Mungkasi lan Nikmati Kiriman sing Apik ?!

shhh

Iki luwih minangka pitakonan kanggo diskusi tinimbang komentar. Pengalaman blogging yaiku konsistensi. Yen pamaca ngarep-arep duwe konten anyar saben dina, dheweke bakal bali menyang situs saben dina kanggo entuk konten kasebut. Pitakon sing apik yaiku:

Kaping pirang-pirang pengunjung bakal bali menyang situs web sampeyan kanggo mriksa konten anyar sadurunge mandheg bali?

Bubar tes. Iki dudu pendekatan ilmiah sing saya suwe, nanging nalika nulis a postingan blog ing Starbucks sing nampa akeh perhatian (A), aku mutusake ayo numpak kanggo ndeleng apa sing bakal kelakon.

Siji cathetan sing menarik yaiku postingan kasebut populer udakara 72 jam (B) sawise ditulis. Kayane butuh sedina kanggo wong liya nyerna konten banjur dina tambahan kanggo nanggapi lan nulis ing blog. Sabanjure, ngasilake lalu lintas menyang situsku dina liyane. Nanging, ing dina kaping telu (C), perhatian saya suwe saya akeh lan blog bali menyang level normal pengunjung saben dinane (ora kalebu 2,000 pelanggan RSS).

analitik klik

Kasunyatan manawa blog bali menyang level normal (nganti Diatur ing Kalkulator debut) nuduhake kula sing digg or Kaget lalu lintas, sanajan nyengkuyung, durung mesthi lalu lintas sing dakgayuh. Iki minangka peselancar sejati - nemokake konten sing apik nanging ora bali maneh. Aku ngetutake wong sing bali - wong sing langganan feed, ngunjungi rutin, lan melu diskusi sing dakkirim ing kene.

Ing kahanan media sing khas, aku bakal ngidini buzz dilanjutake sadurunge ngganggu postingan anyar lan topik anyar. Aku bakal terus nyoba 'numpak gelombang', bisa uga malah terus ngobrol dadi 2 utawa 3 postingan tambahan. Sanajan bisa uga mbantu njaga jumlah (B) sawetoro wektu pengunjung sing nemokake aku 48 nganti 72 jam sawise kirim, aku mutusake aku kudu terus ngirim saben dina - kanggo inti pamaca (C) sing terus bali menyang blogku.

Luwih gampang nahan pamaca tinimbang entuk sing anyar. Mlumpat ing diggwagon iku kaya obah saka maraton menyang sprint. Maraton nggawe pamaca inti, obah kanthi teratur lan sengaja, memenuhi harapan para pelanggan inti. Sprint minangka pandering sing angel banget supaya wong liya milih sampeyan, nulis konten umpan link, lan mung nyoba numpuk tumpukan pembaca sementara saben dina. Sampeyan bisa nindakake, nanging aku ora yakin apa bakal bisa ngrampungake balapan utawa ora.

3 Komentar

  1. 1

    Hi Douglas,

    Aku sampeyan wis kenek pucuk ing sirah karo iki. Bisa uga cocog kanggo media utawa organisasi gedhe supaya bisa sukses sadurunge pindhah menyang langkah sabanjure, nanging kanggo blog individu, luwih penting kanggo tetep nggawe kiriman sing kerep lan migunani kanggo ngatasi pamirsa biasa. Mesthi lampu kilat sok-sok ing penggali panci utawa kesandung cara sing apik kanggo ngowahi dadi biasa.

    Aku duwe sawetara kiriman sing populer banget ing blogku, nanging perhatian bakal tetep mudhun menyang level reguler sawise seminggu utawa luwih menyang tingkat kunjungan biasa + konversi.

    Aku guess nulis isi ngarahke ing digg / éca / kesandhung saben sawetara minggu iku kritis kanggo njaluk wong anyar nemokake situs sampeyan. Dadi, maraton saben dina, nanging sprint ing akhir minggu 🙂

  2. 2

    Hi Doug,
    Introspeksi apik babagan masalah sing nggawe blog / situs terus maju. Muga-muga bisa ketemu sampeyan ing The Bean.
    Sachin

  3. 3

    Aku wis ngeweruhi patter padha pas 48 kanggo 72 siklus jam lan wis nyoba kanggo nggedhekake karo technique Sato bali menyang kirim populer nanging isih dipakani kiriman migunani menyang antrian kanggo biasanipun. Pangarep-arep yaiku yen pengulangan atraksi anyar bakal njaga para pemula supaya bisa ngerteni kualitas tarif reguler. Pembaca saya cilik nanging wiwit nggunakake teknik iki, aku wis nambah maca rata-rata (rata-rata sepuluh dina) udakara 25% sajrone patang wulan kepungkur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.