Blog-Tipping: Kelainan Asli

Depositphotos 8149018 s

Adam Teece duwe blog sing wis siyap. Nalika nganalisa HTML mentah, sampeyan ngerti yen dheweke wis ngrungokake akeh saran apik - muga-muga ing kene :).

Tips Blog Sampeyan

  1. Posting utama sampeyan tambah rame ing sidebar sampeyan. Yen sampeyan ngerti yen nyetel div utama dadi 480px ing Stylesheet, bakal menehi imbangan ruang putih ing sisih kiwa lan tengen kiriman, saengga luwih gampang diwaca.
    #primary {float: kiwa; bantalan: 10px; jabatan: sanak; jembaré: 480px; }
  2. Aku seneng feed Magnolia sampeyan ing sidebar. Elinga yen amarga Javascript, mula ora bakal dirayap minangka bagean saka konten situs sampeyan. Iki luwih apik - amarga umume topik sing sampeyan karepake bakal mbantu Ngoptimalake Panelusuran situs sampeyan. Sampeyan luwih cocog kanggo nyelehake Aggregator Pakan ing sidebar sing nuduhake mag.nolia RSS feed.

    Iki bisa rampung karo plugin WordPress utawa sampeyan uga bisa kode kanthi manual yen sampeyan pengin nggunakake agregator PHP kayata Magpie.

  3. Susah maca teks sikil sampeyan amarga abu-abu ing latar mburi ijo. Aku bakal ganti dadi putih ing lembar gaya sampeyan:
    #footer {jelas: kalorone; warna: #fff; wates: otomatis 0pt; bantalan: 0px 0pt; nglarasake teks: tengah; }

    Tip tambahan: sampeyan bisa nyuda warna CSS kanthi nyuda dadi loro. Browser mung bakal nurun separo liyane - mula #fff sejatine padha karo #ffffff lan # B85 = # B85B85). Ngoptimalake CSS bakal mbukak kaca kanthi luwih cepet kanggo pengunjung anyar.

Bejo ing Angkatan Laut, Adam! Lan matur nuwun kanggo ngawula negara kita!

Kepiye Cara Ndhukung Blog Sampeyan

Yen sampeyan pengin Blog Tipped, cukup tindakake pandhuan ing Kiriman Blog Tipping.

4 Komentar

  1. 1

    Wow, matur nuwun kanthi sanget kanggo tips lan respon cepet banget. Aku bakal ndandani kabeh mau, yen internet tetep cukup suwe kanggo aku. Internet bisa dadi cepet banget ing tengah samodra.

    • 2

      Sampeyan nang, Adam! Ayo aman ing kana. Lan aku ora pengin krungu babagan Internet… kita mung kudu komunikasi liwat HAM Radio! (Sheesh, aku wis tuwa! Hai hon… liwat. Hai… liwat. Kepiye bocah ... liwat. Apik, dheweke saiki mlaku ... liwat). Ha!

      Kita ora bisa nggunakake komunikasi kapal, ora bisa nggunakake ponsel, lan Internet isih anyar. Nyatane, aku kelingan nalika kapal entuk 386 pertama sing bisa kita gunakake nalika nonton ing DCC (aku dadi EM).

      Cukup apik yen sampeyan bisa entuk kabeh sing ana ing kene!

    • 3
  2. 4

    Ya aku Doug. Kaya sing dakkandhakake, internet ing segara arang banget, mula aku kudu ngrebut kesempatan nalika duwe. Aku nyoba nglacak sawetara masalah tampilan IE saiki. Amarga sawetara sebab, kesalahan kasebut ana ing IE.

    Aku seneng banget kapal uga duwe internet. Akeh kapal liyane sing duwe koneksi luwih apik tinimbang kapal, nanging saiki bakal entuk teknologi sing luwih apik. Sanadyan bakal sawise aku metu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.