Tipping Blog: Blogosfera Alpesh Nakars

Depositphotos 8149018 s

Suwene minggu kepungkur iku brutal. Aku wis miwiti Wiki proyek kanggo nggayuh proyek sing aku lakoni, aku wis nyewa pangembang enom kanggo nulungi aku, aku wis mundur saka perusahaanku lan nampa jabatan anyar kanthi wiwitan lokal.

Aku ora pengin ngobong jembatan karo perusahaan sadurunge (sing aku seneng kerja bareng lan kanggo) mula aku wis ngobrol karo karyawan, pimpinan, lan sawetara klien khusus kanggo yakin manawa dheweke wis ana ing tangan gedhe.

Mesthi wae sing nandhang sangsara, yaiku sandi Blog-Tipping program Sampeyan kabeh wis sabar ngenteni supaya aku bisa bali ing trek lan aku yakin bakal ngurmati. Blogosfer Alpesh Nakars ' sabanjure ing dhaptar. Alpesh wis dadi pendhukung situsku sing wis suwe mula aku ngarep-arep bisa mbantu, nanging bisa. Alpesh uga a Microsoft Sharepoint guru… dadi yen sampeyan duwe Sharepoint, priksa manawa sampeyan bakal nambah menyang dhaptar maca sampeyan.

Alpesh, iki tips blog sampeyan:

  1. Aku kepiye carane nggawe situs sampeyan disiyapake ing subdomain alpesh.nakars.com. Nanging, siji perkara sing sampeyan lali yaiku njamin lalu lintas sing mlebu nakars.com supaya bisa diterusake. Aku bakal nyiyapake pangalihan ing file .htaccess, aku ngira iki bakal bisa digunakake:
    RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ nakars.com $ [NC] RewriteRule ^ (. *) $ Http://alpesh.nakars.com/$1 [L, R = 301]
    

    Aku yakin sampeyan malah bisa ngowahi luwih sithik kanggo mbukak subdirektori blog, nanging aku dudu ahli .htaccess dadi sampeyan prelu golek penggalian!

  2. Amarga roti lan mentega sampeyan minangka Sharepoint, aku bakal luwih fokus ing papan kasebut. Kata kunci pertama ing tag meta yaiku "Google SharePoint Microsoft Domain WebHosting Free" ... ana wong sing ragu yen bakal nggoleki frase kasebut. Aku mikir sejatine bakal kelangan 'gratis' lan banjur nggawe frasa pertama “Microsoft Sharepoint, Sharepoint, Sharepoint Services, Sharepoint tutorial, Sharepoint tutorial, Sharepoint consulting, Sharepoint blog”… sampeyan entuk intine!
  3. Situs sampeyan uga ora duwe label deskripsi meta. Aku bakal njupuk wektu kanggo nulis katrangan sing apik, Blog babagan SharePoint dening administrator Microsoft Operations Manager 2005 sing pengalaman lan semangat. Alpesh ngawasi 160 server kanthi luwih saka 1300 situs Sharepoint ing saindenging negara bagian Queensland. Aku uga bakal nambah iki menyang tag> h1> sing didhelikake ing header sampeyan. Ukara saiki, "Kabeh babagan teknologi!" ora bakal nulungi sampeyan SEO.
  4. Aku penasaran apa sejatine sampeyan ndeleng sapa wae sing nggunakake wit Kategori sampeyan. Nalika mriksa hits ing kaca, sawetara (yen ana) ndaftar ing dhaptar kategori sing ana ing blogku. Sampeyan njupuk papan sing apik kanthi dhaptar kategori sing akeh banget. Aku ora menehi saran supaya sampeyan bisa nyingkirake, nanging nyederhanakake bisa uga rencana sing apik (kajaba mesthine sampeyan entuk akeh wong sing ngeklik). Pengulangan Microsoft ing saindhenging Kategori bisa uga mbantu SEO sampeyan.
  5. The Copyblogger tema sing sampeyan gunakake minangka favoritku… papan putih, kejelasan, lan tata letak sing apik. Siji bab sing aku weruh karo sampeyan yaiku tembung saka sidebars ora beda banget karo teks isi postingan kanthi ukuran. Aku nyaranake nggedhekake teks ing kiriman, kayata:
    #content { 
    Ngawang: kiwa;
    ukuran font: 110%;
    bantalan: 0 6em 0 0;
    jembaré: 40em;
    }

    Aku wis ora nyoba pangowahan kasebut ing kabeh browser, nanging sampeyan bisa menehi conto.

  6. Sampeyan duwe Posting Sharepoint Populer ing sidebar kiwa lan sumber daya Sharepoint ing sisih tengen ... sampeyan bisa uga klompok kabeh bagean Sharepoint supaya luwih gampang maca sampeyan. Mbok menawa pisanan kiriman populer sampeyan, banjur sumber, banjur kategori sampeyan ing sidebar sisih tengen. Coba turahane ing sisih kiwa. Ngatur link kaya iki minangka pangembangan navigasi lan kegunaan.
  7. Kiriman sing gegandhengan sawise saben kiriman mbantu SEO nanging bisa uga ora mbantu njaga pengunjung. Wiwitane, aku nganggep mung iklan lan aku dakcriteni. Aku maca komentar sampeyan ing postingan kasebut lan ngerteni manawa ana kiriman sing gegandhengan. Aku bakal menehi bagean iki: Pisanan, ilang> kuwat> bungkus komentar - njupuk saka kiriman sing sejatine. Coba font sing luwih abu-abu lan luwih cilik supaya ora bisa ngatasi info liyane. Lebokake Maca Terkait ing tag> h2> supaya luwih misuwur. Bungkus konten ing div anyar, bisa uga & div class = "gegandhengan"> banjur setel ukuran font kanggo tautan sing luwih gedhe ing styleheet. Sampeyan bisa uga pengin ilang pariwara ing kana. Terserah sampeyan, mesthine.

Muga-muga bisa mbantu, Alpesh! Blog sing apik lan sugeng tuwuh! Terus tulis babagan Sharepoint kanggo terus nggawe otoritas ing web ing wilayah kasebut. Aku wis kerja bareng karo Sharepoint ing gaweyanku lan aku ngerti sejatine butuh sawetara bakat kanggo nerbitake potensine. Saka njaba kothak, aku dhewe nganggep bau. Iki uga nggawe aku nesu yen ora bisa nggunakake karo Mac, kajaba yen IE lan Office mlaku ing Paralel.

Kepiye Cara Ndhukung Blog Sampeyan

Yen sampeyan pengin Blog Tipped, cukup tindakake pandhuan ing Kiriman Blog Tipping.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hei Doug,
    Cukup ndeleng Wiki kanggo proyek pemetaan kita. Katon apik tenan. Aku seneng nggunakake Wiki kanggo ndokumentasikake proyek kaya ngono. Aku mung kudu nindakake perkara kasebut. Ora sabar ngenteni peta sing wis rampung!

    Bo Lowery
    Manuk Liar Unlimited

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.