Persamaan Posting Blog

Depositphotos 26743721 s

Andy Zhang nulis ing blog:

Aku mikir suwe, lan nggawe formula ing ngisor iki, kanthi kreatif namen formula Zhang of Blogs (Zen - Zhang, entuk?):

R / RT - OT - CET + PO + PI = GPSP

Yen sampeyan ora ngerti apa tegese, iki tegese:
topik anyar / relevan - topik sing ora digunakake - topik nutup + pendapat pribadi + interpretasi pribadi = papan sing apik kanggo miwiti kiriman

Aku bisa menehi rekomendasi R / R / RT = Topik Anyar, relevan lan Referensi. Media mainstream seneng nggawe blog amarga akeh sing ora bener. Beda karo media mainstream, paling ora kita bisa ngetrapake dheweke!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.