Tindakake Blog Tipping: Pelatih Blog Kula dening Shonnie Lavender

Bubar aku nyedhiyakake tips blog menyang Shonnie Lavender kanggo blog dheweke sing hebat, Pelatih Blogku. Shonnie nate menehi saran lan langsung miwiti ngleksanakake sawetara pangowahan kasebut. Sing paling dramatis yaiku judhul kaca ing blog dheweke.

Iki grafis header 'Sadurunge':

Shonnie Header - Sadurunge

Iki grafis header 'Sawise':

Header Pelatih Blogku

Muga-muga, sampeyan bisa ndeleng carane ngundang grafis anyar! Wah! Transformasi apa. Foto kasebut grapyak lan ngundang lan teken nambah kelas. Konten Shonnie wis apik banget - tata letak anyar iki dadi luwih grapyak. Akeh blogger sing ora duwe isin nalika menehi gambar ing blog. Elingi, gambar kasebut ora kanggo sampeyan! Iki kanggo wong sing komunikasi karo sampeyan liwat blog!

Proyek apik Shonnie! Mangga kita evaluasi babagan sepira pertumbuhane!

Kepiye Cara Ndhukung Blog Sampeyan

Yen sampeyan pengin menehi blog, temokake ing Kiriman Blog Tipping.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.