Blog-Tipping: Lelang PGA

Depositphotos 8149018 s

Tom wis njaluk aku menehi saran ing blog, Lelang PGA. Lan aku seneng obligasi! Blog Tom babagan bisnis eBay lan dheweke terus ngawasi lelang mula ana akeh pesaing ing kana lan kita kudu njaluk pitulung!

Mangkene Tips Blog sampeyan:

  1. Pisanan, priksa manawa mbenerake tautan ing Kirim nganggo link bali menyang blogku… Nalika nyalin lan nempel saka HTML bali menyang kode, kadhang kala bakal nggawe kutipan. Aku wis nganyari postingan asli nganggo textarea… Saiki yen disalin langsung, iku bakal bisa.
  2. Kanggo alasan keamanan, sampeyan pancen kudu upgrade WordPress paling anyar lan paling gedhe release. Aku maca ing blog sampeyan yen sampeyan nemoni sawetara masalah upgrade. Apa isih ngono? Versi 2.0 saiki ing 2.0.10 yen sampeyan ora bisa nganyarke dadi 2.21.
  3. Mesin telusuran kudu ngerti cara ngubengi situs sampeyan. Dheweke nindakake kanthi efisien liwat pirang-pirang alat. Alat sing pertama yaiku file robots.txt. Iku mung file teks sing diwaca crawler kanggo ngerti endi sing kudu digoleki lan endi sing ora katon ing situs sampeyan. Sampeyan bisa nggawe file kanthi nggunakake Notepad banjur FTP menyang server lan nyelehake ing direktori web.
    Agen pangguna: * Ngidini: / wordpress / wp- Sitemap: http://www.pga-auctions.com/wordpress/sitemap.xml
  4. Cara sabanjure Mesin Telusuran ngubengi situs sampeyan yaiku liwat a Sitemap. Aku seneng banget karo 3.0b7 Plugin Peta Situs Google. Aku malah wis ngowahi kanggo ngirim menyang Yahoo! uga lan ngirim kode menyang panganggit, nanging dheweke durung nggawe rilis sabanjure. Iki bakal nggawe peta situs.

    Saiki - dadi angel amarga sampeyan duwe situs web lan blog WordPress. Sampeyan bisa uga ora ngerti, nanging rilis paling anyar WordPress saiki duwe fitur sing bisa digawe kaca ngarep dadi kaca ngarep lan tetep blog sampeyan ing papan liya. Sampeyan bisa ngidini sampeyan mindhah kaca liyane (FAQ, Kebijakan, lsp.) Sing sampeyan lebokake ing blog lan WordPress nangani. Keuntungan sampeyan yaiku supaya sampeyan duwe situs web ing peta situs sing digawe kanthi otomatis! Aku nyaranake nindakake iki lan nyelehake WordPress ing direktori root situs sampeyan!

    Sampeyan bisa mindhah situs kasebut tanpa ngganggu konten sing wis digawe, mula aja kuwatir! Yen sampeyan nindakake, priksa manawa ngowahi file robots.txt kanggo ngarahake peta situs ing direktori sing bener.

  5. Sampeyan uga pengin nggabungake eBay menyang WordPress! Ing iki artikel sing aku temokake, situs sing digunakake ing Kit Editor eBay kanggo nambah an Dhaptar inventaris ing sidebar WordPress.
  6. Ora ana sing seneng menehi saran saka wong anonim, bener? Aku pancen bakal menehi gambar ing kaca Babagan sampeyan. Yen apik (guyon), sampeyan uga pengin dadi tema ing saben kaca. Aja isin karo kamera - wong pancen seneng ngerti sapa blog sing diwaca kanthi dideleng.
  7. Ganti feed sampeyan menyang Panganan nggunakake plugin WordPress Feedburner supaya sampeyan bisa mbedakake pirang-pirang wong sing maca blog liwat RSS lan pasang link RSS kanthi ikon sing dhuwur ing sidebar supaya masarakat bisa nemokake. Ikon RSS. Feedburner uga duwe opsi liyane, kayata formulir langganan email sing bisa sampeyan pasang ing situs sampeyan.
  8. Aku nyebutake plugin iki ing loro liyane tips: Kanggo njaga masarakat, aku nyaranake Plugin Kiriman sing Gegandhengan banjur pasang kiriman sing ana gandhengane ing sisih ngisor saben kiriman sampeyan. Kanthi cara iki, wong sing nemokake sampeyan liwat Search Engine bakal maca kiriman sampeyan lan yen ora bisa nemokake apa sing dibutuhake, bisa uga golek artikel tambahan sing padha karo topik sing padha. Iki uga bakal mbantu nyambungake jero kanggo Peringkat Mesin Telusuran.
  9. Analytics Web sing KlikKepiye sampeyan ngerti apa sing diwaca wong ing situs sampeyan? Sampeyan ora duwe paket Analytics sing apik. Aku nyaranake Analytics Web sing Klik. Yen sampeyan entuk versi Pro, sampeyan bisa ndownload plugin WordPress supaya bisa aktif lan aktif!

    Sampeyan bakal sinau akeh kanthi ngerti saka ngendi pengunjung, apa sing digoleki, lsp.

Iku kabeh babagan pinemu, Tom! Kita kudu ngandhani Mesin Telusuran babagan cara nemokake lan rangking pamaca lan mesin telusuran bakal teka. Sampeyan nindakake tugas banget kanggo ngirim gambar lan nulis kiriman sing jelas lan ringkes. Judhul kiriman sampeyan luar biasa ... ora diraguhi manawa kita nemokake mesin telusuran, blog sampeyan bakal wiwit maca lan toko eBay sampeyan adol!

Kepiye Cara Ndhukung Blog Sampeyan

Yen sampeyan pengin Blog Tipped, cukup tindakake pandhuan ing Kiriman Blog Tipping.

One comment

  1. 1

    Alat Analytics penting banget kanggo Blog, yen ora bakal ngerti apa sing kedadeyan karo blog sampeyan.
    Aku duwe blog tanpa analitis sajrone setaun, nganti aku maca salah sawijining postingan blog kaya iki. Aku wis nggunakake Clicky ing jaman biyen, nanging sing paling dakkarepake yaiku GoStats.com , dheweke duwe sistem reproting lengkap.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.