Blog-Tipping: Blog Marketing Egg

Tipping BlogSabanjure kanggo nggawe rolas roti, kanthi ironis, Blog Marketing Egg!

Babagan Pemasaran Telur: Susan Payton minangka Mitra Manajemen Egg Marketing. Dheweke duwe gelar MBA saka Universitas Arkansas Tengah, lan duwe gelar BA ing basa Inggris lan Prancis. Susan wis kerja dadi panulis ing kapasitas kreatif sajrone sepuluh taun. Dheweke saiki nggunakake kemampuan kreatif kanthi ilmu lan pengalaman ing pemasaran, finansial lan bisnis.

Mangkene Tips Blog sampeyan:

  1. Aku seneng aran 'koran' sing resik ing blog sampeyan! Tata letak pancen resik lan lega - apik banget! Aku mikir ana kesempatan ing bar nav kanggo menehi Langganan RSS utawa tautan Email. Mbok menawa mbenerake tautan Ngarep lan Babagan kiwa ... banjur mbenerake formulir langganan lan ikon RSS kanthi bener. Yen ora ana ing garis nav, saka sisih tengen ngisor ing sisih tengen.

    Aku nyaranake lambang RSS feed umume situs ana ing sisih ndhuwur lan sisih tengen kaca 'ing ndhuwur lempitan'… iku ora prelu digulung. Sanadyan umume browser saiki kalebu kemampuan RSS - ikon RSS minangka tumindak tumindak sing ringkes supaya bisa langganan!

  2. Sans serif fonts ora grapyak kaya font serif kanggo maca - nanging sampeyan jarang nemokake font serif kanggo maca artikel ing web. Aku ora yakin kenapa, nanging uga ora digunakake. Nanging, kanggo menehi ganti rugi, ukuran fontku bisa diwaca. Kanggo sawetara wektu, kita ndeleng ukuran font sing nyusut ing web nalika monitor dadi luwih gedhe.

    Saiki monitor gedhe banget kanthi resolusi dhuwur - nggawe font luwih cilik lan luwih angel diwaca! Kita wis teka lengkap. Aku nyaranake nambah ukuran font konten sampeyan kanthi sawetara ukuran. Sampeyan bisa nindakake iki mung kanggo panel tengah kanthi nambah font-size: 13px menyang #contentmiddle ing styleheet sampeyan.

  3. Nalika nindakake tips iki, aku mesthi nglanggar aturane dhewe! Nanging, aku nyaranake luwih akeh panggunaan judhul (h2 lan / utawa h3) ing konten sampeyan uga sawetara dhaptar bulet. Sejatine, masarakat pancen ora 'maca' blog lan situs web kaya sing diramalake. Sampeyan mbutuhake supaya kita cuwilan isi kita. Pikirake saben blog minangka balung. Tambah judhul kanggo endhas, awak, sikil lan sikil. Banjur tambahake sawetara titik peluru ing iga sampeyan. Nalika nyemak karya sampeyan, priksa manawa sampeyan nulis artikel kasebut, sampeyan bisa ngerti apa sing arep diandharake kiriman umume tanpa maca saben tembung.
  4. Bebarengan karo judhul lan peluru - priksa manawa nggunakake gambar kanggo mbedakake kiriman. Iki penting banget nalika pamaca maca kiriman sampeyan saka feed feed ing endi kabeh estetika blog sampeyan
    disaring metu. Gambar pancen regane sewu para pamaca! Aku janji. Sampeyan bakal nemokake sawetara postingan tanpa gambar lan aku weruh dorongan klik-tayang langsung lan konsisten menyang kiriman saka feedku.
  5. Apa sampeyan mikir babagan merek situs sampeyan menyang blog utawa kosok balene? Aku ora mikir yen kudu mindhah logo menyang blog utawa nggunakake blog minangka pusat ing situs web sampeyan. Tren saiki tambah akeh ... blog luwih mirip situs lan situs nggunakake teknik blogging luwih akeh. Aku duwe situs web kanggo sawetara wektu, nelpon Coders4Hire. Aku nemokake sawise sawetara postingan yen saya ngembangake bisnis kanthi luwih cepet nganggo blog tinimbang karo situsku! Sampeyan bisa nemokake padha.
  6. Tips wirausahaPaling ora, priksa manawa ngirim link menyang buku ing sidebar! Bukumu, 101 Tips Pengusaha, bakal ngasilake kapercayan blog sampeyan nalika sampeyan terus nggawe otoritas! Kajaba iku, bakal nambah dodolan nalika kredibilitas blog sampeyan tuwuh.

    Uga bakal njupuk sawetara papan putih ing kolom kasebut. Aku ora nyoba sampeyan - Aku ngira sampeyan isih nggunakake tema kasebut!

  7. Aku weruh tag meta duplikat ing header - nanging tembung kunci kosong. Aku bakal menehi rekomendasi sawetara plugin meta tag sing dak tulis ing kiriman sadurunge.

Sampeyan bakal nggawe sampeyan sibuk sawetara wektu! Ayo kula ngerti kepiye blog sampeyan sawise ngetrapake sawetara pangowahan kasebut. Sabar! Sukses ing blogging iku kabeh Konten, Gairah lan Momentum!. Nyuwun aja dadi wong liyo - kita uga kepingin ngrungokake babagan kemajuane!

Kepiye Cara Ndhukung Blog Sampeyan

Yen sampeyan pengin Blog Tipped, cukup tindakake pandhuan ing Kiriman Blog Tipping.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.