Ya, Isih Ana Blog Sing Apik Kanggo Disedhiyakake… Mangkene Cara Nggoleki

blogging

Blogs? Apa aku pancen nulis babagan blogging? Ya, ya. Nalika istilah payung resmi sing saiki digunakake ing industri yaiku marketing konten, blogging terus dadi format sing paling umum sing digunakake perusahaan kanggo nggayuh perspektif lan klien saiki. Aku ora nate ngerti yen istilah kasebut blogging bakal tuwuh dadi obselecense, nanging digunakake luwih sithik tinimbang sadurunge. Nyatane, aku asring nyebut tulisan ing kene minangka artikel tinimbang blog.

Nalika nggawe situs klien, kadang ora kalebu istilah blog ing katrangan babagan koleksi artikel. Dadi, kapan blog dudu blog? Aku ora yakin ... nanging proses nulis seri konten sing miturut urutan kronologis yaiku ing endi wae sampeyan katon online. Platform sing digunakake bisnis isih blog teknis, lan kalebu feed kanggo sindikasi. Cukup, verbiage lan popularitas sing ana gandhengane karo blogging saiki wis ora digunakake.

Hindsight mesthi 20/20, nanging aku pengin ngerti istilah kasebut bakal ketinggalan jaman nalika nulis Blogging Perusahaan kanggo Dummy. Malah wolung taun mengko, umume strategi lan tips sing digunakake ing buku isih produktif saiki. Sawetara platform ilang lan mesin telusuran luwih canggih, nanging ora ana sangsi manawa blogging terus ngasilake asil sing apik kanggo organisasi.

Ora nggunakake feed feed, wong nggunakake lan nuduhake artikel liwat media sosial. Mbok iki sebabe Google Blog Search wis pensiun… kiriman blog ora bisa dibedakake maneh karo konten liyane kanthi online.

Google News

Mesthi wae, Google saiki wis duwe News… Aplikasi seluler lan mesin sing bisa digunakake kanggo golek sumber warta, umume kalebu blog. Yen sampeyan pengin blog sampeyan ditambahake, sampeyan bisa ndhaptar minangka penerbit ing Google News. Google News duwe sawetara cara sing unik kanggo nggoleki. Siji cara yaiku nggoleki kanthi nyata output RSS. Dadi, yen sampeyan nggoleki (umpamane) lan nambah output = rss, sampeyan bisa entuk output saka sistem manajemen konten sindikasi.

Mangkene Panelusuran RSS nggunakake Google News:

https://news.google.com/search?for=martech&output=rss

Ana sawetara cara liyane kanggo nemokake blog sing apik ing online, kaya sing rinci ing Pandhuan Jaringan Blogger iki, Temokake Blog Anyar. Dheweke rinci babagan sawetara cara, kalebu:

  • nggunakake Google Search pitakon kanggo golek dhaptar blog sing bisa diurasi.
  • Nggoleki blog nggunakake a Pamaca Panganan.
  • Mesthi, nggunakake Media sosial kaya Facebook, Twitter, lan uga Pinterest.
  • Nggunakake sing ana Direktori online, sing akeh isih aktif lan akurat banget.
  • Finding Blogroll ing blog sing wis ana. Iki minangka dhaptar blog sing diwenehi bookmark sing disaranake blogger.
  • Telusuri favorit sampeyan Pengarang, dheweke asring duwe blog.

Priksa manawa sampeyan mriksa artikel lengkap, iku sumber sing apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.