Blog-Tipping: Pelatih Blogku

Depositphotos 8149018 s

Tekanan terus! Shonnie Lavendar, Pelatih Blog, njaluk aku menehi saran marang blog - Pelatih Blogku: Sederhana kurva pembelajaran blog karo pelatih Shonnie Lavender! Aku mutusake terus lan maca sawetara ing situs Shonnie lan aku seneng banget!

Aku ora ngandel yen ana cukup perwakilan ing media sosial wanita lan minoritas. Aku dudu kesempatan sing padha blogger, aku mung mikir yen sejatine bakal sinau saka siji liyane, mula kita butuh representasi wong sing cukup. Aku seneng ndeleng wanita kaya Shonnie ing njaba kanthi kehadiran sing kuat. Aku uga seneng yen organisasi seneng BlogHer ana ing sekitar - organisasi sing Shonnie makili apik!

Aku uga bakal ora duwe pengarep-arep kanggo menehi katrangan babagan konten Shonnie. Gaya tulisan, potongan konten, lan nggunakake huruf tebal, font, kuotasi, blokquote, dhaptar bulet… wah, kabeh sampurna. Aku bakal ngetutake blog Shonnie kanggo njupuk tips lan trik kanggo nulis konten sing luwih apik lan ditampilake kanthi apik.

Mangkene Tips Blog sampeyan:

  1. Aku seneng gaya situs sampeyan. Nganti aku tekan kaca Babagan aku pancen ndeleng kepribadian sampeyan. Tandatangan minangka ide sing apik! Iki nuduhake kepribadian. Yen sampeyan wis maca postingan, aku mikir gambar pribadi regane sewu postingan (doh!). Ngandika, aku rada bingung ndeleng gambar header sampeyan. Aku ora yakin apa sing dadi wakile.

    Aku seneng-seneng Photoshop lan Illustrator kanthi biaya! Ayo kula ngerti apa sing sampeyan pikirake!

    Sak durunge:
    Shonnie Header - Sadurunge

    Sawise (Klik kanggo Deleng Ukuran Lengkap lan Download):

    Shonnie Header - Sawise

    UPDATE: Shonnie nggawe pilihan sing luwih apik!

    Aku milih gambar Jembatan minangka perwakilan saka lelungan sing bakal ditindakake. Aku nggunakake kabeh jembar konten sampeyan kanggo nuwuhake warna lan gambar. Sampeyan bisa uga nyoba nganggo judhul blog sing luwih dhuwur tinimbang ing ngisor iki. Kajaba iku, sampeyan bisa uga bakal nyelehake ing tab kaca…. mung mikir banter!

  2. Sabanjure sing aku weruh yaiku judhul kaca yaiku "Tips ahli kanggo ngapikake blog sampeyan (gratis)". Nggunakake judhul kirim minangka judhul kaca sing apik! Sampeyan bisa uga pengin ngetutake kanthi "dening Pelatih Blogku, Shonnie Lavendar". Iki bakal mbantu mesin telusuran nggandhengake konten, jeneng, lan semangat sampeyan!
  3. Sampeyan duwe file robots.txt ing dhasar direktori blog, blogcoach… nanging aku ora yakin manawa nulungi sampeyan. Sampeyan bisa uga pengin nyelehake file robots.txt ing dhasar direktori root lan priksa manawa nambahake path menyang peta situs ing:
    sitemap: http://shonnielavender.com/blogcoach/sitemap.xml

    Sampeyan duwe peta situs ing direktori blogcoach nanging kepiye mesin pencari nemokake ?!

  4. Panganggone Kiriman Gegandhengan lan Kiriman Paling Anyar sing sarwa. Aku nyaranake mindhah Kiriman Paling Anyar nganti sidebar ing ngisor informasi Langganan sampeyan. Elinga manawa umume wong ora bakal mlebu ing kaca ngarep, dheweke bakal nemokake artikel liwat mesin telusuran lan mlebu ing salah sawijining kaca postingan sampeyan. Yen sampeyan ndeleng kiwa, umume Kiriman Paling Anyar sampeyan mudhun ing sangisore pungkasan artikel. Aku nyaranake nyelarasake karo lapangan visi masarakat.
  5. Tema sampeyan wis dibangun kanthi apik. Aku nyaranake judhul Blog sampeyan ana ing tag judhul h1, kiriman sampeyan diwenehi tag judhul h2… lan tabur subheading ing kiriman nganggo tag h3. Akeh ahli SEO setuju yen Mesin Telusuran bakal ngindeks adhedhasar ngendi lan carane nggunakake tag judhul! (Nanging dheweke uga setuju yen h4 on ora duwe pengaruh utawa ora.)
  6. Aku weruh sawetara font cilik, utamane ing sidebar. Sanajan cocog banget kanthi estetis, aku kepengin weruh manawa pengunjung sing duwe resolusi lan monitor sing gedhe bisa uga ora bisa ndeleng konten sampeyan. Cukup kaget, aku kelingan nalika kabeh wong transisi menyang font sing luwih cilik. Saiki aku ngerti yen dheweke pindhah menyang font sing luwih gedhe kanthi ruang putih. Copyblogger minangka conto sing luar biasa. Aku dhewe nambah ukuran font ing blogku lan, sanajan aku ora duwe bukti, aku yakin bisa nambah situs iki.
  7. Masyarakat lumrahe melu ing wilayah putih. Latar mburi tata letak sampeyan wis putih kabeh. Aku ngira luwih becik nyoba tes warna latar mburi ing sidebar lan bisa uga desain utawa latar mburi ing kabeh latar kaca blog sampeyan. Mung panganan sing dipikirake! Aku ora mikir apa-apa kanggo ngrusak blog sampeyan, mung yen sampeyan pengin fokus ing artikel lan ora kesasar - mula ana sawetara warna sing beda bisa mbantu!

Matur suwun maneh kanggo kesempatan sing luar biasa. Aku rasane kaya belalang nyoba nyopot watu kasebut saka tangane bendarane! Muga-muga sampeyan ngurmati umpan balik.

PS: Pakaryan keren ing feed feed! Apa plugin kasebut utawa sampeyan ngowahi file htaccess kanggo nerusake kanthi otomatis menyang FeedBurner? Muga-muga aku mikir babagan iki!

Kepiye Cara Ndhukung Blog Sampeyan

Yen sampeyan pengin Blog Tipped, cukup tindakake pandhuan ing Kiriman Blog Tipping.

5 Komentar

  1. 1

    OMG, Pelatih Blog liyane! Aku kira wis wayahe ngunggahake gendera putih lan nemokake ceruk liyane.

    Kiriman sampeyan wis apik banget Doug. Tindakake gaweyan sing apik.

    … BB (pelatih blog pertama 🙂

  2. 3

    Maca sing apik, Doug… Aku seneng banget muter header Photoshop karo foto jembatan kasebut ... Sanajan kerja karo 99% wektu ing Adobe Fireworks, aku isih yakin manawa PS uga alat sing apik

  3. 4
    • 5

      Iki minangka investasi kanggo pamiarsa, Clive. Wis akeh wektu - lan aku mesthi bisa ngisi daya - nanging aku mung nyoba nggawe sawetara cahya kanggo blogku.

      Lan gawe!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.