Blog-Tipping: Hamelife

Depositphotos 8149018 s

Hamelife yaiku blog sing didedikake kanggo wong tuwa sing pengin beda. Ngasuh bocah iku cedhak lan tresnaku. Aku duwe siji putra diwiwiti ing IUPUI musim gugur iki lan putri ing SMP.

Aku minangka bapak enom lan bisa uga nggawe kabeh kesalahan sing ditindakake wong tuwa. Aku pitados tenan manawa ana ing mukjizat urip, Gusti Allah ngidini wong tuwa dadi luput lan isih duwe anak gedhe - angger kita tresna banget karo dheweke lan sijine luwih dhisik tinimbang awake dhewe!

Aku bakal luwih nggatekake hamelife lan pasrahake kesalahan sing dakkandhakake supaya wong liya ora bakal ngisin-isini!

Mangkene Tips Blog sampeyan:

  1. Implementasine saka Tema cutline iku Fantastic. Tema sing luar biasa kanthi tata letak geourgeous sing dioptimalake lan dibangun kanggo kegunaan sing gedhe. Aku seneng carane nggunakake CSS kanggo logo lan byline, nanging njaga konten sing bisa diwaca Mesin Telusuran. Wis apik! Tips pertama yaiku kanggo nambah a Sitemap, sanadyan! Iki minangka roadmap kanggo mesin telusuran supaya gampang navigasi konten situs tanpa kudu dipikirake kanthi bener.

    Plugin Peta Situs favoritku yaiku versi 3.0b7 saka Plugin Peta Situs Google. Aku wis modifikasi dhewe kanggo ngirim menyang Yahoo! uga lan ngirim kode menyang penulis nanging dheweke durung nggawe rilis sabanjure. Muga-muga dheweke bakal nggabungake.

  2. Sawise sampeyan nggawe peta situs sampeyan, sing sabanjure yaiku nganyari file robot.txt karo lokasi peta situs. Iki minangka tambahan spesifikasi Sitemap sing saiki, nanging luwih becik nggunakake saiki tinimbang mengko! Mangkene carane tampilan:
    Agen pangguna: * Ngidini: / wp- Sitemap: http://www.hamelife.com/sitemap.xml
  3. Rory khusus njaluk, aku mriksa manawa kategori blogging kudu blog dhewe utawa dadi bagean saka hamelife. Aku bakal njupuk cara sing wimpy lan ngomong yen dakkira, pungkasane sampeyan dhewe. Nanging, aku bisa ngerti manawa ana wong menehi komentar babagan - amarga rong topik kasebut pancen beda.

    Mung dipikirake, nanging apa ana sarana supaya sampeyan bisa nggawe kaca Parenting lan kaca Blogging sing bisa dituju kanthi langsung karo loro feed, siji kanggo saben? Aku mikir iki bisa ditindakake nggunakake plugin Tagging kaya Ultimate War Warrior lan menehi tag saben postingan kanthi "parenting" utawa "blogging". Perlu kerja sawetara, nanging pancen apik tenan!

  4. Aku uga weruh nalika nyoba URl, kaya http://www.hamelife.com/parenting yen 404 kaca biasa muncul. Mriksa metu kirimanku kanggo ngatur 404 kaca - meh kaya nggawe mesin telusuran khusus kanggo situs sampeyan.

Hamelife minangka situs sing tajem karo isi sing ora regane. Rory uga duwe sawetara trik. Priksa menu hamelife ing sisih tengen ndhuwur ... unik banget (lan nyenengake!). Thanks kanggo menehi kula blog sampeyan, Rory.

Kepiye Cara Ndhukung Blog Sampeyan

Yen sampeyan pengin Blog Tipped, cukup tindakake pandhuan ing Kiriman Blog Tipping.

3 Komentar

  1. 1

    Thanks kanggo menehi kula blog sampeyan, Rory.

    Apa kowe guyon, Doug? Matur nuwun sanget kanggo sampeyan amarga wis ngawasi situs iki. Aku butuh kabeh saran sing bisa dipikolehi, lan aku seneng banget karo petunjuk sing wis diwenehake.

    Kaping pisanan, aku kepincut karo pujian sampeyan. Matur nuwun kanthi sanget - dheweke pancen nyengkuyung.

    Saiki, aku kepengin weruh apa sampeyan bisa nulungi tips luwih lengkap:
    Titik # 1 - M saka hamelife nggawa pengunjung menyang peta situs. Aku digunakake ing Peta Situs dirancang kanggo Cutline. Apa aku ngonfigurasi kanthi bener? Utawa aku kudu pindhah langsung menyang Point # 2 lan ngatur robot.txt kanthi bener?

    Robot saya.txt bener diwaca:

    Anggota-Agen: *
    Ngidini: / wp-content /
    Disallow: / wp-admin /
    Disallow: / wp-kalebu /
    Ngidini: / wp-
    Ngidini: / feed /
    Ngidini: / trackback /
    Ngidini: / cgi-bin /

    lan dakwujudake ing hamelife.com/wpblog/robots.txt. Ana sing rasane ora pas - aku rumangsa mesthine kudu dununge ing papan liya, nanging aku ora yakin kepiye carane nggawe. Aku bisa nggunakake pitulung kasebut.

    Nyiyapake kanggo nggawe blog ing hamelife.com/wpblog, dadi aku ora duwe ing direktori root. Sampeyan bisa ndeleng manawa bingung iki nggawe aku!

    Titik # 3 - Matur suwun saran, aku kudu mikir luwih akeh. Aku luwih condong menyang blog liyane. Aku ngerti tegese njaga rong konten, nanging aku bakal sinau babagan blogging iki - aja stres banget.

    Titik # 4 - Aku ndeleng artikel WordPress 404 nalika ngomong. Saran sing apik banget lan aku bakal ngetrapake sanalika bisa.

    Matur suwun maneh, Doug. Bantuan sampeyan dihargai.

    • 2

      Hai Rory,

      Aku nyaranake nyelehake file robots.txt ing direktori root. Nanging, sampeyan bisa entuk apik lan pasang pangalihan ing file root .htaccess.

      Pangalihan robot.txt http://hamelife.com/wpblog/robots.txt

      Aku isih bakal nyelehake sitemap XML uga nggunakake plugin sing dakkandhakake ing 1. Peta Situs XML sesuai karo standar Peta Situs. Peta Situs iki bakal dibangun kanthi saben postingan lan kanthi otomatis uga mesin telusuran. Apik banget.

      Yen sampeyan sijine ing peta situs lan uga ana ing direktori wpblog, sampeyan uga bisa menehi pangalihan menyang:

      Peta situs pangalihan pangalihan.xml http://hamelife.com/wpblog/sitemap.xml

      Ati-ati lan serep file htaccess (bisa didhelikake, dadi manawa sampeyan bisa ndeleng file sing didhelikake nganggo piranti lunak FTP) yen sampeyan selang!

      Banjur, coba tambahi baris sitemap menyang file robots.txt sampeyan. Yen sampeyan duwe garis pangalihan ing file htaccess, sampeyan bisa nggunakake URI… Aku bakal gawan menyang harfiah, sanajan:
      Peta Situs: http://hamelife.com/wpblog/sitemap.xml

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.