5 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun, matur nuwun, matur nuwun!

    Aku rumangsa isin dadi SEO amarga sawetara barang kasebut durung diterapake. Nanging aku mikir yen pluginku ngurus sawetara barang sing sampeyan sebut. Aku ngakoni, aku ora mriksa!

    Oalah, matur nuwun maneh! Blog sampeyan apik tenan!

    ~ Nathania 🙂

    • 2

      Sugeng rawuh, Nathania!

      Apa ora ana crita lawas babagan tukang pipa sing ndandani jamban pungkasan? 😉 Aku dadi penundha utama babagan proyekku dhewe. Sampeyan butuh sawetara disiplin sing luar biasa kanggo nyetel lan ngapiki blogku sajrone taun kepungkur. Mesthi sampeyan sibuk golek dhuwit!

      Kajaba iku, amarga sampeyan pro - aja bebas saran lan saran sing dakkirim ing kiriman liyane. Aku ora ngaku pro, aku mung ngaku duwe akeh pengalaman lan nganalisa asile. Kabeh asumsi saya adhedhasar apa sing dakwaca lan apa sing ditemokake nalika ngetrapake!

  2. 3

    Siji bab maneh - "Nalika Blogger Tepuk Tangan" minangka salah sawijining kiriman, sejatine dudu bagean saka judhul Blog umume.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.