Tag Blog: 5 Rahasia babagan Aku

douglas karr sq

SecretShel Israel wis menehi tag blog kula. Game kasebut yaiku nyritakake limang rahasia babagan sampeyan lan banjur nyambung karo limang wong liya sing sampeyan kenal banjur dheweke kudu ngandhani limang perkara sing sampeyan ora ngerti babagan dheweke.

  1. Ophidiophobia: Kuwi aku. Ora tahan! Aku guyon manawa nempuh ula, aku bakal nguncalake anak-anakku lan mlayu njerit ing jurang sing bisa ngremukake gelas.
  2. Ora ana apa-apa sajroning uripku sing bisa mbandhingake rasa seneng, prestasi lan kebanggaan sing diisi anak-anakku, Billy lan Katie. Ora ana apa-apa. (Aku ora bakal mbuwang ula mau, janji).
  3. Aku biyen ngenalake bojoku sing pertama kanthi guyon minangka bojoku sing pertama. Aku ora ngerti yen bakal nyata.
  4. Aku sengit karo dhuwit. Aku sengit banget karo dhuwit, mula aku ora nate mriksa buku cek. Yen aku duwe dhuwit pirang-pirang yuta dolar, aku mung bakal nemoni masalah dhuwit regane sayuta dolar.
  5. Nalika duwe atusan kanca, aku duwe siji kanca wiwit cilik. Kancaku sing paling apik Mike urip ing Vancouver karo garwane sing luar biasa, Wendy. Mike duwe perusahaan peralatan fitness lan Wendy minangka produser lan aktor televisi. Dheweke wong sing luar biasa.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Aku ngira iki minangka "rahasia" babagan sampeyan. Malah aku ngerti kabeh perkara kasebut. Utamane nomer 4 lan MASIH lara.

  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.