Blog-Tipping: Imajinasi + Inovasi

TippingDuane saka Imajinasi + Inovasi wis maca apik lan dheweke nomer pisanan blog-tippee mula aku bakal menehi hadiah karo dheweke tips gedhe kanggo nyetel bloge (sing wis misuwur!):

Mangkene tips kanggo blog sampeyan:

  1. Mesin telusuran seneng banget menehi peringkat situs sing luwih dhuwur yen jeneng situs kasebut cocog karo jeneng domain. Minangka salah sawijining sebab kenapa situsku ora bakal entuk peringkat paling dhuwur kanggo "Pemasaran lan Teknologi"… ora cocog karo "douglaskarr". Sampeyan duwe domain sing apik, nanging jeneng blog liyane. Mbok sampeyan bisa uga nyakup "kreatif" lan "daya tarik" ing sub judul blog (yen sampeyan pengin tetep judhul blog).
  2. Kanggo njaga masarakat, aku nyaranake Plugin Kiriman sing Gegandhengan banjur pasang kiriman sing ana gandhengane ing sisih ngisor saben kiriman sampeyan. Kanthi cara iki, wong sing nemokake sampeyan liwat Search Engine bakal maca kiriman sampeyan lan yen ora bisa nemokake apa sing dibutuhake, bisa uga golek artikel tambahan sing padha karo topik sing padha. Iki uga bakal mbantu nyambungake jero kanggo Peringkat Mesin Telusuran.
  3. Sampeyan duwe pasangan RSS tombol gelut kanggo manungsa waé. Aku yakin sampeyan luwih bisa narik kawigaten wong liya menyang feed kanthi nggunakake ikon feed RSS oranye standar ing kolom sisih tengen, tinimbang ikon biru tema. (Aku uga nyaranake nggunakake FeedBurner kanggo ngukur feed sampeyan lan nambah sawetara fitur tambahan, kaya lengganan email)
  4. Kiriman sampeyan apik banget, ringkes lan ditulis kanthi apik. Uga, sampeyan duwe berkah urip ing salah sawijining kutha paling apik ing Planet - nanging Vancouver isih njupuk nomer 1. 🙂 Kanggo cocog karo gaya nulis lan promosi omah sampeyan, aku seneng ndeleng sampeyan nemokake gambar apik ing Toronto, bisa uga skyline sing sibuk ing wayah wengi, lan sing duwe gambar header ing latar mburi header biru gedhe. Sampeyan bakal nambah tema sampeyan. Soko sing padha karo gambar ing About Page sampeyan bakal apik - seneng, warna-warni… lan nuduhake sawetara rame-rame!

Imajinasi + Inovasi

Blog Apik, Duane! Kita kudu sinau akeh saka sampeyan - kalorone kanthi pendhidhikan formal ing Humas, Pemasaran, lan Fisiologi lan karya sampeyan saiki karo Agensi Pariwara. Ora diraguhi, sampeyan nindakake obrolan menyang level sabanjure!

Kepiye Cara Ndhukung Blog Sampeyan

Yen sampeyan pengin Blog Tipped, cukup tindakake pandhuan ing Kiriman Blog Tipping.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.