30 Cara kanggo Promosi Blog Sampeyan

promosi postingan blog

Kita mesthi ngandhani klien yen ora cukup mung nulis postingan blog. Sawise kiriman ditulis, sampeyan kudu menehi kabar babagan target pamiarsa manawa wis ana… iki bisa ditindakake liwat nerbitake intro ing Twitter, ing Facebook, sindikasi menyang situs tambahan, ngirim notifikasi panampa email, lan kirim menyang bookmark sosial situs ing endi wae. Umume wong ora bali menyang situs saben dina lan sawetara bakal langganan feed sampeyan. Luwih akeh, masarakat gumantung karo kurase jaringan sosiale. Dadi… yen sampeyan pengin konten bisa ditemokake, konten sampeyan kudu dibahas ing jaringan kasebut!

Mangkene 30 cara kanggo promosi postingan blog sampeyan lan supaya luwih akeh lalu lintas menyang blog sampeyan Bukak Tuwuh Sukacita.

30 cara kanggo promosi postingan blog sampeyan

7 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Nggunakake forum minangka cara sing apik kanggo sinau, nuduhake, lan promosi kanthi bebarengan! Cukup eling kanggo nerbitake barang sing paling apik ing situs sampeyan sadurunge ing endi wae.

  4. 5
  5. 6
  6. 7

    Pancen kiriman apik babagan promosi blog.

    Kanggo mbukak blog kanthi bener, kita kudu duwe sawetara pamaca biasa lan supaya bisa maca kanthi rutin, Kita kudu promosi blog kanthi rutin.

    Promosi blog penting banget saiki. Kita kudu duwe kemampuan kanggo narik kawigaten para pamaca.

    Aku seneng banget karo cara pormotion blog sing sampeyan jelasake ing kene lan aku setuju kabeh karo sampeyan. Kanthi ngetrapake teknik kasebut, Kita bisa nyurung pamaca rutin ing blog kita.

    Kaya sing dakkarepake, kanggo entuk pamaca sing setya kanthi rutin, Kita kudu nulis konten sing berkualitas lan apik amarga konten mung siji sing bisa narik kawigaten para pamaca saka macem-macem sumber, yaiku media sosial utawa email. Konten kudu duwe kekuwatan kanggo narik kawigaten para pamaca.

    Bebarengan karo papan kasebut, grup Facebook uga duweni potensi sing gedhe. Kita bisa ngeterake lalu lintas lan pamaca saka klompok kasebut Yen wis nulis konten apik tenan.

    Aku seneng amarga sampeyan wis nulis artikel sing apik banget. Matur nuwun kanggo nuduhake karo kita. 😀

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.