Blog-Tipping: Catalyze, Jaringan Sosial kanggo Pangembangan Piranti Lunak lan Pakar Guna

Depositphotos 8149018 s

Wis rada suwe aku ngetik blog lan aku ngelingake yen sawetara minggu kepungkur dening Tom Humbarger saka Kaget. Pangowahan kerja lan kontrak sampingan nyuda wektu sing bisa dak lakokake ing situsku saben dina. Matur suwun, saiki wis wiwit malih.

Kaping pisanan, Sawetara Umpan Balik babagan Blog-Tipping Sadurunge

Aku entuk kabar saka André ing Lendo.org yen pangowahan sing disaranake kanggo situse ngasilake sawetara pengunjung lan tampilan kaca sing luar biasa. André nduwe sekitar 290 pengunjung unik saben dina lan udakara 700 kaca sadurunge ana pangowahan. Saiki, Lendo.org wis 1200 pengunjung unik saben dina, lan udakara 3000 tampilan kaca!!!

Tipping Catalyze

Dina iki, aku bakal menehi tip Catalyze - Komunitas kanggo Analis Bisnis lan Profesional UX - Wong Kreatif Nggawe Piranti Lunak Luar Biasa. Catalyze ngluwihi blog, pancen jejaring sosial mula bakal dadi tantangan! Tom ping sawetara minggu kepungkur lan sabar ngenteni!

Mangkene Tips Blog sampeyan:

  1. Sampeyan bisa ngguyu iki, nanging sejatine aku kudu golek-golek kanggo ngerti apa tegese "UX"! Aku ora ngerti yen iku singkatan saka Pengalaman Panganggo. Aku ora yakin manawa masarakat nggoleki ing "UX"… sampeyan bisa uga nulis "Pengalaman Panganggo" ing judhul kaca, lsp. Ing kaca kasebut, sampeyan bisa uga nggunakake tag> singkatan>: UX saéngga mesin telusuran nyusup ing istilah lan singkatan.
  2. Bakal dadi tantangan, nanging aku pancen ngajak sampeyan menehi link feed ing kaca omah. Yen sampeyan bisa nggawe feed lengkap babagan kiriman paling anyar, diskusi forum paling anyar, lan uga acara paling anyar - sing bakal menehi akeh regane kanggo para pamiarsa.
  3. Ing cathetan sing padha, aku ngerti manawa aku pancen bisa entuk feed RSS saka blog sampeyan nanging ora ditempelake ing header kanggo integrasi karo browser. Kabeh browser paling anyar bakal nemokake sebutan tautan RSS ing header kaca lan kanthi otomatis bakal nampilake tombol langganan RSS ing Address Bar. Mangkene kode kaya apa:

    Mangkene carane katon nalika mbukak kaca ing Firefox:

    Bar Alamat kanthi Tautan RSS

    Mangkene kaya kaca sampeyan:

    Bar Alamat tanpa Tautan RSS

    Yen sampeyan nggawe wong lengganan kanthi sederhana, sampeyan bakal entuk akeh lengganan. Sampeyan kudu nggunakake alat kaya Panganan kanggo ngawasi pirang-pirang pelanggan sampeyan.

  4. Yen Google Bot ngikis kaca blog sampeyan, aku bakal ngindeks kaca sampeyan minangka "Blog thumbarger" ... bisa uga dudu tembung kunci sing sampeyan goleki. Yen sampeyan bisa ngganti judhul kaca dadi judhul nyata saka kaca kasebut, ing kasus iki: Apa sampeyan Pemikir Desain? Catalyze Wisdom Saiki dening Tom Humbarger
  5. Mesin telusuran tetep nggatekake babagan carane konten uga dibangun ing kaca sampeyan. Ing postingan blog sampeyan, judhul postingan mung link karo class = "siblog_PostTitle". Ora bakal ngandhani Mesin Telusuran manawa ana penting babagan Judhul kasebut. Yen sampeyan bisa mlebu ing aplikasi sampeyan, aku bakal nemtokake manawa aku duwe tag judhul, uga> h1> utawa> h2> tag sing ngemot judhul post blogku. Aku uga nyaranake nulis kiriman nggunakake tag judhul uga.

    Mbok menawa kaca sing duwe kesempatan paling akeh yaiku kaca ngarep. Iki mung minangka salah sawijining kaca link nalika dideleng dening Search Engine. Yen kaca sing diformat nganggo judhul lan kutipan sing ditandhani, sampeyan bakal bisa nggawe indeks luwih apik.

  6. On tanggalan kaca ana link Langganan .. nanging ora ana link kanggo langganan. Aku uga bakal nemtokake manawa sampeyan menehi judhul kaca nalika nulis babagan judhul blog.
  7. Nggoleki struktur halaman sampeyan, aku ndeleng tabel lan div kompleks kompleks sing luar biasa. Aku ora pengin nembak kanca pangembang .NET, nanging aku asring ndeleng manawa lara. Pangembang .NET sing hebat bakal duwe wektu angel kanggo nemokake elemen, mula dheweke mbuwang tabel kanggo nggawe luwih gampang.

    Tabel kanggo data, divs lan styleheet kanggo konten.

    Pikirake kanthi cara iki - pura-pura sampeyan crawler mesin telusuran lan sampeyan nyoba 'ndeleng' konten ing kaca sing migunani kanggo diindeks. Crawler njupuk bagean kaca ... ora ana sing ngerti persentase apa, nanging ora njupuk kabeh kaca. Aplikasi sampeyan duwe kode format nganti angel golek konten! Lan nalika sampeyan nindakake, saiki wis separo mudhun ing kaca. Gaya iki pancen umum digunakake ing pangembangan .NET. Iki nggawe aplikasi luwih gampang ditulis, nanging angel kanggo crawler diwaca. Yen sampeyan duwe saran kanggo menehi saran babagan sistem Manajemen Konten, wenehana ngerti.

  8. Aku sejatine pengin njupuk puncak ing "Powered by iRise" kanggo ngerteni luwih akeh informasi nanging ana gandhengane karo kaca kosong.
  9. Sampeyan duwe tag Meta dinamis kanggo tembung kunci lan deskripsi ing kaca kasebut. Ironis, umume mesin telusuran ora nggatekake iki, nanging ora bakal lara. Katrangan meta sampeyan butuh sawetara karya. Yen aku ndeleng kaca tanggalan sampeyan asile, katrangan kasebut bakal digawe minangka "Catalyze | Acara ”. Aku ora yakin manawa sampeyan bakal entuk akeh wong sing ngeklik! Nanging, aku bakal nggunakake paragraf pertama sampeyan, "Kalender acara Catalyze minangka sumber lengkap kanggo kabeh kegiatan? lokal utawa nasional? sing dadi kapentingan para analis bisnis lan profesional pengalaman pangguna. "
  10. Ora ana file robots.txt ing direktori root. File Robots.txt ngidini bot Search Engine ngerti kepiye situs sampeyan kudu digoleki. Sampeyan bisa nemokake informasi lengkap babagan Robots.txt FAQ kaca.
  11. Ora ana file sitemap.xml ing direktori root lan ora ana file Robots.txt kanggo nuduhake dununge. Kunci kanggo nggawe mesin telusuran situs sampeyan dadi luwih gampang yaiku Mesin Telusuran supaya bisa memetakan situs sampeyan lan nemokake dununge. Peta Situs minangka peta programmatic menyang situs sampeyan. Yen ora, Mesin Telusuran mung bisa nggoleki situs kanthi tautan ... ora ngerti apa sing penting uga cara ngatur situs kasebut. Iki bisa uga paling penting kanggo situs sampeyan! Waca ing Peta Situs.org
  12. Aku kira pungkasan iki, nanging amarga ora ana alat back-end sing dimanfaatake ing Catalyze, situs sampeyan bisa uga ora ping Google Blogsearch lan Mesin Telusuran utama nalika pangowahan situs utawa postingan blog digawe. Sepisan maneh, dudu situs sampeyan ora bakal ditemokake, nanging kanthi proaktif menehi kabar babagan layanan ing net ora bakal lara.

Sampeyan duwe salah siji situs, Tom, nanging ora ana sing ngerti yen ana amarga ora ana Optimisasi Mesin Telusuran. Deleng SEODigger ing situs sampeyan lan sampeyan mung bakal nggawe "Catalyze". Kabeh konten kasebut boroske kajaba sampeyan bisa entuk mesin Panelusuran situs sing grapyak. Yen sampeyan kepengin ngerteni kenapa "Catalyze" minangka tembung kunci, deleng a telusuran mbalikke ing situs sampeyan lan sampeyan bakal bisa ndeleng sebabe.

Muga-muga sukses! Aku ora yakin manawa sampeyan duwe sumber daya pangembangan kanggo ngganti utawa sampeyan kudu ngupayakake perusahaan sing nggawe aplikasi kasebut, nanging ana akeh gaweyan sing kudu ditindakake.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.