Blog-Tipping: Pos sing Dhiri

Depositphotos 8149018 s

Tippee sabanjure yaiku Ryan sing mbukak blog wirausaha, diarani Pos Dhiri. Pos mandhiri minangka blog babagan cara golek dhuwit kanthi bisnis omah online lan pamikiran liya sing ana gandhengane. (Aku ngilangi ukara pungkasan saka About kaca.)

Mangkene Tips Blog sampeyan:

  1. Doh! Apa aku mung entuk spam? Nalika aku pisanan weruh jeneng domain kanthi kabeh tanda hubung, iku pamikiran pisanan sing nggegirisi. Sawise nggawe saraf kanggo klik-liwat, aku banjur nemokake situs sing cukup. Aku dadi kuwatir dhisik!

    Sampeyan bisa uga pengin nimbang serius golek jeneng domain anyar. Ngandika - ora perlu ilang rangking sing saiki sampeyan lakoni. Cukup miwiti ngilangi domain iki lan nggunakake sing anyar kanggo situs sampeyan. Iki kabeh mratelakake panemume!

  2. Ana sing nyenengake babagan sheet gaya sampeyan. Footer kiwa terus lan div (tengah) div ora mbukak dawa kaca menyang sikil. Aku ngira-ngira, nanging aku mikir sampeyan bisa uga duwe tandha div nutup (> / div>) ing kaca utama sampeyan. Kaca liya kayane wis diowahi kanthi bener.
  3. Tata Letak DhiriIki apik… apa sampeyan ngerti manawa Mesin Telusuran ora nyusup kabeh konten ing kaca web? Dheweke narik konten saka sisih ndhuwur kaca kanggo ngenali tembung kunci lan ngindeks kanthi pas. Yen sampeyan pengin nggawe konten drive mesin telusuran, priksa manawa push konten menyang sisih ndhuwur kaca. Ing tata letak, sampeyan pancen sijine loro sidebars sadurunge konten sampeyan! Tanpa ngrusak tema sampeyan, sampeyan kudu bisa mindhah konten ing sadhuwure sidebars lan miwiti ngindeks konten kasebut kanthi luwih efisien.
  4. Sampeyan wis nindakake tugas sing apik kanggo ngenali alamat feed sampeyan ing sidebar, nanging aku nemokake ide sing bakal nyebabake sampeyan! Ing header sampeyan ana sawetara link alternatif sing nuduhake feed RSS sampeyan. Browser nggunakake link alternatif iki kanggo nampilake tombol "RSS" supaya sampeyan bisa langganan kanthi luwih gampang. Masalahe yaiku link alternatif yaiku alamat feed inti sampeyan (uga ana link iki ing sidebar kiwa kira-kira setengah mudhun). Sampeyan bisa uga duwe akeh wong sing langganan situs luwih saka sing sampeyan kira amarga ora diukur Panganan.

    Kanggo ndandani header, temokake telung baris iki:

    
    

    Lan ganti nganggo:

    
    

    Aku mung bakal mbusak tautan feed ing sidebar kiwa amarga masarakat bakal nemokake nganggo simbol feed utawa liwat browser.

  5. Judhul dadi perhatian - ora mung kanggo sing maca nanging uga kanggo Mesin Telusuran. Judhul tulisan sampeyan h3 nalika judhul bagean sidebar sampeyan h2. Ana kemungkinan apik yen Mesin Telusuran menehi peringkat luwih dhuwur kanggo istilah kasebut anyar Komentar saka Entuk Dhuwit nganggo Iklan Konteks. Sampeyan kudu ngowahi sheet style lan tema sampeyan kanggo mbenerake masalah kasebut.
  6. Sampeyan wis menehi katrangan marang aku kanthi masang link sing ujar "Hubungi Me". Nalika ngeklik, aku bakal nggawa kaca sing ora bisa dihubungi! Doh! Aku nganggep formulir kontak bakal katon sampurna ing kaca kasebut!
  7. Tulung tindakake babagan makarya iki lan priksa manawa maca liyane Blog-Tipping kanggo Lelang PGA, utamane babagan robot.txt lan sitemap.xml. Aku percaya sampeyan bisa ningkatake ngarsane web lan mesin telusuran kanthi wiyar ing tips kasebut!

Sampeyan bakal nggawe sampeyan sibuk sawetara wektu! Matur nuwun supaya sampeyan mriksa blog sampeyan! Aku ora ngira akeh wong ngerti sepira gaya lan tata pengaruh sing bisa dimainake ing Search Engine Optimization. Wis cukup digarap situsku dadi aku pengin menehi tips sing diwulangake wong!

Kepiye Cara Ndhukung Blog Sampeyan

Yen sampeyan pengin Blog Tipped, cukup tindakake pandhuan ing Kiriman Blog Tipping.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.