Blog-Tipping: Winextra

Depositphotos 8149018 s

Blog Steven Hodson minangka salah sawijining favorit, WinExtra. Steven nambah akeh warna ing blogku kanthi 28 komentar wiwit Januari! Iku akeh konten sing digawe pangguna lan aku seneng banget karo dhukungan sing diwenehake Steven.

Mangkene tips blog sampeyan:

  1. Aku pancen nemokake bug ing file header sampeyan! Ing link alternatif sampeyan menyang feed RSS, ora ana link nyata URl ing tag link alternatif sampeyan. Kudune:
    
    

    Kanggo wong sing seneng golek lan klik tombol RSS kanthi manual, sampeyan bisa uga nyelehake ing ndhuwur Mascot (nuwun Mascot!) Kanthi cathetan sithik kanggo Langganan. Sampeyan uga bisa ngilangi formulir Lengganan Email lan sijine uga ing kana!

  2. IMHO, Aku bakal pindhah Kategori sampeyan luwih adoh saka kaca sampeyan. Aku mung ngiro-iro, nanging aku yakin yen sampeyan nganalisa interaksi kaca, sampeyan bakal nemokake manawa komentar anyar lan kiriman anyar bakal ndadekake luwih akeh lalu lintas menyang situs sampeyan. Aku nemokake komentar kasebut utamane akeh lalu lintas. Tumindake kawanan… yen ana sing menehi komentar, mesthine kudu narik kawigaten!
  3. Sampeyan bisa ndeleng blog sing apik banget, aku seneng banget karo gaya kasebut - lan aku ora peduli manawa sampeyan nggunakake tabel;). Aku bakal nggawe judhul "WinExtra" ing header dadi link bali menyang kaca ngarep. Ana sawetara karya sing bisa ditindakake ing kana. Pisanan, aku bakal mbungkus Winextra ing tag H1 lan link bali menyang kaca omah sampeyan. H1 bakal menehi katrangan marang mesin telusuran manawa fitur kasebut paling penting ing kana. Sampeyan bisa ngontrol link nganggo CSS supaya ora ngganti tampilan ing sheet gaya sampeyan:
    #left_header_title h1 a {hiasan teks: ora ana; bobot-font: Arial, Helvetica, sans-serif; ukuran font: 43px; kiwa: 35px; jabatan: sanak; ndhuwur: 30px; bobot font: normal}
  4. Aku ngerti kabeh blog sampeyan ora menehi tag judhul (h1, h2, h3). Pracaya utawa ora, tembung-tembung kasebut bakal diindeks amarga pentinge. Dadi, yen aku golek 'fitur sing ora apik', sampeyan ora bisa ditemokake ing endi wae. Coba mbuwang fitur ing judhul H2 ing kaca kasebut bebarengan karo Trabasan Keyboard, lsp. lan sampeyan bakal entuk indeksasi sing luwih apik!
  5. Peta Situs sampeyan apik. Anyar kanggo standar sitemap yaiku kemampuan kanggo ngrujuk ing file robots.txt! Aku bakal nganyari file rob.t.txt karo ngisor iki:
    Anggota-Agen: *
    Ngidini: / wp-
    Peta Situs: https://martech.zone/sitemap.xml

    Iki bakal mesthekake manawa robot telusuran malah ora nyoba nyusup kaca Admin WordPress lan kayata supaya kabeh ngerti dununge peta situs sampeyan!

  6. Aku kira-kira nanging aku ngerteni TwitBox wis dadi sumber lalu lintas kanggo situs sampeyan. Sampeyan uga duwe produk liyane, nanging aku ora ngerti! Aku mikir sampeyan kudu masang spanduk dekoratif sing apik kanthi lambang kanggo saben produk! Mbok kothak Freeware gedhe (tinimbang 'Software Homegrown') sing duwe ikon lan cathet babagan saben produk? Yen dilebokake ing kaca ngarep, sampeyan bakal entuk lalu lintas maneh lan piranti lunak bakal nggawe dheweke bali maneh!

Weh! Iki angel banget! Pancen angel golek barang sing bisa ditambah karo Net Vet kaya awakmu, Steven! Lan - aku kaget amarga aku ora duwe sampeyan ing Blogroll. Sampeyan lagi ing kana! Matur suwun sanget kontribusi ing situs kula.

Kepiye Cara Ndhukung Blog Sampeyan

Yen sampeyan pengin Blog Tipped, cukup tindakake pandhuan ing Kiriman Blog Tipping.

3 Komentar

  1. 1

    Matur suwun dhisik amarga wis menehi wektu kanggo golek priksa manawa aku ngormati.

    Aku wis ngunci pos sampeyan ing salah sawijining newsbins FeedDemon supaya tetep aman lan bakal dakwiwiti sesuk lan deleng babagan perbaikan kasebut ing papane.

    Umume setelan minangka standar sing ana tema, mula aku ngerti ana sawetara prekara sing kudu ditindakake, mula ana titik wiwitan sing bisa digunakake.

    lan matur nuwun kanggo dorongan ego amarga dadi NetVet… saya suwe saya suwe 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.