30 Cara kanggo Promosi Blog Sampeyan

promosi postingan blog

Kita mesthi ngandhani klien yen ora cukup mung nulis postingan blog. Sawise kiriman ditulis, sampeyan kudu menehi kabar babagan target pamiarsa manawa wis ana… iki bisa ditindakake liwat nerbitake intro ing Twitter, ing Facebook, sindikasi menyang situs tambahan, ngirim notifikasi panampa email, lan kirim menyang bookmark sosial situs ing endi wae. Umume wong ora bali menyang situs saben dina lan sawetara bakal langganan feed sampeyan. Luwih akeh, masarakat ngandelake kurasi jaringan sosiale. Dadi… yen sampeyan pengin konten bisa ditemokake, konten sampeyan kudu dibahas ing jaringan kasebut!

Mangkene 30 cara kanggo promosi postingan blog sampeyan lan supaya luwih akeh lalu lintas menyang blog sampeyan Bukak Tuwuh Sukacita.

30 cara kanggo promosi postingan blog sampeyan

7 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Nggunakake forum minangka cara sing apik kanggo sinau, nuduhake, lan promosi ing wektu sing padha! Cukup elinga nerbitake barang sing paling apik ing situs sampeyan sadurunge ing papan liya.

  4. 5
  5. 6
  6. 7

    Pancen kiriman sing apik babagan promosi blog.

    Kanggo mbukak blog kanthi bener, Kita kudu duwe sawetara pembaca biasa lan kanggo entuk pembaca biasa, Kita kudu promosi blog kita kanthi rutin.

    Promosi blog penting banget saiki. Kita kudu duwe kemampuan kanggo narik kawigaten para pamaca.

    Aku seneng banget karo cara blog pormotion sing sampeyan jelasake ing kene lan aku setuju banget karo sampeyan. Kanthi ngetutake teknik kasebut, Kita bisa nyurung pembaca biasa ing blog kita.

    Kaya sing dakkira, kanggo entuk pembaca sing setya biasa, Kita kudu nulis konten sing berkualitas lan menarik amarga konten mung siji-sijine sing bisa narik kawigaten para pamaca saka macem-macem sumber apa iku media sosial utawa jangkauan email. Isi kudu nduweni daya kanggo narik kawigaten para pamaca.

    Bebarengan karo panggonan kasebut, grup Facebook uga nduweni potensi gedhe. Kita bisa nyopir lalu lintas lan pembaca sing gedhe saka grup kasebut Yen kita wis nulis konten sing apik tenan.

    Aku bungah yen sampeyan wis nutupi artikel sing apik banget. Thanks kanggo nuduhake karo kita. 😀

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.