Blog-Tipping: RobNeville.net

Depositphotos 8149018 s

Sabanjure ing dhaptar Blog menyang Tip yaiku RobNeville.net. Blog Rob yaiku babagan "aspek teknologi manungsa, saka sudut pandang antarmuka lan kegunaan uga saka segi aplikasi praktis."

Rob seneng gaya blog minimalis, mula aku ora bakal dolanan (kakehan). Hehe, dakkira dheweke wis nggarap tugas sing apik. Siji conto yaiku baris sing sithik ing antarane konten lan sidebar - sentuhan sing apik banget sing misahake kekarone nanging tetep njaga desain kanthi apik!

Mangkene Tips Blog sampeyan:

  1. Aku ndeleng kanthi cetha babagan aspek jarak ing sidebar sampeyan lan ngerti sampeyan nggunakake tag span kanggo judhul bagean sidebar (span class = "judhul"). Aku nyoba nyelehake judhul kanthi merata saka informasi ing ngisor iki ing saben bagean sidebar nanging ora bisa diretas mung nggunakake Firebug. Nanging, aku cukup yakin sampeyan kudu nyoba tag h3 tinimbang span lan cukup atur paramèter gaya h3 padha karo kelas #sidebar .title. (gunakake #sidebar h3).

    Aku percaya iki bakal ngidini sampeyan mbusak linebreak ( ) tag sawise span lan terus-terusan dienggo ing ngisor h3 nggunakake properti ngisor-ngisor. Ing panggonan, konten lan judhule katon meh disentuh lan ing bagean liyane diwenehi jarak kanthi apik.

  2. Coba setelake header ing ndhuwur lan pasang sawetara ruangan ing antarane informasi header lan iklan Google - maneh iki katon rada sibuk:
    #headwrap {padding-top: 1em; dhuwur: 95px; }
  3. Sampeyan bisa level konten lan sidebar kanthi wates gaya ing gaya sampeyan:
    # isi {ngambang: kiwa; jembaré: 540px; ndhuwur-wates: 10px; }
  4. Amarga konten sampeyan dibenerake lan sidebar ing sisih tengen, bisa uga sampeyan bisa nyoba nganggo kaca sing dienggo pusat:
    #rap {background-color: #FFFFFF; kiwa-kiwa: otomatis; wates-tengen: otomatis; bantalan: 6px; jembaré: 750px; }

    Wara-wara, aku uga ngowahi jembaré konten lan kaca - ngapiki luwih amba.

  5. Aku weruh sawetara elemen liyane ing lembar gaya sampeyan sing wis ditemtokake nanging ora digunakake - wp-calendar and democracy. Aku salah nalika ngresiki lembar gaya, nanging mung dicathet manawa saben hitungan penting (ditrapake) nalika ngoptimalake gaya kanggo download cepet!
  6. Aku ora weruh jeneng meta utawa katrangan ing header sampeyan! Iki mbiyantu banget kanggo Mesin Telusuran - Aku ora ngerti yen pengaruh gedhe tumrap rangking sampeyan, nanging bisa uga mbantu wong-wong sing maca kutipan ing mesin telusuran. Mangkene kiriman sing dakkirim ing plugin sawetara lan sawetara kustomisasi sing bisa sampeyan lakoni pengaruh lengkap meta tag ing desain tema sampeyan.
  7. Priksa manawa nambahake baris ing ngisor iki menyang kaca robot.txt:
    sitemap: http://www.robneville.net/sitemap.xml

    Nuduhake peta situs sampeyan menyang mesin telusuran minangka fitur anyar saka protokol sitemap - manawa sampeyan njupuk kauntungan!

  8. Aku seneng babagan kaca lan gambar! Kayane sampeyan dadi fotografer ... bisa uga ana tandha tandha flickr utawa feed flickr sing dipasang ing sidebar sampeyan bisa nambah warna 😉 lan kepribadian ing blog sampeyan.
  9. Yen sampeyan fokusake sawetara konten ing blog, priksa manawa sampeyan njupuk kauntungan saka nampilake kiriman sing gegandhengan liwat plugin Kiriman sing Gegandhengan. Waca # 8 ing tip blogku kanggo LGA-Lelang.
  10. Ing kiriman sing luwih dawa, aku nyaranake nggunakake judhul (h1, h2, h3) lan dhaptar buletin kanggo ngilangi utawa cuwilan isi sampeyan Judhul mbantu peringkat konten sampeyan uga narik kawigaten para pamiarsa.

Rob, matur nuwun sanget sing wis ngidini kula kesempatan iki! Muga-muga iki bisa mbantu sampeyan ngapiki gaya uga menehi pengunjung liyane!

Kepiye Cara Ndhukung Blog Sampeyan

Yen sampeyan pengin Blog Tipped, cukup tindakake pandhuan ing Kiriman Blog Tipping.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.