22
  18. 23
  19. 24
  20. 25
  21. 26

    Hei kana ...

    Entuk ide kanggo mriksa sampeyan lan entuk "BLOG Tip" saka salah sawijining blog favoritku, "Strategi Web dening Yeremia.".

    Dadi Tulung Oh Tulung Tip Blogku! Many advance Thanks To You!

  22. 27
  23. 28
  24. 29
  25. 30
  26. 31
  27. 32
  28. 33
  29. 34
  30. 35
  31. 36
  32. 38
  33. 39
  34. 40

    Hai Douglas

    Ana seri postingan babagan metrik pemasaran sosial. Aku nggunakake kiriman sampeyan ing kene minangka conto sing apik kanggo nambah peringkat Otoritas Technorati. Aku yakin sampeyan bakal entuk eseman, deloken ing kene:

    http://commetrics.com/?p=30

    Kadhangkala virus pancen mesthi, nanging bisa uga ora kolase - mung bisnis 😉

    Karya apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.