Mungkasi lan Nikmati Kiriman sing Apik ?!

shhh

Iki luwih minangka pitakonan kanggo diskusi tinimbang komentar. Pengalaman blogging yaiku konsistensi. Yen pamaca ngarep-arep duwe konten anyar saben dina, dheweke bakal bali menyang situs saben dina kanggo entuk konten kasebut. Pitakon sing apik yaiku:

Kaping pirang-pirang pengunjung bakal bali menyang situs web sampeyan kanggo mriksa konten anyar sadurunge mandheg bali?

Bubar tes. Iki dudu pendekatan ilmiah sing saya suwe, nanging nalika nulis a postingan blog ing Starbucks sing nampa akeh perhatian (A), aku mutusake ayo numpak kanggo ndeleng apa sing bakal kelakon.

Siji cathetan sing menarik yaiku postingan kasebut populer udakara 72 jam (B) sawise ditulis. Kayane butuh sedina kanggo wong liya nyerna konten banjur dina tambahan kanggo nanggapi lan nulis ing blog. Sabanjure, ngasilake lalu lintas menyang situsku dina liyane. Nanging, ing dina kaping telu (C), perhatian saya suwe saya akeh lan blog bali menyang level normal pengunjung saben dinane (ora kalebu 2,000 pelanggan RSS).

analitik klik

Kasunyatan manawa blog bali menyang level normal (nganti Diatur ing Kalkulator debut) nuduhake kula sing digg or Kaget lalu lintas, sanajan nyengkuyung, durung mesthi lalu lintas sing dakgayuh. Iki minangka peselancar sejati - nemokake konten sing apik nanging ora bali maneh. Aku ngetutake wong sing bali - wong sing langganan feed, ngunjungi rutin, lan melu diskusi sing dakkirim ing kene.

Ing kahanan media sing khas, aku bakal ngidini buzz dilanjutake sadurunge ngganggu postingan anyar lan topik anyar. Aku bakal terus nyoba 'numpak ombak', bisa uga malah terus ngobrol dadi 2 utawa 3 postingan tambahan. Sanajan bisa mbantu njaga jumlah (B) sawetoro wektu pengunjung sing nemokake aku 48 nganti 72 jam sawise kirim, aku mutusake aku kudu terus ngirim saben dina - kanggo inti pamaca (C) sing terus bali menyang blogku.

Luwih gampang nahan pamaca tinimbang entuk sing anyar. Mlumpat ing diggwagon iku kaya obah saka maraton menyang sprint. Maraton nggawe pamaca inti, obah kanthi teratur lan sengaja, memenuhi harapan para pelanggan inti. Sprint minangka pandering sing angel banget supaya wong liya milih sampeyan, nulis konten umpan link, lan mung nyoba numpuk tumpukan pamiarsa sementara saben dina. Sampeyan bisa, nanging aku ora yakin apa bakal bisa ngrampungake balapan utawa ora.

3 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas,

    Aku mikir sampeyan wis nancep pucuk ing sirah iki. Sampeyan bisa uga cocog kanggo media utawa organisasi gedhe kanggo nggayuh kasuksesan sadurunge pindhah menyang langkah sabanjure, nanging kanggo blog individu, luwih migunani yen tetep nggawe postingan sing asring lan migunani kanggo ngatasi pamirsa biasa. Mesthi wae flash sok-sok ing penggali panci utawa sandhungan minangka cara sing apik kanggo ngowahi dadi biasa.

    Aku duwe sawetara postingan sing paling populer ing blogku, nanging perhatiane bakal tetep mudhun nganti biasa sawise seminggu utawa luwih saka kunjungan biasa + level konversi.

    Aku ngira nulis konten sing ditujokake kanggo digg / sedhep / kesandhung saben sawetara minggu penting banget supaya wong anyar nemokake situs sampeyan. Dadi, maraton saben dina, nanging cepet ing akhir minggu 🙂

  2. 2

    Hai Doug,
    Introspeksi apik babagan masalah sing nggawe blog / situs tetep lan terus. Muga-muga bisa ketemu karo sampeyan ing The Bean.
    Sachin

  3. 3

    Aku wis ngerteni patter sing padha karo siklus 48 nganti 72 jam lan nyoba kanggo nggedhekake kanthi teknik hibrida bali menyang postingan populer nanging isih menehi postingan sing migunani menyang antrean kanggo para pemain biasa. Muga-muga pengulangan daya tarik anyar bakal tetep anyar supaya cukup suwe kanggo ngakoni kualitas tarif biasa. Pamaca mung sethithik, nanging wiwit nggunakake teknik iki, saya akeh maca (rata-rata muter sepuluh dina) udakara 25% sajrone patang wulan kepungkur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.