Blog-Tipping: Netglobalbooks

Depositphotos 8149018 s

TippingSabanjure ing dhaptar tipping blog yaiku Linda Lee lan blog Netglobalbooks. Linda minangka wirausaha lan ibu tunggal karo 3 bocah gedhe. Linda wiwit adol buku, dolanan lan tiket konser ing eBay, lan iki nyebabake nulis lan adol ebook lan nggawe situs web.

Blog Linda apik banget - kanthi tema Paintbrush dening Antbag.

Mangkene Tips Blog sampeyan, Linda:

  1. Aku nyaranake nganyari versi WordPress menyang versi paling anyar lan paling gedhe.
  2. Tag FontAku nemokake sawetara keanehan karo tema sampeyan. Ing kaca indeks utama, kiriman sampeyan diwiwiti karo> p /> lan katon ana sawetara tag font nakal sing ngulang sawise konten saben postingan.

    Sampeyan kudu bisa nemokake tag font nakal kanthi nyunting kaca indeks utama ing editor tema WordPress. Tag p funky bisa uga ana ing konten sampeyan.

  3. Sampeyan duwe link mati menyang forum ing blogroll ing sidebar sampeyan. Yen sampeyan pengin forum sing bisa digunakake ing WordPress, sampeyan bisa nyoba bbPress. Kanca blogku Tony Chung wis mbukak lan mlaku kanthi apik ing situse, Geekwhat.
  4. Aku weruh nalika nulis yen sampeyan duwe campuran tag paragrap (> p>) lan break line (> br />). Jeda baris bakal ngilangi garis lan terus sampeyan ing baris sabanjure tanpa bantalan utawa wates. Paragraf; Nanging, tinggalake sawetara bantalan sing apik ing ndhuwur lan ngisor paragraf konten sampeyan. Paragraf ngilangi konten kanthi apik - nggawe konten sampeyan luwih gampang diwaca. Aku bakal ngindhari break line.
  5. Ora ana tag data meta ing header sampeyan. Data Meta digunakake dening Mesin Telusuran kanggo nampilake informasi tembung kunci lan katrangan babagan situs sampeyan lan saben kaca sampeyan. Aku nyaranake ngemot sawetara plugin kanggo mbantu sampeyan nyetel tembung kunci lan tag meta deskripsi!
  6. Ikon feed RSS sampeyan wis dipanggonke kanthi apik! Kanggo nggawe manawa sampeyan narik kawigaten pamaca nganggo feed RSS, aku nyaranake ndhaptar Panganan lan ngemot plugin WordPress feedburner.
  7. Kanggo ngewangi Mesin Telusuran ing navigasi blog kanthi luwih gampang, aku nyaranake supaya mbukak a Plugin generator sitemap. Sing paling disenengi yaiku versi beta - apik banget lan ora nate nemoni masalah. Amarga blog sampeyan ana ing subdirektori, nalika nggawe peta situs, priksa manawa nganyari file robots.txt kanthi lokasi sing bakal ditemokake:
    sitemap: http://netglobalbooks.com/blog/sitemap.xml

    Yen sampeyan nemoni masalah, dhaptar karo Google Webmaster kanggo njaluk tips!

  8. Sapa Linda Lee? Gambar ing endi? Endi gambar? Blogging minangka pengalaman visual kaya maca. Wong cenderung nyambung kanthi apik karo wong liya, dudu teks. Aku ora duwe gambar ing header amarga aku narsis ... aku duwe supaya sampeyan bisa ngelingi praupanku lan bisa uga luwih dipercaya karo aku.
  9. Aku uga bakal nyemprotake kiriman sampeyan nganggo clipart utawa gambar kanggo mbedakake saka blog liyane lan menehi wawasan liyane babagan konten sampeyan. Gunakake peluru lan header (h2, h3) ing konten sampeyan supaya para pamaca bisa mindhai luwih gampang.

Linda, sampeyan lagi nggarap blog sing apik banget. Sampeyan ora kudu mbuwang kabeh perbaikan kasebut kanthi sewengi - butuh wektu. Katon yen sampeyan seneng nulis lan bisa dingerteni lan informatif. Terusake lan tambahake sawetara tweak kasebut suwe-suwe - sampeyan bakal bisa nambah maca lan bisa nemokake mesin telusuran.

Muga-muga sukses! (Saka Bapak Tunggal!)

Kepiye Cara Ndhukung Blog Sampeyan

Yen sampeyan pengin Blog Tipped, cukup tindakake pandhuan ing Kiriman Blog Tipping.

6 Komentar

  1. 1

    woug, aku ndownload plugin generator sitemap lan apik tenan, aku wis ngirim sitemap menyang google, kayane bisa digunakake kanthi becik, dadi luwih apik kanggo saran sampeyan… uga aku nggawe sawetara perubahan ing homepage, sawise maca ing pungkasan tippings blog, rasane saya apik 🙂

  2. 2
  3. 3

    Hai Doug,

    Wow matur nuwun kanggo kabeh pitulung lan tautan lan saran sing apik.
    Aku nggarap sawetara sing saiki lan lagi nggarap foto, lan nganyari babagan kaca.
    Aku bakal nginstal plugin sing sampeyan saranake lan aku nggawe entri blog babagan sampeyan!
    Sampeyan uga saiki mbukak blog.
    Thanks maneh kanggo kabeh!

    Linda Lee

  4. 5

    Matur suwun Doug!
    Aku mung tuku buku adhedhasar pilihan sampeyan.
    Aku durung nate krungu bab wong iki lan aku maca ulasan Amazon lan iki kalebu bukuku. "Ngarepake sing ora dikarepake"
    (Aku lunga menyang eBay lan tuku, nuwun sewu) nanging aku uga dilebokake ing situs web liwat Amazon.
    🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.