Blog-Tipping: Lendo.org

Depositphotos 8149018 s

Matur suwun karo André kanggo panjaluk tip pisanan nganggo basa liya! Lendo.org (diterjemahake: Maca) minangka blog saka Brasil babagan ulasan buku, analisis sastra, teori akademik sastra, basa, karya, puisi lan liya-liyane!

Thanks kanggo Google Translate, Aku bener-bener bisa maca kiriman lan mriksa situs iki. André minangka blogger sing apik banget lan sampeyan bisa ngerti nalika nulis, dheweke nindakake kanggo nuduhake semangat karo pamirsa.

Nggoleki kesempatan kanggo ngapikake Lendo.org minangka perjuangan, dheweke nindakake tugas sing apik banget kanggo ngoptimalake blog - mula ora ana gunane! Tulisan André apik banget (aku bisa ndeleng ing terjemahan) lan ana gambar sing nyebar ing akeh kiriman - nyedhiyakake visual sing apik kanggo konten kasebut.

Mangkene Tips Blog sampeyan:

  1. Simbol RSS universal kanggo ngeklik lan langganan feed. Ing kaca ngarep, simbol kasebut nduwe link menyang artikel ing "Apa RSS?" nanging tautan kanggo nambah feed ora bisa digunakake (paling ora ing Firefox ing Mac). Aku percaya sampeyan bisa ngowahi div supaya sampeyan bisa ngidini kalorone ... yen ana sing ngeklik simbol RSS, dheweke bakal digawa menyang alamat feed sampeyan. Yen ngeklik link ing artikel kasebut, dheweke isih bisa maca artikel kasebut:
    
    

    Sampeyan bisa nyelehake "kursor: pitunjuk" ing file CSS tinimbang pernyataan div.

  2. Aku bakal ngowahi Keterangan div (
    
    

    ) menyang gaya judhul h2. Iki bakal duwe pengaruh sing luwih gedhe kanggo tembung sing diindeks karo mesin telusuran tinimbang div sing sederhana.

  3. Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing aku weruh nalika tekan situs kasebut yaiku meh ora ana konten 'ing ndhuwur lempengan'. Yaiku, aku kudu nggulung supaya bisa nggolek apa wae sing dak goleki. Secara budaya, aku ora yakin apa iki bisa ditampa karo para pamirsa nanging pancen nggawe kesalahan kanggo wong kaya aku. Sampeyan bisa uga nyoba nggabungake judhul, deskripsi, lan saben kaca dadi div horisontal sing ngilangi akeh kaca sing wis ilang saiki. Iki bakal ngilangi dhuwure sing saiki digunakake kanggo sawetara komponen sing ana.
  4. Aku seneng tata letak karo bagean informasi ing sisih ngisor kaca, nanging aku kaget tenan yen wis ana! Yen sampeyan duwe gaya kanggo nggawe gaya blog sampeyan padha karo sikil kaca, bakal luwih apik. Sampeyan bisa uga pengin nggatekake sikil ing sisih kaca kanthi menehi tandha liyane (uga?) Bebarengan karo tombol kaca liyane sing mbukak pembaca menyang bagean kasebut.

    Lendo.org

  5. Tulisan kasebut pribadi lan bisa ditrapake, nanging aku ora yakin manawa tata letak kasebut cocog. Sanajan ing terjemahan, aku bisa ngerti semangat sampeyan babagan Maca. Maca foto (sampeyan?) Apik banget. Aku seneng ndeleng foto uga ing ndhuwur kaca. Mbok gambar liyane sampeyan utawa gambar buku sing dipasang ing gambar latar mburi kanthi artistik.
  6. Kaca About (sobre?) Bakal mupangate. Kowe sopo Napa sampeyan seneng banget maca? Apa sing nggawe sampeyan miwiti blog iki?

Sanajan nganggo Google Translate, aku bisa ngerti manawa kemampuan nulis André luwih unggul tinimbang aku. Aku kedadeyan ing postingan gedhe babagan beda nulis liwat komputer utawa dicetak.

Proyek sing hebat, André! Matur nuwun kanthi sanget sing njaluk tip iki!

Kepiye Cara Ndhukung Blog Sampeyan

Yen sampeyan pengin Blog Tipped, cukup tindakake pandhuan ing Kiriman Blog Tipping.

9 Komentar

  1. 1

    Tips apik Douglas!

    Aku kerja kanthi permanen kanggo ngapikake blog lan aku seneng ngerti yen sampeyan seneng konten, sanajan ing terjemahan.

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo tips lan muji!

    Aku bakal enggal nindakake pangowahan kasebut lan bali mrene kanggo menehi asil.

  2. 3
  3. 4

    Halo maneh Douglas!

    Wis rampung 🙂

    Aku ganti:

    - Link RSS
    - Tag Deskripsi (saiki aku duwe ayu ayu h2 :))
    - Pangowahan ing sisih ndhuwur, supaya bisa ngalahake dhuwure lan uga "kaendahan" lan ana gandhengane karo sikil
    - Nulis kaca "babagan" 😉
    - Wenehi link "liyane" minangka jangkar kanggo sikil
    - Tambah total kanthi resolusi 1024 × 768
    - Tulisake garis dhuwur, supaya kuliah isi luwih apik

    Aku seneng banget asil! Aku isih duwe sawetara detail sing kudu diperbaiki, nanging dak kira blogku saiki luwih apik!

    Matur suwun sanget!

  4. 5
  5. 6

    Sialan! Aku nemoni masalah gedhe karo google lan ganti URL = (

    Akeh kaca sing ndhelik saka asil, lan lalu lintas saya ala banget = (

    Asil saka owah-owahan tata letak butuh sawetara wulan maneh. Kuciwo ..

    • 7

      Apa sing diganti karo URls, André? Mungkin sampeyan bisa skrip pangalihan yen URI saka kiriman wis diganti. Ayo dakwartakake manawa bisa menehi pitulung kanthi cara apa wae.

      • 8

        Matur nuwun kanthi pambiyantu Doug! Nanging aku ngowahi struktur saka% tanggal default% /% postname% dadi% postname% lan nggunakake plugin migrasi permalink Dean kanggo nggawe 301 pangalihan. Nanging, rangking mesin telusuran saya bubar.

        Aku ora ana cara kanggo ndandani iki. Mung ngenteni rangking anyar = (

  6. 9

    Halo maneh Douglas!

    Sawise suwe, kaca-kaca maneh diindeks lan, gumunku, kunjungan saya mundhak udakara 400%! Wah!

    Asil saka upaya SEO lan aplikasi tips sampeyan apik tenan!

    Matur nuwun sanget!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.