Blog-Tipping: Gatel Teknis

Depositphotos 8149018 s

Sabanjure ing dhaptar kanggo tipping blog yaiku maca liyane sing nambahake akeh komentar ing blogku, Gatel Teknis. Ora ana sing kudu ngremehake nilai komentar ing blog (sawetara negesake manawa blog pancen dudu blog tanpa komentar!).

Gatel Teknis uga ngrayakake ulang tahune kaping pisanan! Sugeng !!!

Mangkene Tips Blog sampeyan:

  1. Konten Gatel TeknisKanthi tata letak kolom, priksa manawa konten sampeyan luwih dhisik ing html (lokasine isih bisa diarani wilayah konten tengah. Alesan kanggo iki yaiku Mesin Telusuran biasane ora ngindeks kabeh konten kaca, narik bagean saka kaca sing diwiwiti ing sisih ndhuwur. Kanthi nyelehake html sidebar kiwa sadurunge html konten, sampeyan bisa uga mung diindeks ing sidebar tinimbang konten sampeyan!
  2. Nggunakake grafis kanggo judhul Blog pancen apik - nanging priksa manawa isih ana teks sing ana gandhengane karo Mesin Telusuran sing bisa dirayap. Priksa manawa maca # 2 ing tipping blog Blogger Tamu. Iki nyedhiyakake tag html lan gaya sing dibutuhake kanggo nyakup jeneng blog lan sub judhul.
  3. Bagean sing luwih entheng ing kaca kasebut, mula luwih akeh perhatian saka sing maca. Sanajan ana bedane warna ing antarane kolom bakal mbantu wong maca kolom luwih gampang… lan manawa konten sing paling penting yaiku sing paling entheng bakal narik kawigatene konten kasebut. Aku mikir aku bakal nyoba eksperimen karo sawetara latar mburi header, sidebar lan kaca - sanajan mung sithik. Iki ora bisa diukur, nanging ana akeh panelitian babagan kabiasaan maca situs web sing menehi umpan balik iki.
  4. Langganan Email Email feedburnerUmume wong ora ngerti, nanging sampeyan bisa nggawe widget lan formulir sing ditarik saka situs liyane. Mung prelu nemokake tata letak lan tag kelas sing digunakake. Aku nggunakake FireBug supaya Firefox ngerti kepiye carane dilakoni - banjur cukup nambahake tag lan gaya menyang lembar gaya kasebut.
  5. Werna font sampeyan (# 4c8ac9) minangka warna biru. Nanging, nggunakake ing judhul kiriman uga kaca liyane ora mbedakake siji tautan liyane. Sampeyan bisa nggunakake alat kaya Kuler kanggo nemokake warna lan warna tambahan. Iki kanggo sampeyan (# 234F7D) sing luwih peteng tinimbang shade biru nanging muji kanthi apik. Nggunakake Kuler, pilih 'Gawe' lan atur warna HEX warna tengah. Sampeyan banjur bisa muter saran utawa nyetel dhewe kanthi nggunakake alat. Nyenengake yen sampeyan miwiti.
    Adobe kuler

Mekaten kanggo tip iki! Matur nuwun ngidini sampeyan duwe kesempatan kanggo mriksa blog sampeyan kanthi luwih cepet, Teknis! Blog iki disaranake banget kanggo sampeyan sing duwe fiksasi Gadget, seneng karo Linux - utawa sing pengin sinau luwih lengkap babagan cara nggawe blog.

Kepiye Cara Ndhukung Blog Sampeyan

Yen sampeyan pengin Blog Tipped, cukup tindakake pandhuan ing Kiriman Blog Tipping.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Matur nuwun kanthi sanget, amarga wis entuk wektu kanggo maneh blogku. Umpan balik pancen dihargai.

    Sampeyan wis ngunggahake poin sing apik banget. Aku ora nate mikir babagan font utawa latar mburi warna. Aku bakal mriksa.

    Aku uga wis nyoba ngowahi tema sawetara wektu saiki lan bakal menehi komentar. Aku bakal menehi sampeyan kirim babagan pangembangan.

    Thanks maneh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.