Blog-Tipping: SR Coley

Depositphotos 8149018 s

Iki spesial! Stephen minangka kanca sing apik anakku, Bill. Stefanus pancen apikan - pinter banget, penasaran banget, lan sabar banget. Aku ngerti nalika dheweke takon babagan aku, dheweke mungkin wis turu tanpa turu mula aku seneng nulungi dheweke.

Blog Stephen bakal dadi apik banget ing taun ngarep nalika dheweke menyang Jerman. Jerman sejatine misuwur misuwur amarga wilayah kasebut lack saka blogger. Ora ana sing elek - mung budaya, negara kasebut cenderung sosial ing njaba media lan pribadi ing media sosial. Iku bisa dadi piwulang sing apik kanggo sinau babagan Amerika lan Asia ... kita bakal ngirim sms utawa email saka saindenging ruangan tinimbang ngirim email!

Mangkene Tips Blog sampeyan:

  1. Stephen, aku seneng banget kepiye lega blog sampeyan. Gayane resik banget. Sampeyan iku wong sing sepi, nanging aku ngerti yen sampeyan uga duwe sisih liyane. Aku ndeleng ing tindikan gauge gedhe lan sampeyan ngrungokake converge! Yen sampeyan njupuk foto sampeyan, aku ora bakal mbayangake sampeyan tindikan tindikan kasebut. Aku kepiye kepiye carane nggunakake kanggo dekorasi situs sampeyan supaya masarakat ngerti yen sampeyan duwe sisih sing tenang lan wis direncanakake lan sisih kreatif (njerit?). 🙂

    Apa ana hiasan ing gambar latar mburi header? Priksa gambar latar mburi iki nalika ngerti:
    Dekorasi Latar
    Apa ana sing kaya ngono? nang latar mburi sing entheng?

  2. Mung pilihan pribadi, nanging aku bakal njupuk spidol Digg. Cocog banget, nanging sampeyan duwe kaca lan kaca endhog angsa (nol). Aku ngira yen luwih adoh saka kiriman sampeyan luwih akeh tinimbang nambahake. Apa sampeyan bisa nggunakake sihir lan ndhelikake ing 0 lan nampilake nalika luwih saka 1? Nampilake rangking lan statistik nyedhiyakake pamiarsa ngerteni manawa blog utawa postingan penting. Nanging peringkat utawa statistik sing sithik bisa nyuda wong supaya ora maca utawa lengganan!
  3. Aku nyebutake plugin iki ing liyane tipping: Kanggo njaga masarakat, aku nyaranake Plugin Kiriman sing Gegandhengan banjur pasang kiriman sing ana gandhengane ing sisih ngisor saben kiriman sampeyan. Kanthi cara iki, wong sing nemokake sampeyan liwat Search Engine bakal maca kiriman sampeyan lan yen ora bisa nemokake apa sing dibutuhake, bisa uga golek artikel tambahan sing padha karo topik sing padha. Iki uga bakal mbantu nyambungake jero kanggo Peringkat Mesin Telusuran.
  4. Bentenake kiriman nganggo gambar. Gambar ing kiriman cenderung narik perhatian para pamaca - luwih-luwih yen langganan liwat feed. Ngalami alangan golek gambar utawa clipart sing apik lan pasang nganggo postingan blog. Aku luwih becik nindakake iki ing kiriman Must Download! Tangkapan layar utawa logo piranti lunak bakal narik kawigaten wong liya. Sampeyan uga pengin nggawe bobot font judhul post blog sampeyan supaya luwih abot. Nalika aku mindhai kaca sampeyan, aku bakal mindhai judhul (bisa uga aku mung!)
  5. Oh - lan aku nemokake kesalahan sing gampang diatasi - file robots.txt sampeyan nuduhake peta situs sing ora ana. Warta sing apik yaiku sampeyan duwe peta situs! Warta sing ala yaiku Google bisa uga ora bisa ngubengi situs sampeyan kanthi efisien tanpa situs kasebut.
  6. Siji bab pungkasan… ana sing katon ora apik ing link ing postingan sing sampeyan lebokake. Kadhangkala nalika nyalin kode saka HTML mula ora ana gunane.

Seneng, Stephen! Aku pancene kudu katon angel lan kritis kanggo situs sampeyan. Sampeyan lagi nggarap tugas sing hebat!

Kepiye Cara Ndhukung Blog Sampeyan

Yen sampeyan pengin Blog Tipped, cukup tindakake pandhuan ing Kiriman Blog Tipping.

2 Komentar

  1. 1

    Matur suwun Doug! Aku ndandani link ing kirimanku. Ana gandhengane karo tandha petik.

    Apa wae, aku matur nuwun banget amarga menehi kritik. Sampeyan bisa uga wis ngelingi yen durung ana akeh konten ing blog ing blogku, nanging saiki aku kudu nindakake kabeh tugas kasebut, mula aku bakal bisa bali menyang jalur sing bener. Matur nuwun maneh Aku ora pengin blogku dijaluk tip dening wong liya.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.